hamıle kalmak ıstıyorummm ?

mvserd

ya en zamasiz agrimsin yada en amansiz ahtim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
118
53
38
30
7 aydır gıtmedıgım doktor kalmadı ama olmuyor hıc bır sey normalde yok dıyoar gogsumde sut varmıs onun gıtmesı için doktor ılac verdı amam ılacın etkısı fazla olmadı aynı halen devam edıyor bıde ustelik adet duzensizligi oldu kısmet allah ne zman nasıp ederse :)

canım benim bebek tedavisi için göğsünde ki sütün gitmesi lazım önce onu halletmen gerek benim doktor demişti kontrol ettiler bende yoktu doktora neden baktınız diye sordum ilk defa karşılaştım böyle bişeyle dediki dr süt olsaydı o kurumadan gebelik tedavisine başlayamazdık anlaşılan dr un tecrübeli sabır edicez canım imtihanımız bu bizim Allaha sığınıp ondan isticez

bu gun doktora gıttım gogsundekı suttten azalama var dedı yumurtalıkların cok guzel çalışıyo dedı ama kötu hastalıklan şüphelenıyolar kan renklı duuplor ıstedi sonuçlar çarşambaya hersey kısmet ışallh bır sey çıkmaz işallah tekrar annne olabılır sabır herseyın hayırlısı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…