Hamile kalmak istiyorum

angelraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
75
1
1
İstanbul
Merhaba kizlar oncelikle 3 senelik evliyim. Ve vajinismus hastasiydim Allaha Şükür yendim ve hamile kalmak icin bu ay calismalara basladik tabi yumurta ne zaman catlar ne olur ne zaman hamile kalinir bilmeyen ben esimle gun asiru iliskiye girdik tabi hep aklimda hamilelik var bu kadar zaman evlat sahibi olmak istedigim icin ve vajinismusuda yendigim icin mutluydum bu arada ayin 30 unda adet olmam gerekiyordu olmadim 5 kere test yaptim hep NEGATIF gittim ozel hastanede kan testi yaptim yine negatif anladim artik yok zaten daha once hic denememiz olmamisti vajinismustan dolayi simdide sanirim yumurtlamayi kacirdim herhaldr bu arada guatr t4 t3 tsh testi bile yaptirdim o da NORMAL cikti bir sıkıntı yok doktor bana guldu kadin daha deneme bile sayilmaz o dedi. Hem senin yasin kac ki dedi 24 dedim sen daha cocuksun dedi benim annem 21 yasinda beni dogurmus doktor hnm dedim bozuldu falan kafayi yicem adetim de gelmiyor zaten duzensiz bazen 1 hafta seker bazen 3 gun 5 gun yine agrilarim var adet olcakmisim gibi ama ne gelen var ne giden normalde beklemem hayatta bi yere yazmam ama simdi bekliyorum ya gelmiyor adetim beklemesen hemen gelir ayy napicam ya ona gore gelse gunleri sayip yumurtlamayi falan hesaplicam offf offf falanlar filanlar hic boyle kasilmamistim ne yapayom ben yaaa off anne olmak istiyoruuuummmmmmmmmmm

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım... vajinismustan nasıl kurtuldun onu öğrenebilir miyim

Canım ilk öncelikle umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun,rabbim isteyen herkese versin,bende dahil...Bende geçen sene kasım da evlendim,evlendiğimden beri 3-5 kere eşim korundu,daha sonra korunmayı bıraktık,ama aylardır korunmamamıza rağmen,her ay biraz daha fazla ümitlenip hüsrana uğruyorum ve hamile kalamıyorum..Ben dr'a gittim,hormon testi falan yaptı,yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını,mayıs ayında progesteron isminde bir test daha yapılacağını söyledi,ama ben yaptırmadım,Rabbim'e bıraktım,o ne zaman ol derse o zaman oluverir..Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin..En yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin...AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…