Kızlar ben yeni evliyim, 3 ay oldu...Yaşım 32 ve biz bebeğimizin olmasını istiyoruz, ilk 2 hafta doğal olarak fazla birlikte olamadık ama daha sonrasında bebeğimizin olmasını istedik. İş değişikliği yapacak eşim ve farklı şehirlerde olacağız, bu nedenle olmasını istiyoruz. Devlet hastanesine gittim, 2.5 aydır hamile kalmak istediğimi ama olmadığını söyledim. Hormon testleri varmış, bir sorun varsa hızlı tespit edelim istedim. Eğer sorun var ise eşim gittiğinde 3 ayda bir yanıma gelebilecek, yani tedavi olamayacak. Çevremde çok tedavi olan insan olduğundan eşlerin birbirine desteğini görüyorum, tek başımıza başaramayız diye düşündüm. Doktorumda test yapmayacağını, 1 yıl beklemem gerektiğini söyledi. Ben durumu anlattım ama benim yapmam için sorun olması gerekiyor dedi.
Şimdi başka bir devlet hastanesine gidersem aynı cevapla karşılaşmaktan korkuyorum. Özele de şu an için gitme imkanım yok. Acaba ben mi abartıyorum, bu süre çok mu kısa? İnsanların senelerce uğraştığını görüyorum, ama özel durumdan dolayı..Eşim 3 ay, sonrasında tekrar 3 ay burada olmayacak. Sonrasında yurtdışına gidecek ve tabi aralarda gelecek, ama nasıl olacak belli değil. Kafam karıştı, eğer bu yıl sonuna kadar kalamazsam tam 2 yıl hiçbir çaba harcamadan beklemem gerekecek...