• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorum

zge12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
2
1
1
21
Merhaba sizden yardım almak istiyorum ben iki aydır evliyim evlendiğim günden beri korunmasız ilişkiye giriyorum fakat hamile kalamadım doktora gittiğimde yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını söyledi nasıl hamile kalabilirim ne yapabilirim bana biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem

İlk üç ay hamile kalma yüzdesi düşükmüş doktor bana altıncı aydan sonra yumurtlama takibi yaparak devam etmemi demişti ilk gebeliğim kimyasal olduğu için şimdi destek takviye kullanıyorum folikasit ve b 12

İlk üç ay hamile kalma yüzdesi düşükmüş doktor bana altıncı aydan sonra yumurtlama takibi yaparak devam etmemi demişti ilk gebeliğim kimyasal olduğu için şimdi destek takviye kullanıyorum folikasit ve b 12
Teşekkür ederim isteyen herkesin olur inşallah

Hayıt otu tohumu çayı kullandı. Birde sende alerjin yoksa kullana bilirsin

Kimyasal dan sonra korundunuzmu benim beta 1200 lerdeydi kanamam baslasdi

Merhaba sizden yardım almak istiyorum ben iki aydır evliyim evlendiğim günden beri korunmasız ilişkiye giriyorum fakat hamile kalamadım doktora gittiğimde yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını söyledi nasıl hamile kalabilirim ne yapabilirim bana biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem
Merhaba öncelikle yumurtlama günlerinizi takip edip o günlerde ilişki yaşamalısınız, tükettiklerinize eşinizle beraber çok dikkat etmelisiniz mesela bitter çikolata muz keçiboynuzu özü erkeklerde sperm kaltesini arttırır. Kadınlarda da avokado ceviz d vitamini ve inositol içerikli takviyeler yumurta kalitesini arttırır bu şekilde ilerleyebilirsiniz :KK200:

Merhaba bende ilk deda denedim ovulasyon takibi yapmama ragmen hamile kalamadim, bu ay folik asite basladim, insallah ikimiz icinde hayirlsii olur

Back