- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
çok doğru söyledin vallahiiii. bende pco var. 1 sene oldu.aşılama istiyorum. bir ilaç var onu kullanmak istiyorum. ayhhhhhhah canım yaa.. bizde sorun da var gerçi sırf düşünmekten değil de.. ya sorma, 2 ay önce böyle kafam rahat gibi tam, 2 arkadaşımın birden hamile haberini aldım böyle şok oldum. ikisi de bir süre uğraştı ve sevdiğim arkadaşlar, dolayısıyle sevindim onlar için hem de çok. ama işte onlar kaç aylık oldu ben hala ayaklarımı tavana mı dikeyim, yana mı yatayım diye uğraşınca sinir geliyo:)
sıkma canını sıkıntınız yoksa olur inşallah en kısa sürede.
spor yapalım biz spor. kafayı dağıtalım iyisi mi:)
sen de bendensin desene:) cumartesi çalışanlar kulübü:))çok doğru söyledin vallahiiii. bende pco var. 1 sene oldu.aşılama istiyorum. bir ilaç var onu kullanmak istiyorum. ayhhhhhh
şu an öyle yürümek istiyorum ki. ama işteyimakşam 8 de çıkıcam
sen de bendensin desene:) cumartesi çalışanlar kulübü:))
valla aşılama şansı düşük diyolar (dr.um ben yapmıyorum artık dedi), tüple tedavi aşamaları arasında pek bi fark yokmuş o yüzden sanırım ben de tüp denicem. bakalım kısmet.
8 de çok geçmiş canım yaa.. ben gene 6da kaçayım diyorum, şöyle mis gibi havada yürüyeyim..
oyy canım ya nöbette ne fenanöbet var bizde12 saat- 16 saat-24 saat diye. ben 12 tutuyorum ctesi günleri yapma ya ... ne biliyim ya olsun artık istiyorum canım. bazen çok ağlıyorum kendime şaşırıyorum. bazen normal karşılıyorum bu durumu ne bileyim bir acayip bişi oldum çıktım.. dışarısı öyle güzel ki bahçede var ama .. birimden çıkamıyorum telefon gelir , acil birşey olur diye hep tedirgin oluyorum
ayyy .. benim içinde yürü ne oluuyyyyyyyyyyy
geçen iki hafta önce test yaptırdım yaptır hamilesin kesin diye diye benide gaza getirdiler sonuç negatif çıktı. ben üzüldüm tabii hastalandım sonrasında.oyy canım ya nöbette ne fenaben düz çalışıyorum şükür ama haftanın 6 günü ben mahvediyo...
ah canm sen ne diyosun, artık delircem sağlıklı bi bebişim olsun diye ama işte olmadıkça olmuyo. insanın psikolojisi acayip değişiyo, ben de bazen aman olur yaa diyorum, bazen böyle gözlerim doluveriyo olmuyo diye.. bu ay 4-5 gün gecikti adetim. ulen dedim acaba mı? ama geldi sağolsun gene...
yürürüm canım benim tabii ki:) sıkma canını 8de çıkınca mis gibi hava al sen de evde bi kahve iç şöle cumartesi cumartesi mis gibi... :))
ayy çok fena olmuş canım yaageçen iki hafta önce test yaptırdım yaptır hamilesin kesin diye diye benide gaza getirdiler sonuç negatif çıktı. ben üzüldüm tabii hastalandım sonrasında.
yeni yeni iyileştim. aslında bebiş olucak Allahın izniyle , geceleri uyku yok, ya ne biliyim aslında bir evlat yetiştirmek apayrı bir duygu. onu insan gibi yetiştirebilmek, merhametli, vicdanlı, sevgi dolu bir insan olmasını sağlayabilmek. ona iyi şartlar sunabilmek.
bana aman bir bebek olsunda gerisi kolay gelmiyor pek. o nu yetiştirebilmek ihtiyaçlarını karşılayabilmek. iyi bir gelecek sunabilmek :))) ama olsa ya ne güzelll mis kokuluuu bir bebek.. evin havası bile değişicek, kokusu değişicek.
