Anladım ama bazı kürler prolaktini yükseltiyormus dikkat ol yinede ben bu ay ınstagramdan c life diye bir urun gördüm kullanan çok fazla insan hamile kalmış doktoruma da sordum şuan glukofen ve klomen kullandigim için önermedi ama ilerleyen zamanlarda olumsuz olursa bunlar ilaç kullanmadan c life o zaman dene dedi belki sende de ise yararŞeker ilacı ve inofolik combi 6 aya yakın kullandım ama işe yaramadı bende bide kür deneyeyim dedim
Hayırlısı olsun canım bakalım yaşayıp göreceğiz inşallah Rabbim kimseyi nasipsiz bırakmaz isteyen dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallahAnladım ama bazı kürler prolaktini yükseltiyormus dikkat ol yinede ben bu ay ınstagramdan c life diye bir urun gördüm kullanan çok fazla insan hamile kalmış doktoruma da sordum şuan glukofen ve klomen kullandigim için önermedi ama ilerleyen zamanlarda olumsuz olursa bunlar ilaç kullanmadan c life o zaman dene dedi belki sende de ise yarar
Daha çok yenisin canım umutlu ümitli ol moralini yüksek tut inanki öyle şeyler okuyorum görüyorum ki imkansız olan şeyler imkanli olmuş Rabbim ol derse olur sıkma canını ve böyle yıpratma kendini moral motivasyon çok önemliPco sendromu var canım doktor tedavi olmadan olmaz dedi kaç doktora gittim inan yıldım yani he doktorlara da bekarken gittim en son nişanlıydım gittiğimde doktor olmaz hiç bekleme dedi kestirip attı bende ovülasyon testi kullandım 8 gün önce pik verdi ama inan test yapmak istiyorum bi yandan bi yandan da doktorun dediği aklıma geliyor saatlerce ağlıyorum bu arada 3 aylık evliyim
Amin inşallah canım cumlemiz isteyen dileyen herkesİnşallah tez zamanda gebe kalirsin.
Amin inşallah canım benim cümlemizinAnladım en hayırlı vakitte gelir inşallah bebişin
Hadi hayirlisiAmin inşallah canım cumlemiz isteyen dileyen herkesama olumlu olumsuz sonuç ne olursa olsun yazacam sana inşallah
İnan bazen test yapmak dahi içimden gelmiyor bakıyorum etrafıma insanları geç kedi köpek kuş her canlının bi yavrusu varDaha çok yenisin canım umutlu ümitli ol moralini yüksek tut inanki öyle şeyler okuyorum görüyorum ki imkansız olan şeyler imkanli olmuş Rabbim ol derse olur sıkma canını ve böyle yıpratma kendini moral motivasyon çok önemli
Canım daha 3 aylık evlisin bak ben 15 aydır evliyim beni de geç yıllarca çocuğu olmayan arkadaşlarimiz var on yıl 5 yıl bekleyen insanlar var şükredelim elbet zamanı vardır bu kadar karamsar olma ya Allah aşkına lütfen sıkma canını psikolojini bozacaksin bu süreçte sinir stres endişe kaygı olmasa çok daha rahat hamile olabiliriz olumlu ol birazİnan bazen test yapmak dahi içimden gelmiyor bakıyorum etrafıma insanları geç kedi köpek kuş her canlının bi yavrusu var
Amin inşallah canım cümlemiz için Allah razı olsunHadi hayirlisi
Araştırdım canım o İbrahim Saraçoğlu tarifine göre yaptım 7. Günüm işte bakalım 15 gün içip bırakacağım inşallah Rabbim nasip etsin hepimize hayırlısıyla hayırlı bir evlatCanım soğan kürü çok etkiliymiş duyduğum kadarıyla, iyice araştırıp yapsaydın keşke ama başlamışsın artık. Bebek olacak diye de Allah korusun bebeğin gelmesini engelleyecek şeyler yapma, inşallah yaptıkların faydalı olur canım benim. Bende bebek istiyorum, inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz canım. Allah yardımcın olsun, kolaylaştırsın kuzum.
Amin inşallah canım hepimizinAnladım en hayırlı vakitte gelir inşallah bebişin
İnşallah kuzum hep beraber cümlemizİnşallah tez zamanda gebe kalirsin.
Şifa olur inşallah canım benim, hadi hayırlısı inşallahAraştırdım canım o İbrahim Saraçoğlu tarifine göre yaptım 7. Günüm işte bakalım 15 gün içip bırakacağım inşallah Rabbim nasip etsin hepimize hayırlısıyla hayırlı bir evlat
Amin inşallah kuzum güzel haberler veririm umarımŞifa olur inşallah canım benim, hadi hayırlısı inşallah
Sen ovülasyon kullanıyor musunCanım daha 3 aylık evlisin bak ben 15 aydır evliyim beni de geç yıllarca çocuğu olmayan arkadaşlarimiz var on yıl 5 yıl bekleyen insanlar var şükredelim elbet zamanı vardır bu kadar karamsar olma ya Allah aşkına lütfen sıkma canını psikolojini bozacaksin bu süreçte sinir stres endişe kaygı olmasa çok daha rahat hamile olabiliriz olumlu ol biraz
Evet canım kullanıyorum dün biraz koyulaşma oldu gibi testi aldığım abla dünü degerlendirmemizi söyledi hatta dur atayım dünkü ve bugün ki ovulasyonumuSen ovülasyon kullanıyor musun
Buda bugününAt kuzum
Yarın pik olur inşallah daha önceki yaptıklarında t çizgisi belli miydi kuzumBuda bugünün