Kizlar merhaba 1 sene olucak evleneli ve hic korunmadik gecen ay 10 gun gecikti adetim ve cubuk test denedim 3 tane pozitif cikti kan verdim 1.6 cikti ve sonra degrr 0.3 kadar dustu adet oldum 27 de acik pembe parcali tam bilgi vermediler doktor kan almisti adetin ikinci gunu gelmemi istedi bu ay icin kendi doktorum yoktu baska doktor bakti kan aldi alttan muane etmedi kist yok dedi ustten bakip ve kan da hormonlar normal dedi ve bu ay ayni gun adet oldum duzenli bugun geldim doktordan hic bi sorunum yokmus gecen ayi sordum olabilir dedi sizce dusuk olabilirmi cok agrili geciriorum iki aydir özellikle gecen ay 5 gun surdu normalde 3 gun surer 4. Gun damla gelir ve bu ay cok parca dusuo yeni tutunup dusmus olabilirmi gecen ay ve bu ay da gecen ayin pirtilari dusuo olabilirmi ? cörek otu kurunu deneyen varmi ? Veya bu havuc ve incir kuru kürünü deneyen varmi ? Biraz arastirdim hamile kalan varmis esim doktora gidemior is duru yuzunden yillik iznini bekliyoruz esim icinde keci boynuzu özunu duydum onu denicez baska fikri bilgisi olan varsa lutfen yazin bilgilerimizi yazalimki ben gibi madur kalanlara yardimci olalim.