kızlar mrb hamile kalmaya karar verdikten sonra doktora gidilmesi gerekiyor mu?bu konuyla ilgili bilgisi olanların cevabını bekliyorum.
kızlar mrb hamile kalmaya karar verdikten sonra doktora gidilmesi gerekiyor mu?bu konuyla ilgili bilgisi olanların cevabını bekliyorum.
canım eğer böyle bi düşüncen varsa gitmen iyi olur... şart mı hayır değil ama dr. Klasik testleri yapar ve hamileliğe bilinçli hazırlanmış olursun... Ve folik asit kullanmaya başlarsın hemen.... Rabbim hayırlısıyla dilediğin zaman sağlıklı evlat versin
Bence biraz evliliğe alismalisiniz en azindan üç ay bekleseniz zira hamilelik döneminde insan çok hassas oluyor. Evliligin ilk ayları da gergin bir dönemdir. Acizane tavsiyem. .. :26:Ben daha 16 günlük evliyim erken geliyor bana ama eşim çok istiyor.Eylül ayı içinde başlamaya düşünüyoruz bebek çalışmlarına
bende aynı fikirdeyim :) daha çok erken biraz alışma dönemini fln geçirmende fayda varBence biraz evliliğe alismalisiniz en azindan üç ay bekleseniz zira hamilelik döneminde insan çok hassas oluyor. Evliligin ilk ayları da gergin bir dönemdir. Acizane tavsiyem. .. :26:
ben daha 16 günlük evliyim erken geliyor bana ama eşim çok istiyor.eylül ayı içinde başlamaya düşünüyoruz bebek çalışmlarına
sadece test yapar ve paranı alır gitmen şart değil tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?