Gebeliğe Hazırlık HAMILE KALMAYI KOLAYLAŞTIRAN KÜRLERI PAYLAŞALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
Slm kızlar hamile kalmayı kolaylaştıran kürleri paylaşsak yaoanlar hamile kalanlar bildiklerini yazarsa ne kadar güzel olur birde çörek otu bal tarcın kurüyle hamile kalan varmi ben bügün başladım işe yarayan oldumu acaba

Slm kızlar hamile kalmayı kolaylaştıran kürleri paylaşsak yaoanlar hamile kalanlar bildiklerini yazarsa ne kadar güzel olur birde çörek otu bal tarcın kurüyle hamile kalan varmi ben bügün başladım işe yarayan oldumu acaba
Hevesini kırmak istemem ama ben hepsinin en doğalını aldığım halde bende işe yaramadı o kür ama yapıp hamile kalan çok kişi okudum burda

Ben testeredisli aslanpencesi ictigim ay hamile kalmistim ama bos gebelik olmustu.

Ben bu ay soğan suyuna başlamayı düşünüyorum adetim bitince

Böyle kürler yapıp hamile kalan yok sanırım

Kari koca promotil kullandik bu ay birde maydanoz buharina oturdum.
Klomen ve cat ignesiyle hamileyim 2. Denememdi

Çörek otu kürünü nasıl kulla ıyosunuz anlatırmısınız benimde bu gün adetim bitti başlıcam sopan kürünede başlıcam inşallah 7.aydayız 🙏

Kari koca promotil kullandik bu ay birde maydanoz buharina oturdum.
Klomen ve cat ignesiyle hamileyim 2. Denememdi
canim hayirli olsun. benimde bu ay ikinci denemem olacak, ben kir ebesinde gittim bana bu maydonoz buharini önerdi. insalllah bendede ise yarar.:)

Arkadaslar bise soracagim, sogan kürü söktürücü etikisi var benim bildigim.Hamile kalinirsa eger düsürmez mi ?

Soğan Kürünün methini çok kez duydum

Back