hamile kalmayi zolastiran besinler

minos

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
1.774
36
ilk kez baslik aciyorum umarim yanlis bi sey yapmam.Kizlar bu gun televizyonda izledim hamile kalmak isteyen kadilarin kesinlikle uzak durmasi gerekenler ay cekirdegi,patates,arpa,sarimsak ve maydanoz bunlari tup bebek tedavisi suresinde de yememeliymisiz bide maydanoz dusuk tehlikesi olan kadinlara zararliymis insallah faydasi olur butun bebek isteyen arkadaslarimiza rabbim nasip etsin

Bilmiyorum bilimsel kanıtı varmı ama bende duyduklarımı yazmak istedim. Midye, Adaçayı,Bakla gibi.

canim bu gun tv de prof dr ibrahim saracoglu soledi bende bu gun ogrendim yani adacayini bende duydun adet sokturucu etkisi varmis onun icin zararli sanirim o

ben bunların hepsini her zaman yiyorum ondan mı olmuyor acaba

Bende bugün kanal d de izledim.prof.söyledi mutlaka doğruluk payı vardır diye düşünüyorum.

evet bende dinledim ek olarak ceviz badem ve naneyi de söyledi tedavi sürecinde bunlardan uzak durmak o kadarda zor olmasa gerek herşey meleklerimiz için

bende duydum inş. faydasılı olur uzak duralım kızlar sonuc ne olucak bakalım inş. hepimzin hayırlı bebişleri olur....

Adaçayi Ceviz Badem Ve Ay çekirdeğinin Tam Tersinee Yumurtlamayi Kolaylaştirdiğini Okumuştummmm
Ne Kadar çelişkili Yaaaaaaaaa

arkadaşlar bu besinlerin hamile kalmayı zorlaştırması için çok tüketmek gerek.Günde 1 demet maydanoz nane 1 kilo patates 1kilo ceviz litrelerce adaçayı vs içmiyoruz ki.Vücüdun protein yağ k hidrata ihtiyacı var Herşeyi tüketmeli ama yeterince.

vallahi bende tulipte ye katılıyorum abartmadığımız sürece sorun olucağını sanmıyorum... ben mesela maydonozu çok severim transferden sonrada yemiştim bol bol ama bilmiyorum belki olumsuz etkiside olmuştur ama kararında yemekte lazım.

Duyduklarını bizimle paylaştığın için teşekkürler canım.Ben o doktoru çok iyi bir doktor diye biliyorum eğer bunları yemeyin dediyse onun sözüne güvenirim ve şu saatten itibaren yememe kararı almış bulunuyorum.Yediklerimiz ve yemediklerimiz önemli bence tekrar teşekkür:1hug:

ya ben birde şuna artık inanıyorumm bilim geliştikçe herşey daha da zorlaşıyuor yanii eskiden dr mu varmışş dr şunu ye bunu yememi diyormuşş
ama bal gibide düzine düzinede doğuruyorlarmışşem bu besizaa çokta faydaarı varrr kızlar bence bukadarr ince elememek gerekiyorr
herşey bahanee olacağı varsaa havadada olurr

gozek sana katiliyorum mesela cevizin nanenin iyi geldigini duymustum ama o doktor uzak durulmasi gerekiyo dedi bildigim dogrular teker teker yanlis cikiyo RABBIM INSALLAH en tez zamanda hayirlisiyla bizleri sevindirir saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder AMINNNN

aaaayyy fenalık geldi biri çıkar hayvansal hiç bir şey yeme der biri çıkar nane yeme kafamçokkarıştı
aahanda yedim :sm_confused: hemde biraz önce üstelik tedaviyede başlamışken naaapiimm zayıflamak için yeşillik ye diyorlar bende buldugumu yiyiyorum hem postada çıktı nane over kistlerine iyi geliyor çayını için diye bende aralıksız yeşillik yiyorum yıllardır nane kültürü olan bir milletiz hamile kalma oranımız milletçe çok başarılı ve biz kalamayanlar
toplumda kendimizi baskı altında hissediyoruz tüp bebekte türkiye rekora koşuyor çünkü diğer milletlerdekiler zaten doğurmuyor doğursada bir tane olmuyorsa ugraşmıyor insanlar

sana sonuna kadar katılıyorum canım benimde bildiğim hamile kalmak isteyen kadınların fındık ve badem yemesi gerekiyordu bütün doktorlar öyle diyordu ben de yedim bugüne kadar şimdi sonucu almama 1 gün kalmış zararlı yememek gerekiyor diyor bunları ne yapayım ben şimdi çıkarayım mı bu yediklerimi ama artık çok geç aaaaaaaa yeter bütün doktorlar biraraya gelsin ortak bir açıklama yapsınlar yada bu kadar hormon almış kadınların ne yapacağı belli olmazkafamçokkarıştı:dance:

Bencede bunları aşırı yememek lazım.Doktor onu kastetmiştir.
Yoksa maydanoz,adaçayı faydalı şeyler.Ben hamile kalmadan önce Tatilde adanada tabak tabak maydanoz yedim.Her gün(Her adet döneminde 11 gün olmak şartıyla) Adaçayı içtim.

Sadece döllenmeden sonra adaçayı ve maydanoz önerilmiyor.Düşüğe neden olduğundan.

Gülserencim bana eşim azıcık bile yedirmedi maydanozu.Ya Tüm hamileler sonuçta tüketiyor bir şekilde desemde ikna edemedim.
Hasret kaldım.Neyse olsun bakalım bu da böyle

tarcin tüketin kizlar...bi cok kisiden duydum hamile kalmayi kolaylastiriyormus...ama bitki caylarini bende duymustum...isirgan,maydonoz...saolun kizlar paylasimlariniz icin...

Meninin Yapısı Hakkında Kısa Bilgi
100 gr.MENİDE
25 mg.Kalsiyum
14 mg.Mangan
14 mg.Çinko
13 mg.C vitamini
53 mg.B-7 vitamini
224 mg.Fruktoz şekeri
Önemli miktarda Kükürt

Meninin terkibinde bulunan bu maddeler,aldığımız besinlerin işlenmesinden meydana gelir.O halde meni ve sperm sayısını arttırmak için ;içinde bu ve buna benzer mineral ve vitaminlerin bulunduğu gıdalara dikkat edilmelidir.Bu maddeleri karşılayabilecek gıdalara örnek verecek olursak; dar-ı fülfül, fındık, buğday çimi, soya fasulyesi, fıstık, badem, susam ve kabuklu deniz ürünleri sayılabilir.Bunlardan vücüda yeteri kadar almak gerekir. 'Bilinçli olarak alınan bitkisel gıda takviyeleride sperm sayısının artmasına yardımcı olacaktır.
Vücutta sperm sayısını etkileyen bir düzensizlik veya bir hastalık varsa, mutlaka bir doktora görünmek şarttır. Şişman kişilerinde zayıflama rejimi yapmaları ve fazla kilolarını atmaları gerekir.

Yumurta kalitesi içinde zınc,folic acid,e vitamini ağırlıklı besinler tüketilmelidir.
www.kisirligason.com sitesinden aldım bilgileri.

Adaçayi Ceviz Badem Ve Ay çekirdeğinin Tam Tersinee Yumurtlamayi Kolaylaştirdiğini Okumuştummmm
Ne Kadar çelişkili Yaaaaaaaaa

bende aynı şeyi duydum yaaaaaa kafam karıştı valla.adaçyı östrojeni artırıyormuş hatta erkeklere zararlı diye okumuştum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…