inga ingaaa DİYE AĞLIYCAK.. onun gazı, kakası, kusmuğuu.. ay çok güzel şeylerdir eminim :)
canım benim yaa... içim sızladı inan... Allah mekanını Cennet etsin... çok üzüldüm gerçekten.. ben de çok severim kayınvalidemi, Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.. eşine, k.pederine sabır versin inşallah... hem o neymiş öyle, kendi annen değil falan... seni doğuran değil elbet ama sevdiğini doğuran kadın.. onu bugünlere getiren insan... üzülmez mi insan hiç...babasına benzesin, onun gibi yakışıklı olsun, ağzı burnu ona benzesin :))
benim abim yok, ablam ve ben varım. hep ama hep ilk çocuğumun erkek olmasını istedim. iki erkek hayatımda ikisinin ilk aşkları ben :) ama geçen sene şubat ayında kayınvalidemi kazada kaybettik. Allahım yerini cennet eylesin. bana çok iyiydi biliyor musun. o nu çok seviyorum çoooookk.. biz toparlanamadık. çok zor günler geçirdik. çok zor şeyler yaşadık
hala da tam iyileşmiş değiliz. kv vefatından sonra bir kızım olsun dedim ismini o nun ismi koyucam .
o kadar mutluymuş ki biz o güne kadar. birden herşeyimizi çaldılar . umutlarımızı, hayallerimizi, yarınlarımızı. şimdi ise korkak olduk.. arabadan korkar, insanlardan, sesten, vakitsiz çalan telefondan...
bu yüzden bir evladımız olsun istiyorum. bize mutluluk getirecek, yüzümüzün gülmesine tekrar neden olacak. onun hayalini kurabileceğimiz bir evlat.. çok istiyorum .
kayınpederime, görümcelerime onlarada çok iyi gelecek biliyorum. ama olmuyor işte.. ben çok üzüldüm. dr um böyle yapmamamı söyledi defalarca.. kimseyle paylaşamıyorsun bazı konuları.
bana senin annen değil neden böylesin diyorlar. ama o benim sevdiğim insanın annesi , onu doğuran büyüten, emek veren.. beni de kırmadı ki hiç nasıl yanmıyım ben. ama işte hayat devam ediyor.. bak yaz geldi hiçbirşey anlamadık ne zaman kış oldu ne zaman mevsimler değişti günler geçti .. Allahım diyorum sen bizi bizimle sınama daha.
canım benim yaa... içim sızladı inan... Allah mekanını Cennet etsin... çok üzüldüm gerçekten.. ben de çok severim kayınvalidemi, Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.. eşine, k.pederine sabır versin inşallah... hem o neymiş öyle, kendi annen değil falan... seni doğuran değil elbet ama sevdiğini doğuran kadın.. onu bugünlere getiren insan... üzülmez mi insan hiç...
ama canım benim, sen üzüntü yaparsan kendine olmaz kiçok önemli senin moralin. stres olmaman lazım çok... çok büyük bir kayıp yaşamışsınız Allah bidaha göstermesin, ama sen kendini bırakırsan bebiş nasıl gelsin sana? dr.un çok haklı bak, kendi moralini yüksek tutmaya çalış ki, eşin de bırakmasın kendini.. bakrsınız miniğiniz tedavi gerekmeden sürpriz yapıverir size, belli mi olur? ah ne güzel olur değil mi, evin neşesi olur, herkesin sevinci olur... inşallah bir an evvel hamile kalırsın canım, inan bak çok içten söylüyorum bunu... Allah bundan sonra hep güzel günler göstersin inşallah...
