hamile kalmakmı istiyorsunuz

yaren06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
26
0
44
Hamile kalmak mı istiyorsunuz?

Eğer hamile kalmak istiyor ama başarılı olamıyorsanız bazı doğal yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Birçok kadın istenmeyen gebeliklerle baş etmeye çalışırken yine birçok kadın istediği halde çocuk sahibi olamıyor. Bir kadının kısır olduğuna karar vermek için iki yıl boyunca düzenli bir ilişki içinde hamile kalmamış olması gerekiyor. Bu durumda uygulanabilecek birçok tedavi yöntemi var. Bir kadının hamile kalmakta güçlük çekmesi genellikle hormon yetersizliğinden kaynaklanıyor. "Doğal Doktor" adlı kitabın yazarı Alfred Vogel'in bu konuda doğal bazı önerileri var.

Doğal önlemler

Vogel'a gore böyle bir durumda yapılabilecek iki şey var. Bunlardan birincisi vücudu, hormon üretimini arttıracak şekilde uyarmak. Bunun için birbiri ardına sıcak ve soğuk banyo yapmak etkili olacaktır. Bedenin alt kısmını sık sık bu şekilde yıkamak hamile kalmak için çok etkili bir yöntemdir. Aynı şekilde, kan dolaşımını hızlandıran her şey kanın karın bölgesinde toplanmasını sağlayacak ve bu da vücudun hormon üretimini arttıracaktır. Öte yandan buğday ve buğday filizi kürü de dolaşım sistemini harekete geçirir. Ayrıca, açık havada derin nefes almak, hareket etmek, yürüyüş veya spor yapmak da çok etkili olur. Ancak esas önemli olan kişinin normal, sağlıklı ve stressiz bir hayat sürmesidir. Bu önlemler bir hekimin yürüteceği hormon tedavisi kadar etkili ve hızlı olamayacaktır muhakkak ki ama bu yöntemlerle o türden bir tedavinin yan etkilerine de maruz kalmazsınız.
alıntı.

Arkadasim sagol verdigin bilgiler icin.Fakat senin bu verdigin oneriler ancak yeni evlenen, ufak usutmeleri olan ve testlerde her iki bireyinde saglikli oldugu yada cok kucuk problemi olanlar icin gecerlidir.Bize bilmem kac gunluk embryo konuyor bi seferde 3-5 tane o bile tutunmuyor.Hormonun krali yukleniyor.Ama malesef bunlara ragmen olmayacaksa olmuyor birden fazla denememize ragmen.Beslenme uyku hepsine bakiyoruz ama simdilik nafile.Sen bizim gibiler icin biseyler biliyorsan yaz bu baslik altinda tup bebek bolumunde.Bu dertler zaten hepimizi konusunda profosyonel etti.Bizim durumumuz karin isisiyla falan duzelme durumlarini coktan asti.

hülya ya aynennnn katılıyorummm.bu olay senin gibi, bu düşünceleri paylaşan günlük hayatımdaki arkadaşlarım gibi basit deil.keşke öyle olsaydı.biz bu uğurda ömrümüzü harcıyoruz ve büyük ihtimallede bebek hasretiyle yok olup gidicez.canım keşke herşey bir kan dolaşımına yada beslenmeye bağlı olsaydı.
bu arada stressiz hayat demişsin.o nasıl oluyordu.ben stressiz bir hayatım olduğunu unutalı çook oldu.ayrıca tüp yaptırıp stressiz olmak mümkün deil.belki ilk denemede olur bu.çünkü ilk de olacağını düşünüyosun.negatif sonuçtan sonra oturuyosun poponun üstüne.hele 4.denemeye geldiysen böyle sözleri duymak benim şu andaki ruh halim gibi sinirlerini tepene çıkarıyor.diyeceğim şu ki canım,allah inş sana ve kimseye yaşatmasın allah isterse tabi ki olur.bu yorucu bir yol eşler için.örneğin ben bu yolda yoruldum ve çekiliyorum.bebeğimden vaz geçtim.yaşamımdan dan vazgeçmek isterdim çok.ama bu benim elimde deil.........................
daha faydalı bilgiler verirsen seviniriz....................

