- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Çok teşekkür ederimCanim laboquik yada innovita alabilirsin. Bunlar uyguna geliyo.
Laboquik 30 lu yaninda da bi erken gebelik 2 de normal gebelik testi 30 lira. Kurallara uygun yaparsan isini gorur. Adet bitimi baslarsin ilk defa kullanacagin icin. Gunde bir tane yaparsin. Koyulasma olunca iki tane yaparsin yumurtayi kacirmamak icin.
Merhaba kızlar buralarda yeniyim şimdiden bi hatam olursa affola :)
1 senedir evliyim son 4 aydır korunmasız ilişkiye giriyorum ama ne yazık ki hala hamile değilim şu an da kasıklarımda ağrı var adet sancısı muhtemelen bu ay da olmadı. Son bir sene içerisinde psikolojik olarak çok zor süreçlerden geçtim (evimle ailemle ilgili sıkıntılar değil çok şükür) ve ister istemez sürekli böyle stresli olmama bağlıyorum hamile kalamayışımı. Son bir ayda birçok arkadaşımı tanıdığımı toprağa verdim onlar da çok etkiledi en son geçen hafta bir arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik bunlar cinsel hayatımızı de etkiliyor tabi ve eşimin vardiyalı çalışması en büyük sıkıntı bir hafta gececi bir hafta gündüz :) çok karışık yazdım ama amacım dertleşmek ve teselli istiyorum ki hemencik olsun bi bebiş :)
Hahahahha kaynanamlarda bizi öyle düşündüm deCanım aynı bende senin gibiyim. Benim eşimde vardiyalı çalışıyor anlarım seni. Evet stres elbette etkiliyor. Ama sana şunu söyliyim. Eğer doktora gidip sağlık sorunun yoksa bi göbeğine baktır. Eğer göbek düşüklüğün varsa (ki artık kadınlarda çok fazla günümüzde) ondan da olmaz. Benimde olmuyordu göbeğimi taktırdım oldu. Tabi bide bize çevrem kayınpederine gidin orada yapın dediler. Baba evinde döl çabuk tutar diye.ilginç bir inanış ama denedik oldu o ay. Birde stresi azaltmaya çalış. Bebeği kafana takma. Daldır işlere kendini. O zaman bi bakmışsın süpriz yapmış
Hahahahha kaynanamlarda bizi öyle düşündüm dehiç orada kalmadım bile hijyen takıntım var maalesef kaynanam da daha çok gezme yanlısı ev işlerini sevmez göbek düşüklüğü bildiğim kadarıyla ağrı yapar ama
Adetlikten alttan muayene oluyor muBaşınız sağolsun.
Arkadaşların dediği gibi doktora gidince hormon testi işte adetin 3. Günü gidiliyor . Şuan adetmissin zaten 3.Günü git . Ultrasonla ve alttan muayene ile bakılır. Eşinizde sperm testi versin . En azından bir sorun var mı yok mu bilirsiniz 1 sene geç kalmaktan iyidir . Sorun yoksa da inşallah ovu testleriyle ovulasyon günlerini takip eder o günleri güzel degerlendirirsiniz.
En yakın zamanda sağlıcakla hamile kalmayı sağlıcakla güzel iyi evlatlar yetiştirmeyi Rabbim bizlere nasip etsin .
Göbek için hangi doktora gideceğiz kim bakar bu işe :)Yok bende ağrı yapmıyordu. Hiçbi belirti yoktu. Kendimi muayene ederken baktım göbeğim yerinde atmıyordu gittim gerçektende öyleymiş. Kadın taktıktan sonra anneme işte şimdi olur dedi hatta. Dediğim gibi denediğim şeyleri yazdım belki faydası dokunur :) ilişkiden sonrada ayaklarını havaya kaldır bekle 20 dk kadar.
