• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum ama..

adaeylem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
82
3
36
Gaziantep
bende artık bebek sahibi olmak istiyorum öğretmenim yeni atandım eşim yanıma çok sık gelemiyor yumurtlama günlerim hafta içine denk geliyor malesef acaba adet bitiminden 10. günde hamile kalma ihtimalim var mı??

ailem yanıma geldi burda benimle kalıyorlar yani hamile kalsam rahat ederim annem falan yanımda olacak keşke kalsamm:))

inşallah olur ama geçen ay olmadı buyüzden malesef yine 10.güne denk gelmişti:( yani yaz tatilinde olmazsa daha uzun süre beklerim tabi Allahtan ümit kesilmez

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

acaip olan da o kadar yumurtlamaya uzak dönemde birleşme olmasına rağmen bütün ay ya hamileysem diye başın ağrıdığında vs ilaç içememek bir umut beklemek sonra zaten olmazdı niye umutlanıyorsun diyip kendine kızmak...keşke herşey dizilerdeki gibi kolay olsa mesela ilk seferde küt diye hamile kalınsa:)))

ehh hadi bakalım eşim geldi o haftasonu yanıma yumurtlamama 3 gün vardı gerçi ama şimdi adetime 10 gün var sol yumurtam ağrıyor acaba adet yaklaşıyor diye mi gerçi genelde daha geç ağrırdı keşke hamile olsammm:))

inş hamilesindir canım.kaç günde bir adet oluyorsun.erken oluyorsan 10.gün yumurtlamış olabilirsin.o günleri ben de bir türlü denk getiremiyorum:))

28 günde bir oluyorum bende pek düzensizlik yoktur buna göre 14.günde olmalı işte umut dünyası bekliyorum yinede olmazsa birdahaki ay eşim izin alcak gelcek yumurtlamaya denk getirmek için inşallah çok bekletmez bizi bebek:))

Back