• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
28
Arkadaşlar adet bitiminden hemen sonra da hamile kalınabilir mi illaki yumurtlama döneminde mi kalınır...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım büyüklerin dediğine göre adet bittikten sonra daha kolay oluyormuş ama dr ların dediğine göre tabi illa o yumurtlama gününde olacak :)) ben de anlamadım her ihtimali değerlendiriyoruz işte :))

Evet annem de ısrarla bitsin hiç bekleme hemen bırak diyor da ben de şaşırdım yaa:)

Aynen ben de bunu ilk annemden duymuştum :) :) hepsi aynı kafadan demek ki. Sonra bi kaç büyükten daha duyunca önemsedim yani. :) e ama okuduklarimiza göre doktorlara göre de yumurta içerde 24 saat mi 36 saat mi neyse o kadar yaşiyo. Yumurta gidince de istediğin kadar uğraş olmaz diyolar. Adet bitince nasıl olcak o zaman dimi sonuçta adetten belli bir süre sonra yumurtlama oluşuyor.. :)) ahahahaha anlamadım gitti :)

Demek ki hemen başlıcaz elbet bi ara denk gelir yumurtlama dönemine :)

En iyisi bir adet bitiminden diğer adet başlangıcına kadar gün aşırı denemek en garantili yol diye düşünüyorum :)

Aynen en uygun bu bence de :)

Bence de en uygunu ama bunu yaparken eşimi kaçırmak istemiyorum kendimden. Sonuçta her ne kadar bebek istese de bi süre sonra sıkılabilir diye korkuyorum. 8 ay oldu şimdilik böyle bişey yok cok sukur yazık takvimi kacirmayalim diye dönüp dolaşıyo ama korkuyorum yine de :)

tatlım bende yumurtlama günlerinde yapıodum bırakuodum çok hata yapmışım çoookkk . Bir türlü tutmadı ovulasyonlar mı almadm nelrr . Sonra dedimki bide şu şekl deneyim daraldım çünkğ kocayıda oyuncak ettik. Ben adet biter bitmez başladım 1gün arayla ilşki taaa adet günüme kadar aynı tempoyla gün kaçrmadan devam ettim ve o uygulama tuttu meğersem yumurtlama zamanım farklıymış . Adetime çok yakın yumurtluomuşum şaka gbi

Arkadaşlar adet bitiminden hemen sonra da hamile kalınabilir mi illaki yumurtlama döneminde mi kalınır...

cnm bende çok şaşırmıştım korunmayı bırakınca benim bir arkadaşımın ikizi vardı gebelikten korktuğu için gün korunması yapardı adetten sonraki bir hafta ve adete kalan bir hafta korunur ortada korunmazdı çocukları 5 yaşındaydı yani beş sene böyle korundu yumurtlamma günü ortası diye duyduğumda çok şaşırmıştım.......

Ben adet bitiminden hemen sonra kalmıştım canım. Adetin bittikten hemen sonra gün aşırı birlikte olmanızı öneririm. Yüksek şanslı günler adetin başlamasından itibaren 10-17 günler arası demişti doktorum. Tabii adetine bir gün kala hamile kalanların olduğunu hesaba katarsak kısmet tamamen 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back