canım ne demek sıkılmak, olur mu öyle şey. helal olsun ne hakkı.. ama inan içim fena oldu, çok üzüldüm... yaşadığınız çok ağır birşey, altından kalkmak eminim çok zordur. Allah sabrını versin inşallah, çok fena, çok ağır yaşamışsınız çünkü..Allahım sevdiklerimizi ayırmasın bizden.. işte ateş düşüyor ocaklara.. ben kendimi unuttum bir ara zaten. dibe vurmak gibi. çok iyi biliyorum o durumu. ama vurmadan çıkamazdım. kendimde hissediyorum içimde yeşeriyor yeni şeyler. nasıl birşey sana basit bir şekilde tarif etmeye çalışıcam. ben en çok ayakkabı severim . moralim bozuk olsun giderim ayakkabı mağazasına almasam bile vitrinden baksam da yeterdi bana. çanta ,cüzdan, makyaj malz. falan hani çok şey değildir benim için. ama ayakkabı hele bide topukluysa :) anneden sonra yok, ayakkabı görünce ben sanki hiçbirşey görmemiş gibi.. sanki yediğin her yemeğin tadı yokmuş gibi. sanki güldüğün zaman anneye, eşine , ablalara haksızlık ediyormuş gibi. ben nasıl gülerim , yemek yerim, müzik dinlerim gibi.. karman çorban birşey oldum. bir gülüyorsam peşine ağlıyordum. eşimden gizli gizli geceler boyu ağlıyordum.
annemden uzaklaştım. insanları kendimden uzaklaştırdım. sanki ben soğuk olursam beni ne kadar az severlerse başıma birşey geldiğinde o kadar az üzülürler diyordum.
bir ara istanbuldan gitme kararı aldık. hatta kesin gidiyorduk. ben müdürlerime söyledim işten çıkacağımı ,eşim söyledi.
kv kaza yaptığı yer evime çok yakındı ve o kazayı yapanlarla aynı mahallede oturuyorduk.
her akşam camda kapıda bekliyordum eşimi.. o arabayı bağlamadılar bizim evimizin önünden geçiyordu hep
neyse işte biz taşındık istanbuldan ayrılamadık. eşimin patronu konuşmuş, nasıl olduysa ikna etmiş. biz başka bir semte taşındık. eşime bisiklet aldım .. o spora yazıldı, bende yazıldım. bir yerlerden tutunmaya başladık.
kendimi çok şükür daha iyi hissediyoruım. bunu anlayabiliyorum kendimde. en azından ayakkabıları gördükçe böyle içimde azar azar mutluluk geliyor :)
psikiyatriste de gittik. depresyon dayız . ilaç kullanmak istemedim. dua ediyorum bol bol.. aklıma birşeyler gelmiyor. ya işte hayat devam ediyor canım.. bak ev aldık onun borcu var şimdi 10 yıl. bebek istiyorum. borcu hiç düşünmeden.
sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. Rabbime sükürler olsun diyorum. zor günlerimizi eşimle birbirimize destek olarak atlattık. kopmadık birbibimizden. daha çok bağlandık , kenetlendik.
ay.. seni sıktım değil mi.. hakkını helal et lütfen. hayat devam ediyor lafı benim lafım gibi oldu. ne geliyorsa başım üstüne gelsin. yeter ki altından kalkamayacağımız dertler vermesin.
seni çok öpüyorum. iyi pazarlar şimdiden.. kendine iyii baaakkk :)
canım ne demek sıkılmak, olur mu öyle şey. helal olsun ne hakkı.. ama inan içim fena oldu, çok üzüldüm... yaşadığınız çok ağır birşey, altından kalkmak eminim çok zordur. Allah sabrını versin inşallah, çok fena, çok ağır yaşamışsınız çünkü..
kıyamam:) bol bol ayakkabı al kendine:) mutlu olmaya çalış, eminim kv.den de mutlu olmanı isterdi..
kayıplarımıza rağmen hayat devam ediyor işte, çok haklısın. sen eşine lazımsın, o sana, siz ailelerinize.. o yüzden hayata sarılmak lazım... var mı yapcak başka bişiy?
Allahım inşallah biran evvel hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim.... amin, altından kalkamayacağımız dert vermesin Allahım...
ben de seni çook öptüm, sana da iyi pazarlar dilerim:))
iyiyim canım noolsunCanim nasilsin
Nasil gidiyor spor