hamile kalmak nistiyorum

gabril16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
16
0
merhaba bende bursadan yazıyorum . 6aydır çocuk denemelerimizi yapıyoruz fakat hala o iki çizgiyi göremedim .Çok sinirli ve kıskanç biri olmaya başladım.Çevremde hamile olanları kıskanmaya başladım .Buda hem evliliğimi hem de beni duygusal yönden etliyoru.DR gittim fakat hiçbirşey yok diyorlar ne yapacağım bilmiyorum bu normalmidir :) Lütfen bana bilgi verin :) bu arada yeni üye oldum msn nasıl kullanılıyor bana da öğretin

canım daha 6 ay dur bakalım olur stres yapma stres yaptıkca daha çok gerilir olamazsın beyinde bitiyo bazı şeyler 1 sene bekleyin hemen olucak diye bişey yok bizim 5 sene diyende oldu ama hiç öyle çevremdekileri kıskanmadım rabbim alnına yazdığı zamnda nasip ediyo inşallah tez zamnda alırsın güzel haberleri

Merhaba zeyra teŞekkÜr ederım dÜŞÜncelerın ıÇınde sabırsızız.tabıkı bılıyorum allah nasıp edecek ama yıne sabırsızlanıyorum.bende ıstedıĞım hakde herkeze ıstemıyoruz dıyorum .bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…