Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birşey sormak istiyorum daha adete 7 gün var arada kaşıklarıma inçe bir ağrı giriyor göğüslerim çok şişti ve uçlarda hassasiyet var adete bu kadar var ken hiç böyle olmazdım ben ya gögüşlerim çık acıyor

Bende bu göbeğimi kaldırdım kaymış dediler bakalım inşaalarda bu ay tutar ovilasyon testi de yaptım bat 14 Temmuz inşallah olmam
Benim de 14 temmuz inşallah olmayız.. Gelecek ay eşimden de ayrıyım olmazsa Bı sonraki aya kalacak calısmalar

Benim göbeğim öyle bir kaymış ki aşağıda bir göbeğim daha var sarkan :) şaka bir yana bunu bende duyuyorum . Ama yapan eden hiç duymadım .

Benim de 14 temmuz ☺inşallah olmayız.. Gelecek ay eşimden de ayrıyım olmazsa Bı sonraki aya kalacak calısmalar
İnşallh olmayız kuzum ya sen de belirtiler var mı gögüslerim çok kötü şisti arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor gün içinde inşallah adet belirtisi değildir

Benim göbeğim öyle bir kaymış ki aşağıda bir göbeğim daha var sarkan :) şaka bir yana bunu bende duyuyorum . Ama yapan eden hiç duymadım .
Canım göbek kayma öyle gözle görünen birşey değil göbek deliğine bastır nabz gibi atmıyorsa kaymıştır benim kaşıklarıma kaymış o yüzden olmuyormuş teyze öyle dedi

İnşallh olmayız kuzum ya sen de belirtiler var mı gögüslerim çok kötü şisti arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor gün içinde inşallah adet belirtisi değildir
Evet göğüsler sertleştı benim de ve kasık bölgesinde bi dolgunluk var gibi bacağımı kendime dogru cektıgım de baya hissedilir oluyor.. Adet belirtisi de olabilir tabi inşallah değildir

Evet göğüsler sertleştı benim de ve kasık bölgesinde bi dolgunluk var gibi bacağımı kendime dogru cektıgım de baya hissedilir oluyor.. Adet belirtisi de olabilir tabi inşallah değildir
İnşallh canım ya hayırlı haberler veririz rabbim isteyen herkese nasip etsin ovilasyon takibi yaptın mı sen

İnşallh canım ya hayırlı haberler veririz rabbim isteyen herkese nasip etsin ovilasyon takibi yaptın mı sen
Evet yaptım ama benim test sankı bozuk gibiydi ıkıncı cızgı tam koyu olmadı sonra en koyu oldugu günden sonra sılıklesmeye basladı.. Adetim duzenlı oldugu ıcın uygulamadaki gun ile aynı gune denk geldı o gunlerı degerlendırdım adetten sonra gün aşırı ılskıye de dikkat ettim bu sefer..

Benimde T çizgisi çok koyu olmadı canım bizde değerlendirdik ala bakalım nasip bundan sonrası

Ben dün gece oldum bile valla adetten sonra çok kararlıyım sıkı tutacağım bu işin ucunu.

Ayyy kızlar bugün arkadaşın evlenme teklifini yaptık bitince dilek balonları uçurduk benim dileğim malum :) bizimki bir uçtu taa denizin karşı kıyısına kadar gitti herkes soruyo ne dilediniz böyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…