• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorum

Fasara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
2
1
36
2 yıl (3 aylık)iğne sonrasında 1yil (aylık iğne)sonrasında 2 yıl da mecburen doğum kontrol hapı kullanan birisi ne kadar süre sonra hamile kalabilir (bütün testler tahliller temiz)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ilk defa msj yazıyorum yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var.10 yıllık evliyim 9 yaşında bir kızım var 4 aylık olduğunda 3 aylık korunma iğnesi kullandım (2 ayda bir çok az regli olunca)2 yıl sonra da 1 yıl aylık iğne kullandım değişen bişe olmadı malesef ki eşim korunmak istemediği için mecburen bu sefer doğum kontrol hapı kullandım 2 yıl reglim düzenli olmaya başladı miktarı falan da gayet güzeldi yaklaşık 3 3,5 yıldır korunmuyorum fakat hamilelik olmadı 7-8 aydır da hem regli günüm azaldı hem miktarı azaldı doktorlara gidip tahlil yaptırdım temiz en son 3 ay önce hsg(ilaçlı rahim filmi) çektirdim hiç bişe yok herşey olması gerektiği gibi eşim doktora gitmek istemiyo olursa olur olmazsa hayırlısı olsun diyo.bildiginiz bı yöntem şekil bitkisel tedavisi varsa lütfen yazın çok istiyorum bı tane daha olmasını çünkü etraftan laflar çıkmaya başladı olmuyor mu kisirlastinmi ...gibi çok canımı sıkıyor lütfen yardım edin

Ben çakşır suyunu duydum. Onu biraz arastır istersen. Birde ovulasyon testi dene.

Bence şu durumda en iyisi eşinizi doktor için ikna etmek olur. Ama bunu da baskıyla değil en azından olmasina engel bir durum varsa boş yere üzülmek istemediğiniz için yapmasını söyleyebilirsiniz. En azından testler yapılırsa onun da tedavi konusundaki fikri değişebilir.
Hormon testi yapılmadan doğal kürler kullanmak faydadan çok zarar sağlayabilir. Ben kürlerden çekiniyorum açıkçası. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Arkadaşlar merhaba ilk defa msj yazıyorum yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var.10 yıllık evliyim 9 yaşında bir kızım var 4 aylık olduğunda 3 aylık korunma iğnesi kullandım (2 ayda bir çok az regli olunca)2 yıl sonra da 1 yıl aylık iğne kullandım değişen bişe olmadı malesef ki eşim korunmak istemediği için mecburen bu sefer doğum kontrol hapı kullandım 2 yıl reglim düzenli olmaya başladı miktarı falan da gayet güzeldi yaklaşık 3 3,5 yıldır korunmuyorum fakat hamilelik olmadı 7-8 aydır da hem regli günüm azaldı hem miktarı azaldı doktorlara gidip tahlil yaptırdım temiz en son 3 ay önce hsg(ilaçlı rahim filmi) çektirdim hiç bişe yok herşey olması gerektiği gibi eşim doktora gitmek istemiyo olursa olur olmazsa hayırlısı olsun diyo.bildiginiz bı yöntem şekil bitkisel tedavisi varsa lütfen yazın çok istiyorum bı tane daha olmasını çünkü etraftan laflar çıkmaya başladı olmuyor mu kisirlastinmi ...gibi çok canımı sıkıyor lütfen yardım edin
Merhaba ben C life ile hamile kaldım bitkisel macun bakanlık onaylı araştır istersen

Ya etrafa bakmayın çok şükür bir tane evladınız varmış hiç anneliği tatmamış insanlar ne yapsın. Ayrıca gebelik içinde ovulasyon testi yapın yumurta takibi doğru günleri değerlendirin.

Tahlilleriniz normal çıkmış olması gerektiği gibi kur kullanmak doğrumu sizce ? Eşinizi ikna edin belki onda sorun var ..

Ya etrafa bakmayın çok şükür bir tane evladınız varmış hiç anneliği tatmamış insanlar ne yapsın. Ayrıca gebelik içinde ovulasyon testi yapın yumurta takibi doğru günleri değerlendirin.
Evet çok şükür bı tane var rabbim önce olmayana sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah ama işte ister istemez aliniyoruz duyduklarimiza

Back
X