Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacak arana boşaldıysa kalmazsın merak etmemerhaba ben bundan 2 hafta önce ilişkiye girdim şuan bekarım ama bacak arama boşalmış görünce sildim 5 yada 6 gün sonra regl olmam lazım bekar oldugum için fena şekilde tedirginim ne yapabilirim
)Eğer olursa bizde bundan sonra bacak arasını değerlendiririz :)
Bu iyiydi :)Eğer olursa bizde bundan sonra bacak arasını değerlendiririz :)
Yahu şüpelendim normalde karnımın agrıması gerekiyordu tedirgin oldumBacak arana boşaldıysa kalmazsın merak etme
AhahhaahEğer olursa bizde bundan sonra bacak arasını değerlendiririz :)
Yok bebeğim o işler öyle kolay olmuyormuş.Yahu şüpelendim normalde karnımın agrıması gerekiyordu tedirgin oldum
Öyle diyorsaanYok bebeğim o işler öyle kolay olmuyormuş.
Çocuk istemeden önce benim de öyle manyak düşüncelerim vardı ama bu işin olmaması değil olması entresan gibi geliyor artik bana
Yaptım bi manyaklık zaten öyle diyorsun da agrım bile yok yanılmış olup bacak arasına boşalıp boşalmadığınada emin olamadım cumaya kadar beklicem bakalımYa inanır mısın evlenmeden benimde böyle çok korkularım oldu. Insan korktukca korkuyor bu durumlarda. Bana kalırsa imkansız böyle hamile kalmak. Milyonda bir ihtimal bile değildir belki. Ama korunmadan ne cesaret onu anlamıyorum. Ben korundugum halde aklım çıkardı. ihmal etme korumayı..
Test yapmayı düşünüyorum zaten cuma günü geçsin yapıcam ne kadar erken o kadar iyiDalgaya vurmak yerine keşke biraz yardım etsek.
Kalabilirsin hamile.