• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı kolaylaştıran ve hormonları düzenleyen bal tarifi..

nevra_t

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
799
11
96
İstanbul
Bitkisel bal demleme – kadin hormon dengesi için

250gr cicek balı
2 yemek kaşık taze veya kuru ahududu yapragi
2 yemek kaşık taze veya kuru gül
1 yemek kaşık rezene tohumu
1 cay kaşığı taze yasemin veya lavanta cicegi

balı ve bitkileri bir tencerede ısıtın . 1 aksam tencere içinde bırakın ve ertesi günü tekrar ısıtın. Bal sıcakken süzgeçden geçirin ve kavanoza koyun. Kapağı iyice sıkın.

Arkadaşlar bu tarifi bir tv programında vermişlerdi hem hormonları dengeleyip düzenliyor hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş,ben daha denemedim ama denicem sizlerlede paylaşmak istedim..Deneyenler ve sonuç elde edenlerde lütfen paylaşsın sonra burada...

canım ama bende sorun yokk ki eşimin spermi 0 onu nasıl canlandırıcaz ne ilaç kullanıyor ne bitki doktorda olmayan bişi canlanmaz deyince hiç kullanmıyor biri ben kullandım sperim artı deyince ogün kullanıyor sonra boş veriyor ne yapıcam ben nasıl yediricem ona

Bitkisel bal demleme – kadin hormon dengesi için

250gr cicek balı
2 yemek kaşık taze veya kuru ahududu yapragi
2 yemek kaşık taze veya kuru gül
1 yemek kaşık rezene tohumu
1 cay kaşığı taze yasemin veya lavanta cicegi

balı ve bitkileri bir tencerede ısıtın . 1 aksam tencere içinde bırakın ve ertesi günü tekrar ısıtın. Bal sıcakken süzgeçden geçirin ve kavanoza koyun. Kapağı iyice sıkın.

Arkadaşlar bu tarifi bir tv programında vermişlerdi hem hormonları dengeleyip düzenliyor hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş,ben daha denemedim ama denicem sizlerlede paylaşmak istedim..Deneyenler ve sonuç elde edenlerde lütfen paylaşsın sonra burada...
tarifi not aldım bu gun aktardan alıcam hepsini fakat ne kadar kullanılacak yani gunde ne kadar aç karnına falan mı

tarifi not aldım bu gun aktardan alıcam hepsini fakat ne kadar kullanılacak yani gunde ne kadar aç karnına falan mı

Günde 1 kaşık yeterli olacaktır herhalde ama aç mı tokmu yenilmesi lazım onu inan bilmiyorum,genelde bu tip bitkisel karışımlar nasıl yeniyorsa o şekilde yenir herhalde,özel bir kullanımı olsaydı belirtirlerdi herhalde cnm birşey yazmamışlardı yani..

Back