• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
53
Kizlar merhaba. 1 bucuk senelik evliyim . Cocuk istiyoruz fakat olmuyor. Yumurtlama zamanini takip ediyorum düzenli ilişki var korunmadim simdiye kadar fakat yok. Duzenli adet görüyorum. Benim gibi olup hamile kalan var mi. Yada şunu yaparsan daha iyi olur diyebileceginiz birsegler varza yardimci olur musunuz

Hormon tahlilleri ve spermiyogram nasıl?

Esimin sperm testi normal. Bnmde hormanlarim iyi cikti. Fakat adetliyken gel ozamn daha net sonuclar olur demisti. Firsat bulup gidemedim

Esimin sperm testi normal. Bnmde hormanlarim iyi cikti. Fakat adetliyken gel ozamn daha net sonuclar olur demisti. Firsat bulup gidemedim

Merhaba ozaman sende bikere öyle bir baktir
Adetli iken.. soğan kürü nu denedinimi belki yardımcı olur.. birde herşey nasib bacım kısmetse zamanında gelir zaten.. ümidini kesme

Korkuyorum. Ilk 4 ayim vajinismus la geçti. Şükür erken atlattim. Fakat doktora karsi korkularım var. Cesaretimi toplayip gidemiyorum

Bence bu korkularını yenmelisin canim cunki doktor kontrolü çok önemli sürekli geri duramazsın ilerde de hamile kalınca sürekli kontroller yapılacak doğum zamanı gelince de rahat olman acısıyla bu işi biran önce hallet derim.. hem kurtulmuş olursun..

Ben denedim bu ay soğan kürünü beklemedeyim bat 20. Bende arkadaşımdan duydum 4 ay denemiş olmamış doktora gitmiş bişeyin yok deneyin olur demiş yollamış eve sonra bizimki burdan soğan kürünü okumuş uygulamış şuan hamiş. 😊

Ben denedim bu ay soğan kürünü beklemedeyim bat 20. Bende arkadaşımdan duydum 4 ay denemiş olmamış doktora gitmiş bişeyin yok deneyin olur demiş yollamış eve sonra bizimki burdan soğan kürünü okumuş uygulamış şuan hamiş. 😊
Ayy ne güzel Maşaallah tebrik edrim kendisini sağ salim kucağına alır ınshazallah 🤗 sanada nasib olsun inşallah bende baslicaktim da hala başlayamadım geçen aydan kalma şüphelerimle gebelik varmı yokmu emin değilim başlayamadım o yüzden

Sogan kürüne başla ben adetim bitsin başlıyorum ama yumurtalıklar hazır hale gelsin diye kullanicam ben.hamilelik düşünmüyorum henuz de

Hasi insallah darisi size. Siz bir deneyin eger olursa bnde deneyeyim insallah.

Nasil hazirliyorsun bu kürü.
Ibrahim saraçoğlu hamilelik kürü soğan kürü yazarsan yout... de çıkar orsa kendisinin anlatımına göre uygula en güzeli ve güvenilir bilgiyi öyle alırsın.. benim bildim 15 gun boyunca sabah akşam ac karna içiliyor bir orta boy soğan normal kabuğu turuncu olan onu 4e bölüp 1 buçuk su bardağında kaynatip 5 dk filan ondan sonra soğumadan iciyorsun ama Dediigm gibi bunu önce kendisinden dinle adamin

Ibrahim saraçoğlu hamilelik kürü soğan kürü yazarsan yout... de çıkar orsa kendisinin anlatımına göre uygula en güzeli ve güvenilir bilgiyi öyle alırsın.. benim bildim 15 gun boyunca sabah akşam ac karna içiliyor bir orta boy soğan normal kabuğu turuncu olan onu 4e bölüp 1 buçuk su bardağında kaynatip 5 dk filan ondan sonra soğumadan iciyorsun ama Dediigm gibi bunu önce kendisinden dinle adamin
Bende aynen böyle yapıyordum bikac yıl önce bekarken.cokta etkili oldu adetimi sokerdi hep

Adet olamazdım pkostan ötürü de

Teşekkürler adetim bitince bende deneyeyim ozamn.umarim bu ay guzl haberleri alirim

Back
X