• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmaya karar verdikten sonra

ags_geln

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
62
0
16
Adana
kızlar mrb hamile kalmaya karar verdikten sonra doktora gidilmesi gerekiyor mu?bu konuyla ilgili bilgisi olanların cevabını bekliyorum.

kızlar mrb hamile kalmaya karar verdikten sonra doktora gidilmesi gerekiyor mu?bu konuyla ilgili bilgisi olanların cevabını bekliyorum.

canım eğer böyle bi düşüncen varsa gitmen iyi olur... şart mı hayır değil ama dr. klasik testleri yapar ve hamileliğe bilinçli hazırlanmış olursun... ve folik asit kullanmaya başlarsın hemen.... Rabbim hayırlısıyla dilediğin zaman sağlıklı evlat versin:34:

Canim merhaba,

gitmek zorun da degilsin..
Ama iyi olur hem bilincli bi sekilde hamileligini hazirlarsin..
bu donem pek cok soru oluscak kafanda ve en iyisi doktorundan bu cevaplari almak..
esinle beraber gidin..

canım eğer böyle bi düşüncen varsa gitmen iyi olur... şart mı hayır değil ama dr. Klasik testleri yapar ve hamileliğe bilinçli hazırlanmış olursun... Ve folik asit kullanmaya başlarsın hemen.... Rabbim hayırlısıyla dilediğin zaman sağlıklı evlat versin:34:

teşekkür ederim canım gittim herhangi bir teste ihtiyaç olmadığını söyledi ve folik asit yazdı kullanmaya başladım

Ben daha 16 günlük evliyim erken geliyor bana ama eşim çok istiyor.Eylül ayı içinde başlamaya düşünüyoruz bebek çalışmlarına

Ben daha 16 günlük evliyim erken geliyor bana ama eşim çok istiyor.Eylül ayı içinde başlamaya düşünüyoruz bebek çalışmlarına
Bence biraz evliliğe alismalisiniz en azindan üç ay bekleseniz zira hamilelik döneminde insan çok hassas oluyor. Evliligin ilk ayları da gergin bir dönemdir. Acizane tavsiyem. .. :26:

kesinlikle bence de çok haklısınız bende böyle düşünüyorum ama dediğim gibi eşim çok istiyor tabi ki bende çok isterim ama ben daha 25 yaşımı doldurmadım.Eşim 32 yaşında onun yaşı geçiyor o yüzden acele ediyor kaç yaşın da baba olacam diyor o da haklı yani geç çok beklemek doğru değil tamam ama bu kadar da acele değil :/

Mrb arkadaşlar, son adet tarihim 27 ağustos eylül ayın da ovulasyon tarihlerimde korunmasız ilişkiye girdik.Ben bu ay hamile kalırım mutlaka adet olmam diye beklerken 3-4 gün önce kasıklarım da sancı başladı ve dün de adet tarihim geçmemiş olmasına rağmen idrar tahlili yaptım negatif çıktı daha sonra dün koyu kahve akıntım oldu sancım arttı ve bugünde devam etti şimdide şiddetli bi şekilde kanamam başladı ve çok sancım var.Adet mi oldum yoksa allah korusun aklıma kötü bişe getirmek istemiyorum ama başka bişe olabilir mi? Kızlar ne olur yardım edin

sadece test yapar ve paranı alır gitmen şart değil tatlım :45::45:

Canım bana geçen sorum da yardımcı olmuştun yine bi sorum var lütfen yardımcı olurmusun bana adet tarihim 27 ağustos eylül ayın da ovulasyon tarihlerimde korunmasız ilişkiye girdik.Ben bu ay hamile kalırım mutlaka adet olmam diye beklerken 3-4 gün önce kasıklarım da sancı başladı ve dün de adet tarihim geçmemiş olmasına rağmen idrar tahlili yaptım negatif çıktı daha sonra dün koyu kahve akıntım oldu sancım arttı ve bugünde devam etti şimdide şiddetli bi şekilde kanamam başladı ve çok sancım var.Adet mi oldum yoksa allah korusun aklıma kötü bişe getirmek istemiyorum ama başka bişe olabilir mi?

Ne kadar çabuk düşünüyorsun :)
Hayırlısı olsun...

Ben televizyonda doktordan dinledim.. Kesinlikle hamile kalmaya karar vermeden önce doktora gidilmeli. Testler yapılmalı.. Hormonlara bakılmalı dedi. Ve ayrıca diş doktoruna gidip ağız sağlığını kontrol ettirmek gerektiğini ve dişlerde herhangi bir çürük varsa tedavi ettirilip daha sonra hamile kalınması gerektiğini söyledi..
Şahsen ben öyle yapacağım...

ben16 senelık evlıyım kızlar gecen sene tup bebek denedık negatıf adetlerım duzenlıydı hep gecen agustosun 14 adet oldum agustosun 30 yıne adet oldum hiç oyle olmazdım hep duzenlıydı 14 14 dune şimdi beklıyorum nezaman olurum dıye temmuzda adet olmadım daha adet gunlerım karıstı tes yaptırıp hayal kırıklına uramak ıstemıyom acaba yerleştırme oluyomus duydunuzmu hıç oyle bışe:50:

Back