hamile kalmam cok mu zor ? :( yardım

yenigeln_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
77
35
34
Merhabalar arkadaslar 8 aylık evliyim iki aydır falan çocuk istiyoruz ailede cocugu olmayanlar da oldugu icin muayene olmak istedim dr a gidince bakti ve yumurtalılarında tembellik var dedi adet düzensizliği falan sordu adet düzensizliğim olmadığını söyledim ve test istedi bakti ve gayet iyi birde hormon testi yaptir adet döneminde dedi. testteki sonuc böyle olmasina ragmen hormon testinde sonuc kotu ckabilr mi sizce ?
hic çocuğum olmaz mı :-(

canımmm bence üzülme bak ben bekarım ve başımdan istenmeyen bir gebelik geçti yani üstelik adetimin 5.günündeydim ve öbür ay öğrendimki gebeyim aldırmak zorunda kaldım ve sonra 3 ay sonra adetlerim azaldı gebelikten etkilendim galiba yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş öyle dedi doktor kistimde çıktı ama gebe kalabildim bende düşünüyorum bidaha ya olamazsam diye o yüzden takma

Öyle de fakat esimde bende cok istiyoruz Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin sinamasin evlatla kimseyi cok zor bi durum düşüncesi bile :-( hormon testini yaptircam fakat ya bisey varsa esimin hevesi bosa çıkarsa aklmda binbir türlü düşünce :-(

şimdiden böyle kafaya takarsan çok yıpranırsın.dur bakalım sakin ol.burada bir sürü insan var aylardır hamile kalmak için uğraşan.ben 8 aydır uğraşıyorum.bizde çok istiyoruz.vakit saat gelince elbette olur.kendini daha yolun başında yıpratma böyle.ayrıca yumurta tembelliğinin çözümü var çok şükür.ilaçla iğneyle halledilecek birşey

yumurta tembelliğinin çözümü var mi yok diye okumustum ben :-(
öyle tabiiki Rabbimden ne gelirse bas göz üstüne ama dusuncesi bile kötü birde öyle ymrta tmbelligi var flan diyince çok kötü oldm hic cock sahibi olamicam diye :-(

Mrb bende sizin gibi cok istemistim kafaya cok takmistim sabah aksam dusunuyodum ve hamile kaldim tedaviyle ama sonuc husran dusuk yaptim anladim ki kafaya takmamak gerekiyomus yipranan biz oluyoruz sonunda

Mrb bende sizin gibi cok istemistim kafaya cok takmistim sabah aksam dusunuyodum ve hamile kaldim tedaviyle ama sonuc husran dusuk yaptim anladim ki kafaya takmamak gerekiyomus yipranan biz oluyoruz sonunda
ne tedavisi uygulandi ? dusuk sebebi neydi ki uzuldm gecms olsun :-(

Sagolasin ama hayirlisi boyleymis..tup bebek yapturdik dusuk sebebi ise ya yanlis yere tutunmistur yada kromozomlarinda bir hastalik bozukluk oldugudu icindir dedi dr.
peki normal yolla hamile kalnma durumu yok mu ?
yani ben bi dr a gttm tamda adet donemimden bir gn sonra onunda etkisi olabilir mi acaba sizce

Var tab
peki normal yolla hamile kalnma durumu yok mu ?
yani ben bi dr a gttm tamda adet donemimden bir gn sonra onunda etkisi olabilir mi acaba sizce
Var tabi dr.beklersen 6 icinde kendiliginden kalirsin demisti ama biz beklemek istememistik birde benim pkolar hala duruyo o yuzden

daha şimdiden sokmuşsun kendini strese çok erken çocuğum olmazmı düşüncelerin

Amin birsey cikarsada herseyin tedavisi var artik takma kafana bende bile benim bilmedigim neler cikti tahlillerde troid insulin vs.falan ama hepsinin cozumu var ve engel degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…