Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cinsiyet cok sonra olusuyor 1-2 ay sonra falan diye hatirliyorum yanlis bilgilenmissiniz :)

Kizlar kizlar
Ben yumurtlamami yanlis hesaplamisim
Bugün yumurtluyorum. Sag Kasigimds agri hissediyorum ve seffaf akinti gelmeye basladi.
2 gün önce ve 5 gün önce iliskiye girdik. Tutar mi sizce?
Bugün iliskiye girmelimiyim?

Nasil hesapliyorsun canim?

bende bende hamile olmak istiyorum insallah dogumkontroll hapini bu ayin sonunda birakicam nasipse bakalim hayirlsisi....

Merhaba kızlar ben 1yıl kadar bi suredir hamile kalmaya ugrasiyorum yumurtaliklarım yavaş çalıştığı için olmuyo soğan ve incir kuru denedim bı sonuc alamadım şimdi de tarcin çörek otu ve bal karışımının iyi geldiğini öğrendim 7 gündür sabah aç karnına bi tatlı kaşığı yiyorum adetin 2. Günü başladım 12. Güne kadar devam edicem faydası olur inşallah denemek isteyenler bi arastirin isterseniz tum isteyenlere allah hayirlisini nasip etsin inşallah ...

Canım bunu bende duydum ama saf bal dedigi nasl bişey oluyor onu anlayamadım

Market balı olmuyor içinde herhangi bi katkı maddesi olmaması lazim sadece bal satan yerlerde mutlaka vardır ben yaşadığım ilde kapalı çarşıda buldum
Benimse bulmam lazım hastalanmadan önce normalde bugündü günüm ama pek düzenli olmadogım için pek umudum yok bu ay :) gerci tatildeym zaten olmasa iyi :)

çörek otu rahim kasılması yapar ve rahimi uyarır hamile kalmaya çalışan kadınlar kullanır ama hamilelere iyi değil mide ağrım için balla karıştırıp sabah aç karnına yiyodum sonra netten görünce bırakmıştım

merhaba kızlar bende martta bir kürtaj geçirdim zorunlu bebeğimi kaybettim şimdi 2 aydır korunmuyorum bakalım ne zaman gelicek meleğim bu ay ovülasyon testine başladım ve döngümün 12. günündeyim

Herkese merhabalar adetimden 6 gün geciktim ve hala adetim gelmedi gebelik testi yaptırdım negatifti aglaya aglaya doktorumun yolunu tuttum ilk kez vajinal muane oldum tahlillerimi gösterdim polikistikover oldugumu biliyordu doktorum hem aglıyordum hemde doktorumun motive edici konuşmasını dinliyordum ewet belki hamile olmadıgımı biliyordum ama bi umut vardı içimde hep belki. Eşim cocuk diye deliriyor cok istiyor ve bunu bildikce içimden bişiler kopup gidiyordu. Doktoruma bebek istedigimi ve artık tedaviye başlamak istedigimi söyledim 1 yıl oldu tam evlendigimiz benden rahim filmi istedi onu görmeden hiç bi tedaviye başlamayalım dedi. Şimdi adet günümü bekliyorum adet olup bittikren 3 gün sonra yapılcakmış ama bunun yanı sora doğal yollarıda araştırıyorum ve eşim kendimi rahat bırakmadıgım için cok kafama taktıgım için olmadıgını söylüyor bende farkındayım ama atamıyorum kafamdan hergün aglıyorum yoruldum 1 yıl içinde ve sonra dönüp ablama bakıyorum 10 yıl olmuş bebek sahibi olamadı nasıl diyorum yaa nasıl mücadele etmiş sabretmiş ki hala ediyor rabbime asla isyan etmiyorum ama aratmasın rabbim evlatla sınamasın bizleri ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba bende o kervandayım martta bir kaybım oldu haziranda rahimde perde ameliyatı oldum ve şimdi tekrardan bir melek istiyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bu ay adetin 7.gününde soğan kürüne başladım bugün 11.gün olacak işe yarar umarım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…