• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aktardan 1 litre şeklinde aldık
Ramazan ayında birkaç sefer içtik ama zaten adetim yaklaşmıştı sonra adet oldum
Adet bitiminden bir gün önce içmeye başladım eşimle beraber
Sabahları aç karnına çay bardağının 4 te 1i çakşır suyu geri kalanı su koyarak içtik bem yumurtlamayı görünce bıraktım eşim 14 gün içti
Tam net olmasa da galiba hamileyim herkese tavsiye ediyorum
1 sene 4 ay sonra ilk kez çift çizgi gördüm Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah herkese yardımcı olmayı çok isterim herkes duysun uyhulasın 😍😍
Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Darisi da benim gibi isteyip de olmayanlara olsun inşallah.

Canım aktardan 1 litre şeklinde aldık
Ramazan ayında birkaç sefer içtik ama zaten adetim yaklaşmıştı sonra adet oldum
Adet bitiminden bir gün önce içmeye başladım eşimle beraber
Sabahları aç karnına çay bardağının 4 te 1i çakşır suyu geri kalanı su koyarak içtik bem yumurtlamayı görünce bıraktım eşim 14 gün içti
Tam net olmasa da galiba hamileyim herkese tavsiye ediyorum
1 sene 4 ay sonra ilk kez çift çizgi gördüm Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah herkese yardımcı olmayı çok isterim herkes duysun uyhulasın 😍😍
Rabbim gönlüne göre versin canım benim sağlıkla inşallah hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Bu ay çakşırsuyu ve keçiboynuzu kürünü denedim yumurtlama zamanlarımı hesaplayıp ona göre takip ettim fakan göğüslerimde çok hafif dokunduğum zaman bi acı var arada birde sağ tarafım kasılıyor.hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum artık çok yoruldum :(((( soğan kürü çakşır incir herşeyi denedim 2 sene oldu ama hiç tık yok :(((

Bu ay çakşırsuyu ve keçiboynuzu kürünü denedim yumurtlama zamanlarımı hesaplayıp ona göre takip ettim fakan göğüslerimde çok hafif dokunduğum zaman bi acı var arada birde sağ tarafım kasılıyor.hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum artık çok yoruldum :KK43:((( soğan kürü çakşır incir herşeyi denedim 2 sene oldu ama hiç tık yok :KK43:((

canım çakşır ve keçiboynuzu kürü aynı anda yapılmaz diye okudum buralarda onu bi araştır istersen..

K
Kizlar merhaba. 1 bucuk senelik evliyim . Cocuk istiyoruz fakat olmuyor. Yumurtlama zamanini takip ediyorum düzenli ilişki var korunmadim simdiye kadar fakat yok. Duzenli adet görüyorum. Benim gibi olup hamile kalan var mi. Yada şunu yaparsan daha iyi olur diyebileceginiz birsegler varza yardimci olur musunuz
Aldın mı ☺️

Bu ay da olmazsa hertürlü tedaviyi deneyeceğim. Umarim bu ay güzel haberimi alirim

Canım öncelikle merhaba ben 1 buçuk yıllık evliyim ilk aydan beri çocuk istiyorduk ve hiç korunmadık ben devamlı kafama takıp stres yapıyordum birçok doktora gittim hertürlü testimi yaptırdım herşey normaldi adetlerim çok düzenliydi ama bir türlü gebe kalamıyodum o kadar kafama takıyodum ki sabahtan akşama kadar form sitelerinde geziyodum devamlı araştırıyodum etrafımda hamile kalanları gördükçe heves ediyodum insanların 10 15 sene çocukları olmuyo ben 1 seneye bile dayanamadım allah onların yardımcısı olsun çok zor bişey. Vel hasıl kelam bugün hamile olduğumu öğrendim ve ilk işim aylardır araştırmalar yaptığım bu siteye girip yorum yapmak oldu benimle aynı sorunları yaşayan kadınliara umut olmak istedim. "Stres çok etkiliyo stre yapmayın" yazılarını gördükçe kendi kendime ne alaka yaaa diyodum ama gerçekmiş ben bu ay gerçekten de kafama hiç takmadım eşime ben daha uğraşmıyorum kafama takmıyorum bana bi tane muhabbet kuşu al en azından gündüzleri onunla vakit geçiririm filan demiştim hatta. Şunlarıda sòylemk istiyorum adetlerim çok düzeunuluiydi ve bu ay 5 gün gecikti ama hiç belirtim yoktu bulantı halsizlik vs bunların hiçbirisini yaşamıyorum Allaha şükür . Uzun lafın kısası rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bi gün bu siteye benimde böyle bi müjdeli mesaj yazıcağım aklıma gelmezdi...

Canım öncelikle merhaba ben 1 buçuk yıllık evliyim ilk aydan beri çocuk istiyorduk ve hiç korunmadık ben devamlı kafama takıp stres yapıyordum birçok doktora gittim hertürlü testimi yaptırdım herşey normaldi adetlerim çok düzenliydi ama bir türlü gebe kalamıyodum o kadar kafama takıyodum ki sabahtan akşama kadar form sitelerinde geziyodum devamlı araştırıyodum etrafımda hamile kalanları gördükçe heves ediyodum insanların 10 15 sene çocukları olmuyo ben 1 seneye bile dayanamadım allah onların yardımcısı olsun çok zor bişey. Vel hasıl kelam bugün hamile olduğumu öğrendim ve ilk işim aylardır araştırmalar yaptığım bu siteye girip yorum yapmak oldu benimle aynı sorunları yaşayan kadınliara umut olmak istedim. "Stres çok etkiliyo stre yapmayın" yazılarını gördükçe kendi kendime ne alaka yaaa diyodum ama gerçekmiş ben bu ay gerçekten de kafama hiç takmadım eşime ben daha uğraşmıyorum kafama takmıyorum bana bi tane muhabbet kuşu al en azından gündüzleri onunla vakit geçiririm filan demiştim hatta. Şunlarıda sòylemk istiyorum adetlerim çok düzeunuluiydi ve bu ay 5 gün gecikti ama hiç belirtim yoktu bulantı halsizlik vs bunların hiçbirisini yaşamıyorum Allaha şükür . Uzun lafın kısası rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bi gün bu siteye benimde böyle bi müjdeli mesaj yazıcağım aklıma gelmezdi...

Cok sevindim cnm. Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben doktora gittim malesef bazi sıkıntılarım oldugunu ogrendim. 3 aydir hep 5 gun gecikiyorum .bu ay ilk kez kafama takmadim. Cunku doktorum bana olmasi zor dedi. Bu yuzden yine olmayacak zaten deyip orali olmadim. ALLAH ima güveniyorum ol dedi mi olur. Bu ay yine geciktim 4 gün oldu..test yapmayacagim. Yine ayni tek cizgiyi görmek istemiyorum. Ama yine de bir umit iste. 4 gun gecikmek bile mutlu ediyor ya varsa diye. Allah kimsenin kucagini boş birakmasin. Yebi annesin bana dua et olur mu . Allh bna da o guzel duyguyu taddirsin.

Back
X