hamile kalmak

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
merhaba kızlarr ... araştırmalara göre ılk 1 sene içersnde gebe kalma oranı her ay sadece
%25 miş sizler nekdar sürede hamile kaldınız acaba ?

Evlendigim ay kaldim, bebegim 6 haftalikken karnimda kalbi durdu, 3 ay sonra yine kaldim, bu konuda sanslilardanim, oglum su an uc aylik

merhaba kızlarr ... araştırmalara göre ılk 1 sene içersnde gebe kalma oranı her ay sadece
%25 miş sizler nekdar sürede hamile kaldınız acaba ?

bi oğlum var ilk denedil olmadı iknci ay ovulasyon testi aldım hamile kaldım 2. ay...2.ye hamileyim çok şükür aynısı oldu ilk ay test almadım olur diye ama olmadı 2. ay testle hamile kaldım ama 5 ay önce kaza ile hamile kalmışım o bebeğimin kalbi atmadığı için alındı

canım hangi ovulasyon testini kullandın bu ay ben de alacağım da

yasım 22 ken ılk korunmadıgım ay hamıl kaldım gunlerıme dıkkat ederek ama.
keske bende bu kadar sanslı olabılsem mesela hangı gunler buna nasıl karar werdın nasıl hespladın yanılma payın hıc olmadı mı sakıncası yoksa anlatabılır mısın ? bnde 22 yasındayım bır bucuk senelık ewlıyım korunmuyorz fakat hala bır sonc alamadık..bu durum benı we esımı cok uzuyor.

2009 yılında bir gebelik geçirdim korunuyordum 2 ayında kaza ile hamile kaldım ama malesef bebeğim tutunamadı..nişanlıydım o zaman yaa kendimi çok üzdüm ya da kimyaaldı gebeliğim..sonra korunmaya devam ettim..Sonra da 2011 haziran'da ilacı bıraktım 10 şubatta hamile kaldıgımı öğrendim yani 7 ay kadar bir süre geçti..

şuan 32 haftalık hamileyim :)

canım ben 7 şubatta laporoskopi oldum kanallarımı ayırdılar 10 martda adet oldum 17 martta ameliyat kontrolüme gittim 18 ve 19 martta 2 gün ilişkiye girdim ve bu iki günden birindede hemen hamile kaldım 10 nisanda adet olmayınca kan testi yapdırdım ve hamile olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkeze biran önce nasip eder inşallah sanada canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…