- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 27
Canım merhaba :)
Yumurtlama günü ve ondan sonraki 2-3 günü de değerlendirmek gerekiyo diye biliyorum bi de şunu okumuştum cinsiyet erkekse yumurta hazırsa hemen döllüyomuş hazır değilse beklemiyomuş ama kızsa bi kaç gün ömrü varmış ne kadar Doğru bilmiyorum burada okumuştum . O yüzden sende de ihtimal var gibi .Biz bu Pik günü ve ertesi iki gün çalıştık ama bebiş var mı bilmiyorum yeni bitti doğurgan dönemim:)
Kizlar kizlar
Ben yumurtlamami yanlis hesaplamisim
Bugün yumurtluyorum. Sag Kasigimds agri hissediyorum ve seffaf akinti gelmeye basladi.
2 gün önce ve 5 gün önce iliskiye girdik. Tutar mi sizce?
Bugün iliskiye girmelimiyim?
Olabilir tabi bilmiyorum ben de burada okumuştum :)Cinsiyet cok sonra olusuyor 1-2 ay sonra falan diye hatirliyorum yanlis bilgilenmissiniz :)
Bende hamile kalmaya çalışıyorum 2 yıl dan beribenim gibi hamile kalmaya çalışnlar kimler kızlar
Canım bunu bende duydum ama saf bal dedigi nasl bişey oluyor onu anlayamadımMerhaba kızlar ben 1yıl kadar bi suredir hamile kalmaya ugrasiyorum yumurtaliklarım yavaş çalıştığı için olmuyo soğan ve incir kuru denedim bı sonuc alamadım şimdi de tarcin çörek otu ve bal karışımının iyi geldiğini öğrendim 7 gündür sabah aç karnına bi tatlı kaşığı yiyorum adetin 2. Günü başladım 12. Güne kadar devam edicem faydası olur inşallah denemek isteyenler bi arastirin isterseniz tum isteyenlere allah hayirlisini nasip etsin inşallah ...
Market balı olmuyor içinde herhangi bi katkı maddesi olmaması lazim sadece bal satan yerlerde mutlaka vardır ben yaşadığım ilde kapalı çarşıda buldumCanım bunu bende duydum ama saf bal dedigi nasl bişey oluyor onu anlayamadım
Benimse bulmam lazım hastalanmadan önce normalde bugündü günüm ama pek düzenli olmadogım için pek umudum yok bu ay :) gerci tatildeym zaten olmasa iyi :)Market balı olmuyor içinde herhangi bi katkı maddesi olmaması lazim sadece bal satan yerlerde mutlaka vardır ben yaşadığım ilde kapalı çarşıda buldum
Hayırlısı olsun canım kısmet bu işlerBenimse bulmam lazım hastalanmadan önce normalde bugündü günüm ama pek düzenli olmadogım için pek umudum yok bu ay :) gerci tatildeym zaten olmasa iyi :)
Merhaba bence ebru destanın kürünü mutlaka deneyin ben denediğim ilk ay hamile kaldım.benim gibi hamile kalmaya çalışnlar kimler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?