hamile kalmak istiyorummm

fluu87

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
29
0
6
İstanbul
göğüslerim çok şişti adetime cok varken normalde hiç böyle olmazdı.suan adetime 6 gün var acaba hamile olabilir miyim hanımlar

göğüslerim çok şişti adetime cok varken normalde hiç böyle olmazdı.suan adetime 6 gün var acaba hamile olabilir miyim hanımlar

Hyırlısı inşallah bebiş geliyodur
benim 2. hamileliğim olduğundan daha adetime 5 gün varken sezip test yaptım
heberlerini bekliyoruz

inşaallah cok istiyoruz canım şu an 4 günüm var çıkar mı idrarda bilmiyorum sabretmem gerek ama anlarsın beni insan böyle durumlarda heycan yapıyor .de tam yumurtlama günü ilişkimiz oldu diyorum bu sefer inşaallah olmustur dua edin

canım ben de seninle aynı durumdayım tam yumurtlama günümüzde birlikte olduk. Ve şimdi sabırsız beklemeye çalışıyorum. Adetime 1 hafta var ama kasıklarimda batmalar oluyo... Inşallah bu belirtiler bebislerimizi haber veriyordur... Göbüşlerimizde bebis nasip etsin Rabbim:)

AMİNNNNN İNŞAALLAH CANIM sayılı günler gecerde hayırlı haberler getrse :):)
ama herseyi hamileliğe bağlıyorum ya sende mi öyle oluosun?

Evet canım Ya. Önceden Göğüslerim ağrırdi zaten ama kasıklarda hiç batma olmazdı. Inşallah Hamileyizdir. Ben dayanamadim erken hamilelik testi yaptım. Sonuç negatif. Ama hala umutluyum :)

adı aklımda değil canım da adetten 4 gün öncesine kadar gebeligi belirliyormuş. Nasıl dayanacağız ki...

yaaa gidip alayım canım merak etti bende ya :) aslında sırf bugün öylesine gidip test alıp yapmk istiyorum yaa

yapabilirsin canım Ya seninki daha yakın. Acaba kan testi mi yaptirsam ben de? Ne yapayım sabırsızim. Ama Hastaneye Gitmek mesele. Azıcık daha bekleyeyim bari:)

yakın canımda benim otomatik hesaplayıcada yaptıgmda bu ay 23 de gösteriyo hep bi gün öncesi yani 22 de oluyorum onun için 4 gün var :) bende mi beklesem acaba bilemedim ki ayyhh :))

canım bilmiyorum ki. Ben otomatik hesaplayıciYa göre 28'inde olacağım ama 26'si falan olurum diye düşünüyorum... Bekle istersen cuma falan da yapabilirsin...

ayy kızlar uzun zamandır uğrayamadım :))) bugün tam 3 ayı geciyor çok şükürler olsun büyük ihtimalde erkek miş drm öle dedi sağlıklı ve hayırlısıyla bekliyorum inşaallah :)

bende aynen böyle oldum gögüslerim birden iki beden büyüdü ve felaket ağrımaya başladı ben adeti bekledim o zaman tatildeydim hava degişimidir diye pek heveslenmedim.sonra idrarda baktım iki çizgi sonra kanda baktırdım secye 7650 çıktı inşallah seninde böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…