Hamile kalmak istiyorum

Eşimle ilişkiye evlendikten bir ay sonra girebildik . Sertleştirici hap kullandı ve ansızın oldu , yine olmayacak diye başlamıştık . Boşalması için ne kadar gel git yapması gerekiyor , hamile kalmak istiyorum nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Boşalması için ne kadar gel git mi yapması gerekiyor ?
Nasıl bosalacagini eşinde mi bilmiyor?
Yeni üye olsan şaka mısın derdim ama 3.4 yıllık uyesin ve evli ve yetişkin insanlarsiniz yargilamiyorum ama ne kadar gel git yapması lazım sorunuza cevap vermek o kadar zor
Bekleyip yorumları okumak lazım😀

Eşimle ilişkiye evlendikten bir ay sonra girebildik . Sertleştirici hap kullandı ve ansızın oldu , yine olmayacak diye başlamıştık . Boşalması için ne kadar gel git yapması gerekiyor , hamile kalmak istiyorum nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Bir görev olarak görmeyi bir kenara bırakıp tadını çıkarırsanız yol izlemenize gerek kalmaz 😅

Önce bu sevişmeyi başarın da.hamileligi düşünürsün.

Arkandan atlı mı koşturuyor bacım acelen ne? 3 ayda söz nişan evlilik peşpeşe . Zaten 1 aylık evliliğin 15-20 günü ilişkiye girememişsiniz.
Adam daha hiç boşalmamış , nasıl boşalacağını bilmiyor. Çocuk diye tuttturmuşsun.
önce bi doktora görünün sertleşme problemini çözün hele.

Adamı damızlık olarak kullanacaksın herhalde. Ne acelen var üstelik 1 aydır ilk kez ilişkiye girmişsin. Yeni evlisin belki de anlaşamayacak ayrılacaksın. Çocuk oyuncak mı?

X