merhabalar arkadaşım aynen sana katılıyorum bende tatilde senin yazdığın gibi sıcak soğuk banyo yaptım ve stres yoktu tam reğlim 6 gün geçti umutlanmıştımki bugün sabah adet oldum ama her ay denersem belki kalabilirim bizim arkadaş böyle böyle kalmış benim hemen hemen hiç bir ay geçikmezdi çünki umut dünyası işte

cennet kokulum bu kadar ümitsiz olma nolursun,allah saglık verdiği sürece herşey olur,olabilir....mucizeler bile oluyor...bence denemekten vazgeçme....hele ki hayatından asla....

arkadaşlar bana yardım edin tüp bebek konusuda memnun kaldığınız yer varmı

canım ben bursa tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım uluyolda adliyenin karşısında çokta memnun kaldım birincide ALLAHIM yüzüme güldü sonuç pozitif şuan da 4 hatalık hamişim sanada tavsiye ederim fiyatlarda çok uygun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey:

sevgili acem kızı;bende ilk denememi bursa tüp bebek merkezinde yaptırmıştım.ben memnun kalmadım farklı bir problemim varmiş benim ve bunu farketmediler.hatta armagan bey hala oraya gelmemi söylüyor.pgt yaptırmam lazım ama orda pgt olayı yok.artık vaz geçtim zaten.
senin adına çook sevindim inan.umarım bebişini saglıkla kucagına almak nasip olur canım....
bizlere de dua et ne olur....
SEVGİLİ MELİS;BEN ARTIK SADECE MUCİZEMİ BEKLİYORUM.BELKİ GELİR BEBEĞİM.AMA BU SAVAŞTAN ÇEKİLDİM.GÜCÜM YOK ARTIK.OMUZLARIMDAKİ BU YÜK,BU BEBEK HASRETİ BENİ BAMBAŞKA BİR İNSAN YAPTI..........BEBEĞİME ULAŞMAK İÇİN ÇILDIRIYORUM 5 YILDIR...ARTIK BIRAKTIM SADECE BEKLİYCEM ALLAHIM NE VERİRSE KABULÜM.ÇOK YIPRANDIM.MİLLET OLMASIN DİYE UĞRAŞIRKEN HATTA ''KAZA''DEYİP DALGA GEÇERKEN EŞİM VE BEN OLSUN DİYE UĞRAŞIYORUZ.GÜCÜME GİDİYOR...............

canımm gerçektenn haklısınn .....zor bı imtıhan bu ...evet dediğin gibi doğurup doğurp sokağa atann hiç ikgilenmeyenn çokk insann varr ama gerçektenn ilgi gösterıpp onu hiç yalnız bırakmayacakk kişiler de yanıp ytutşuyorr. bebek içinn ama kişinin elinde sabırdan başka yol yokk herşeyin bı zamanı varr bı kaderimiz varr yarın ne olacağini bılemeyenn kullarızz ......ve neyın bızım içinn hayırlı olcağını.. inşş rabbımm gönlüne göre veririi yıpratma kendini.. bu imtıhann peygamberlerın bıle el açtığı bı imtıhann zor.....yaşamayann anlamazz ne derdin varr derlerr hatta........ bu ateşi bılemezlerr rabbımm en kısa zamanda bebişinii nasıp ets kımseyı zorda komasınn....kolaylıklarr versin..... ve insanlara anlayışşşş..........inşş olacakk ve sevineceksinn dua ile... bu güzell günlerde inş dualarr makbul olurrrrrrrrrrr

arkadaşlar merhaba yaşadıklarımızı çok güzel yazıya dökmüşsünüz daha denecek bir şey yok herkese allah sabırlar versin herkesin kucağına rabbim bebişler almayı nasip etsin

bende senin gibi vazgecenlerdenim cennet kokulum ben bi kere tup bebegi denedim sonu dusukle bitti en azinda veriyor diyemi sevineyim ( hani hic tutmayadabilirdi )yoksa boyle daha vermeden aldiginami uzuleyim artik pes ettim yuce allah isteyen tum herkeze kendi gonlunden kendi hazinesinden versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…