• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.619
2.535
133
Merhabalr. Yaklaşık 4 aydır bebek istiyoruz. Ama hamile kalamadım..Hamile kalmak bu kadar zor muydu? 2 yıllık evliyim bu arada doktora gitmeli mıyım? Genelde doktorlar bir yıl süre veriyormuş. Ben daha fazla beklemek istemiyorum.
Vücudum da bana oyun oynadı resmen. Bıkac gun disinda geçikmeyen reglim bu ay 8 gun gecikti. Belki hamileyimdir diye 3 kere test yaptım değilmişim. Üzüntü hayal kırıklığım cabasi.
Cevremde de 2 örnek var bir de istemeden hamile kalan. Bir tanıdığım spiral kaymış hamile kalmış.
Gerçekten nasip demek ki

Biz aylardır denedik olmadi. 8 ay falan. Sonra ikimiz de test verdik. Değerler düşük cıktı. Takviye verdi ve kendiliğinden oldu. Testlerinizi yaptırdınız mi..amh, lh, sperm vs..

Geçn kan vermiştim b12 değerim düşük biraz. Vitamin ilacını soracağım doktora.

4 ay ümitsizliğe kapılmak için çok erken ama ne olur ne olmaz diye şimdiden hormon, semen testlerini yaptırabilirsiniz. En azından aklınızda soru işareti kalmaz

Hiç problemi olmayan biri de ha deyince hamile kalamıyor ki. 4 ay çok erken üstelik boşa zaman kaybetmemek için testlerini ihmal etme uzman olsun gittiğin kişi çoğu doktor öylesine bakıyor inan

Muane ol bence bu ay olur bu ay olur diye diye zaman geçiyor. Birşey varsa da erken den cağresine bakarsınız

Back