- Konu Sahibi Dilandilan
-
Aaaa ben baktım atıyor pıt pıt göbeğim yerinde demek kieşim şok oldu napıypsun sen yerdeee kalk çabuk
Çok teşekkür ederim bilgiler için memlekete gidince Bi sorayımSiz yapamazsınız. Onu yapan kişiler var. Doktorladda yapmaz ve anlamaz. Çıkıkçı teyzeler genelde anlıyor göbek düşüklüğünden de. Bi çevrenize komşunuza ailenize danışın illaki yapan vardır.
Benim de 14 temmuzBende bu göbeğimi kaldırdım kaymış dediler bakalım inşaalarda bu ay tutar ovilasyon testi de yaptım bat 14 Temmuz inşallah olmam
Benim göbeğim öyle bir kaymış ki aşağıda bir göbeğim daha var sarkan :) şaka bir yana bunu bende duyuyorum . Ama yapan eden hiç duymadım .Aç karna yere halıya yat. Dizlerini karnına topla. Parmağını göbek deliğine koy. Eğer kalp gibi atıyorsa yerindedir. Ama atmıyorsa kaymıştır bi yerlere. Yerini bulmaya çalış karnında üstlere çıkmıştır. O zaman yerine oturtman lazım
Benim göbeğim öyle bir kaymış ki aşağıda bir göbeğim daha var sarkan :) şaka bir yana bunu bende duyuyorum . Ama yapan eden hiç duymadım .
İnşallh olmayız kuzum ya sen de belirtiler var mı gögüslerim çok kötü şisti arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor gün içinde inşallah adet belirtisi değildirBenim de 14 temmuz ☺inşallah olmayız.. Gelecek ay eşimden de ayrıyım olmazsa Bı sonraki aya kalacak calısmalar
Canım göbek kayma öyle gözle görünen birşey değil göbek deliğine bastır nabz gibi atmıyorsa kaymıştır benim kaşıklarıma kaymış o yüzden olmuyormuş teyze öyle dediBenim göbeğim öyle bir kaymış ki aşağıda bir göbeğim daha var sarkan :) şaka bir yana bunu bende duyuyorum . Ama yapan eden hiç duymadım .
Evet göğüsler sertleştı benim de ve kasık bölgesinde bi dolgunluk var gibi bacağımı kendime dogru cektıgım de baya hissedilir oluyor.. Adet belirtisi de olabilir tabiİnşallh olmayız kuzum ya sen de belirtiler var mı gögüslerim çok kötü şisti arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor gün içinde inşallah adet belirtisi değildir
İnşallh canım ya hayırlı haberler veririz rabbim isteyen herkese nasip etsin ovilasyon takibi yaptın mı senEvet göğüsler sertleştı benim de ve kasık bölgesinde bi dolgunluk var gibi bacağımı kendime dogru cektıgım de baya hissedilir oluyor.. Adet belirtisi de olabilir tabiinşallah değildir
Evet yaptım ama benim test sankı bozuk gibiydi ıkıncı cızgı tam koyu olmadı sonra en koyu oldugu günden sonra sılıklesmeye basladı.. Adetim duzenlı oldugu ıcın uygulamadaki gun ile aynı gune denk geldı o gunlerı degerlendırdım adetten sonra gün aşırı ılskıye de dikkat ettim bu sefer..İnşallh canım ya hayırlı haberler veririz rabbim isteyen herkese nasip etsin ovilasyon takibi yaptın mı sen
Ben dün gece oldum bile valla adetten sonra çok kararlıyım sıkı tutacağım bu işin ucunu.İnşallh olmayız kuzum ya sen de belirtiler var mı gögüslerim çok kötü şisti arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor gün içinde inşallah adet belirtisi değildir
Biliyorum biliyorum şaka yapıyorum zaten gülün diyeCanım göbek kayma öyle gözle görünen birşey değil göbek deliğine bastır nabz gibi atmıyorsa kaymıştır benim kaşıklarıma kaymış o yüzden olmuyormuş teyze öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?