- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Canim adetine kac gun var. Kasik agrin varsa yumurtlama döneminde olabilirsin.Merhaba kızlar buralarda yeniyim şimdiden bi hatam olursa affola :)
1 senedir evliyim son 4 aydır korunmasız ilişkiye giriyorum ama ne yazık ki hala hamile değilim şu an da kasıklarımda ağrı var adet sancısı muhtemelen bu ay da olmadı. Son bir sene içerisinde psikolojik olarak çok zor süreçlerden geçtim (evimle ailemle ilgili sıkıntılar değil çok şükür) ve ister istemez sürekli böyle stresli olmama bağlıyorum hamile kalamayışımı. Son bir ayda birçok arkadaşımı tanıdığımı toprağa verdim onlar da çok etkiledi en son geçen hafta bir arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik bunlar cinsel hayatımızı de etkiliyor tabi ve eşimin vardiyalı çalışması en büyük sıkıntı bir hafta gececi bir hafta gündüz :) çok karışık yazdım ama amacım dertleşmek ve teselli istiyorum ki hemencik olsun bi bebiş :)
Geçen ay 4ünde olmuştum bugün veya yarın olmam lazım adet olacağımı hissediyorum öyle bi ağrı çünküCanim adetine kac gun var. Kasik agrin varsa yumurtlama döneminde olabilirsin.
Kayıp larınız için başınız sağolsun Allah sabırlar versin..hormon testleriniz normalse ovulasyon testi öneririm,internetten çoklu alıp denerseniz yumurtlama günleri ni tespit ederek hamile kalma şansını artırabilirsinMerhaba kızlar buralarda yeniyim şimdiden bi hatam olursa affola :)
1 senedir evliyim son 4 aydır korunmasız ilişkiye giriyorum ama ne yazık ki hala hamile değilim şu an da kasıklarımda ağrı var adet sancısı muhtemelen bu ay da olmadı. Son bir sene içerisinde psikolojik olarak çok zor süreçlerden geçtim (evimle ailemle ilgili sıkıntılar değil çok şükür) ve ister istemez sürekli böyle stresli olmama bağlıyorum hamile kalamayışımı. Son bir ayda birçok arkadaşımı tanıdığımı toprağa verdim onlar da çok etkiledi en son geçen hafta bir arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik bunlar cinsel hayatımızı de etkiliyor tabi ve eşimin vardiyalı çalışması en büyük sıkıntı bir hafta gececi bir hafta gündüz :) çok karışık yazdım ama amacım dertleşmek ve teselli istiyorum ki hemencik olsun bi bebiş :)
Adet olursan diger ay icin ovulasyon testi kullan.Geçen ay 4ünde olmuştum bugün veya yarın olmam lazım adet olacağımı hissediyorum öyle bi ağrı çünkü
Ovulasyon testi hmm. Bir araştırayım çok yabancıyım böyle şeylere teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinAdet olursan diger ay icin ovulasyon testi kullan.
Valla açıkçası hormon testi falan istemedi doktor dediğim gibi 1 seneye kadar normal görünüyor doktorlara gebeliğin gerçekleşmemesi ama doktorumu değiştireceğim o zaman bunu da soracağım çok teşekkürlerKayıp larınız için başınız sağolsun Allah sabırlar versin..hormon testleriniz normalse ovulasyon testi öneririm,internetten çoklu alıp denerseniz yumurtlama günleri ni tespit ederek hamile kalma şansını artırabilirsin
Ne demek . Rabbim en kisa surede nasip eder insOvulasyon testi hmm. Bir araştırayım çok yabancıyım böyle şeylere teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Adetin üçüncü günü gidip hamilelik için tüm hormonlarıma baktırmak istiyorum diyeceksin hatta alttan bakıp yumurta varmı yokmu dıye bakılıuor canım,bazı sağlık ocaklarında bile yaptırabiliyorsun,fazla beklemek istemiyorum dıyorsa eşin 4 gün perhiz sonrası sperm testi yaptırsın, duruma göre ilaç takviye kullanabilirsin,yani hamilelik için bir engel varsa önce onları ortadan kaldırıp sonra denemelere devam edersin,inşallah gönlüne göre olurValla açıkçası hormon testi falan istemedi doktor dediğim gibi 1 seneye kadar normal görünüyor doktorlara gebeliğin gerçekleşmemesi ama doktorumu değiştireceğim o zaman bunu da soracağım çok teşekkürler
Amin canım çok teşekkür ederim dediğiniz her şeyi araştıracağımAdetin üçüncü günü gidip hamilelik için tüm hormonlarıma baktırmak istiyorum diyeceksin hatta alttan bakıp yumurta varmı yokmu dıye bakılıuor canım,bazı sağlık ocaklarında bile yaptırabiliyorsun,fazla beklemek istemiyorum dıyorsa eşin 4 gün perhiz sonrası sperm testi yaptırsın, duruma göre ilaç takviye kullanabilirsin,yani hamilelik için bir engel varsa önce onları ortadan kaldırıp sonra denemelere devam edersin,inşallah gönlüne göre olur
Ve adet oldumCanim adetine kac gun var. Kasik agrin varsa yumurtlama döneminde olabilirsin.
ve adet oldum..Merhaba kızlar buralarda yeniyim şimdiden bi hatam olursa affola :)
Canim internetten toplu ovulasyon testi siparis et. Adet bitimi yapmaya basla. Hakkinda hayirlisiyla Rabbim en kisa surede sana bi bebis nasip etsin insVe adet oldum
ve adet oldum.. ☺
Merhaba, doktora gittin mi hicMerhaba kızlar buralarda yeniyim şimdiden bi hatam olursa affola :)
Amin teşekkür ederim canım ben de şimdi onlara bakıyordum tam bakalım herşeyin hayırlısını diliyorum ne zaman hayırlısı olacaksa o zaman olsun sabırlıyım bu konudaCanim internetten toplu ovulasyon testi siparis et. Adet bitimi yapmaya basla. Hakkinda hayirlisiyla Rabbim en kisa surede sana bi bebis nasip etsin ins
Amin ins. Hersey gonlunce cok bekletmeden olsun ins.Amin teşekkür ederim canım ben de şimdi onlara bakıyordum tam bakalım herşeyin hayırlısını diliyorum ne zaman hayırlısı olacaksa o zaman olsun sabırlıyım bu konuda
Çok çeşit ve marka var 20 TL’ye de var 100 TL’ye de ben nasıl birşey alsam bilemedimAmin ins. Hersey gonlunce cok bekletmeden olsun ins.
Canim laboquik yada innovita alabilirsin. Bunlar uyguna geliyo.Çok çeşit ve marka var 20 TL’ye de var 100 TL’ye de ben nasıl birşey alsam bilemedim
Testlere baslarsan beni etiketle yardimci olurum elimden geldiginceÇok çeşit ve marka var 20 TL’ye de var 100 TL’ye de ben nasıl birşey alsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?