• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmam mümkün mü ?

Merune

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
7
0
1
Araniza yeni katildim kizlar coktandir üye olmadan takipteydim ancak katılmak yeni nasip oldu. Benim sorum ; Bu ayın 1inde regl olmam gerekiyordu fakat 5ine kadar olmadim. 5.dede nisanlimin yanina gittim ve regl olmamak için primolut kullandim. Bu süreç içinde 3 defa ilişkide içime boşaldı ve hap kullanmadım. Regl tarihinde çakisiyor döllenme olmaz diye düşündüm. Sizce hamile kalma olasiligim nedir ? :110:

Araniza yeni katildim kizlar coktandir üye olmadan takipteydim ancak katılmak yeni nasip oldu. Benim sorum ; Bu ayın 1inde regl olmam gerekiyordu fakat 5ine kadar olmadim. 5.dede nisanlimin yanina gittim ve regl olmamak için primolut kullandim. Bu süreç içinde 3 defa ilişkide içime boşaldı ve hap kullanmadım. Regl tarihinde çakisiyor döllenme olmaz diye düşündüm. Sizce hamile kalma olasiligim nedir ? :110:

??????

iy halt etmişsin bide açık yazıyosunuz vallaha okurken ben utanıyorum :(

Artik ne diyim bilemedim ben gecmis olsun mu gozun aydin mi?1 inde gelmesi gereken adet yok gelmemis ustune ilac almissin ustune iliski yasamissin ve hala regl olmamissin bence bir gebelik testi alsan daha iyi sonuc alirsin.

Yumurtlama olmuş olabilir, olduysa hamilelik de oluşabilir. Bir doktora görünmekte fayda var. Hormon ilaçları dengeyi bozuyor ne yazık ki.

zaten primolut kullandığında gebelik varsa sonlanmış olabilir. doktora görünmekte fayda var bencede. bir de o ilaç gerçekten hormon dengesini alt üst ediyor. adet düzenleşiyor, kıllanma oluyor. Kullanmamanı tavsiye ederim.

Artik ne diyim bilemedim ben gecmis olsun mu gozun aydin mi?1 inde gelmesi gereken adet yok gelmemis ustune ilac almissin ustune iliski yasamissin ve hala regl olmamissin bence bir gebelik testi alsan daha iyi sonuc alirsin.

Adet gelmemesinin sebebi hamilelik olamaz çünkü nisanlim ile öncesinde ilişki olmadi. Merak ettiğim primolut kullanırken gebelik oluşma ihtimali var mi ?

Allah (cc) im sen bu kardesimize dogru yolu goster . (Amin)
Demekten baska birsey yazmak istemiyorum !!!

Back