• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmanin en kolay yollari

MINURE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
949
10
0
Azerbaycan
Benim bi meleyim vardi.hic beklemedigim halde dugunum oldugu ilk ayda hamile kaldim.hamilelige tamemen hazirliksiz ve istemeden yakalandim.once daha erkendir dedim uzuldum ama sonra ben hamileyim bebegim olucak diye sevindim.11.haftada kiz oldugunu oyrendim.1 resminide eve getirdim.resimde oyle sirindiki,sanki poz veriyordu.hergun ultrason resmine bakip kizimin dogacagi gunu bekliyordum.bugun kasi cikti bugun kemikleri sertlesiyor hergun okuyub calsium ve iyi seylerle besleniyordum.hergun aynaya bakiyordum kizimda benim gibi guzel olsun.ona pembe tokalar.sirin kucuk pembe coraplar aldim.henuz erken diye baska hic 1 sey almamisdim.artik bebis 20.haftalikti ve karnim cikmisti.mide bulantilari ,sikici aylar gecmis.gebeligin sakin aylari baslamisti.bu haftadan sonra hizla buyuyecekti.karnimda kucuk hareketler baslamisdi.20.ci haftada ultrasona gitdim.cok sevincliydim.bebgimin 4d resmini cekib esime gostericektim.acaba kime benziyor...
ben kendim ultrason doktoruyum.gitdigim doktorda benim kendi hocamdi.once bakti eli burnu parmaklari,cok sekerdi.ustelik benim gibi yaramazdi.surekli oynuyordu.evttt.
hocam bana bakti ve uzgunum bebekte 1 sorun var.bende herhalde dogduktan sonra tedavi olunur falan diye dusundum.
anensefali. dogsa bile 1 gun yasayip olucekti veya 1 hafta.bitdimmmm.
eve gelip aldiklarimi kucaklayib agliyordum.nasil kiyarim,nasil kaybederim.ogun hirsimdan bana zararli ne vardisa yedim...zaten dikkatli ve akilli beslenmem 1 ise yaramadi...ogun kiyamadim damlama.1 gece daha onunla uyumak icin yarina sakladim.esimde bende cok bitkindik.korktugum icin,dogum yapmadilar beni uyutup.damlami dograyip cikardilar.hatta uyandigimda ruya gormusuk bana 9 aylik buyuk bebek vericekler sandim.herkeze damla nerde diyordum.sonunda 1 hemsire damla asagida kucuk bebeklerin yaninda dedi.ama bir bsaktim baldizim kabin icinde 1 seye bakiyor ve hemsire ona bak bu bacaklari diyor.aglamaya basladim.onlar vahsi iyikide gineolok olmadim olsamda.kurtaj yapmazdim asla.baldizim sadece dogranmis minim bacaklarini gordu.aldigim o pembe coraplari giyecek minik ayaklar artik kabin icinde parcalanmis haldeeydi.esime diyordumki,damla bize kusup gitdi hastayim diye beni oldurmeyin dedi ve gitdi.kurtajdan 5 ay gecti,zaman yarami sardi.ama hatirladikca gozlerim doluyor.atrik o pembe coraplar 2 ci bebisi bekliyor.Ey BUYUK ALLAHIM BASIMA GELEN FACIA SAYESINDE BENI MUKAFATLANDIR,KARSILIGINDA ONDANDA HAYIRLISINI VER.AMINNN. basina boyle 1 sey gelenler bu duayi her gun okusun...

Çok üzüldüm canım rabbim sabır versin inş.
en kısa zamanda kolların dolsun acını dindirsin :(

canım benim yaa,allah sabır versin sana ve tüm evlat acısı çekenlere:43: rabbim en kısa ve sağlıklı zamanda hayırlı bi şekilde meleğine kavuştursun seni:16:

Back