How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile kalmaktan korkuyorum

Seciiiil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
6
1
1
30
merhaba ben bundan 2 hafta önce ilişkiye girdim şuan bekarım ama bacak arama boşalmış görünce sildim 5 yada 6 gün sonra regl olmam lazım bekar oldugum için fena şekilde tedirginim ne yapabilirim

Korunmuyorsaniz tabi ki ihtimal var. Korkuyorsanız korunun

Ya inanır mısın evlenmeden benimde böyle çok korkularım oldu. Insan korktukca korkuyor bu durumlarda. Bana kalırsa imkansız böyle hamile kalmak. Milyonda bir ihtimal bile değildir belki. Ama korunmadan ne cesaret onu anlamıyorum. Ben korundugum halde aklım çıkardı. ihmal etme korumayı..

Ya inanır mısın evlenmeden benimde böyle çok korkularım oldu. Insan korktukca korkuyor bu durumlarda. Bana kalırsa imkansız böyle hamile kalmak. Milyonda bir ihtimal bile değildir belki. Ama korunmadan ne cesaret onu anlamıyorum. Ben korundugum halde aklım çıkardı. ihmal etme korumayı..
Yaptım bi manyaklık zaten öyle diyorsun da agrım bile yok yanılmış olup bacak arasına boşalıp boşalmadığınada emin olamadım cumaya kadar beklicem bakalım

Back