Göbek için hangi doktora gideceğiz kim bakar bu işe :)
Bekliyorum genelde zaten hemen duşa da girmiyorum siliyorum güzelce etrafını bekliyorum mesela geceden sabaha Doktorum ilişkiden sonra hemen duşa girince mikrop kapabileceğimi söylemişti tüm yollar açık olduğu için...Yok bende ağrı yapmıyordu. Hiçbi belirti yoktu. Kendimi muayene ederken baktım göbeğim yerinde atmıyordu gittim gerçektende öyleymiş. Kadın taktıktan sonra anneme işte şimdi olur dedi hatta. Dediğim gibi denediğim şeyleri yazdım belki faydası dokunur :) ilişkiden sonrada ayaklarını havaya kaldır bekle 20 dk kadar.
Bi sorayım sağol canımDoktorlar bakmaz. Hatta söylesen gülüyorlar kabul etmiyorlar asla. Böyle çıkıkcı teyzeler falan anlıyorlar. Bi araştır komşularına yakınlarına sor bulursun yapan cok ya
Bekliyorum genelde zaten hemen duşa da girmiyorum siliyorum güzelce etrafını bekliyorum mesela geceden sabaha Doktorum ilişkiden sonra hemen duşa girince mikrop kapabileceğimi söylemişti tüm yollar açık olduğu için...
Bi sorayım sağol canımhayırlı haberlerle gelcem inşallah
Canimmm yanlış anladın. Kan testine adetliyken bakılır. Ultrason bakabilir direk karından sadece . Adetliyken alttan bakılır mi hiç. Bana mesela normalken bile daha bakılmadı.Adetlikten alttan muayene oluyor muhiç doktordan korkmam ama ben lisedeyken annemle kadın Doğuma gitmiştik annemin kansızlığı vardı ve menopoz yaşları da gelmişti ama çok kanaması olduğu için doktor kanamayı önlemek amaçlı rahim spirali takmıştı beni dışarıya çıkarmadan o gün bugündür kadın Doğum doktorları travmamdır şimdi adetlikten alttan muayene fikri de korkuttu beni
Adetken alttan bakılır ama çoğu dr bakmaz. Benim dr um ikincigünü çağırıyor yumurtalara bakıyor . İlaç veriyor .9. Günü tekrar bakıyor. Çatlatma iğnesi veriyor. Bence zaten sağlıklı görebilmek için alttan bakılmalı.Canimmm yanlış anladın. Kan testine adetliyken bakılır. Ultrason bakabilir direk karından sadece . Adetliyken alttan bakılır mi hiç. Bana mesela normalken bile daha bakılmadı.
Ayrıca o doktorun senin gözün önünde öyle bakması da ayrı bir sınır bozucu durum olmus.
Göbek düşüklüğü nasıl anlasılıyorYok bende ağrı yapmıyordu. Hiçbi belirti yoktu. Kendimi muayene ederken baktım göbeğim yerinde atmıyordu gittim gerçektende öyleymiş. Kadın taktıktan sonra anneme işte şimdi olur dedi hatta. Dediğim gibi denediğim şeyleri yazdım belki faydası dokunur :) ilişkiden sonrada ayaklarını havaya kaldır bekle 20 dk kadar.
Göbek düşüklüğü nasıl anlasılıyor
Yerine oturtma işlemi nasıl olacak peki sanki benim atmiyor gıbıAç karna yere halıya yat. Dizlerini karnına topla. Parmağını göbek deliğine koy. Eğer kalp gibi atıyorsa yerindedir. Ama atmıyorsa kaymıştır bi yerlere. Yerini bulmaya çalış karnında üstlere çıkmıştır. O zaman yerine oturtman lazım
Yerine oturtma işlemi nasıl olacak peki sanki benim atmiyor gıbı
Aaaa ben baktım atıyor pıt pıt göbeğim yerinde demek kiAç karna yere halıya yat. Dizlerini karnına topla. Parmağını göbek deliğine koy. Eğer kalp gibi atıyorsa yerindedir. Ama atmıyorsa kaymıştır bi yerlere. Yerini bulmaya çalış karnında üstlere çıkmıştır. O zaman yerine oturtman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?