Günaydın,biraz unutmak gerekiyor sadece 1ay unutmayı denememiz lazım,stres çok etkiliyor umarım hakkınızda hayırlısı olurArkadaşlar merhaba öncelikle Sürekli aynı konuyu açıyorum ama bende sürkeli bu komuyu düşünmek istemiyorum . 1 yıldır hamile kalamıyorum doktor gittik doktor herşey yolunda dedi ve sadece vitamin d eksikliğim varmış ilaç verdi kulanmıyorum sizce yani nedeni nedir yani anlamıyorumyemin ederim çok üzülüyorum çok dua ediyorum Allah’ıma öncr benden uzun zamandır bekleyenlere ver diyorum benide unutma diyorum ama olmuyor Allahım bildiği var 1 yıl olmuş daha biliyorum ama bana önerebileceğiniz iyi doktorlar varmı ben Yurdışında yaşıyorum ve Türkiye’de İstanbul da özel bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz. Birde burdaki doktor bana dediki ben yumurta iğnrsi vurmamı önerdi yumurtlama oluyor gördüdü vajınal ultrasonda bu iğne nedir sizce
Nasıl unutabilirim bilmiyorum benim iş yerimde çook stresim var tattile giddik aminGünaydın,biraz unutmak gerekiyor sadece 1ay unutmayı denememiz lazım,stres çok etkiliyor umarım hakkınızda hayırlısı olur
Yok yumurta çatlama aşamasıdayız rahim filmi çekilecek dahaEşiniz test verdi mi ? Rahim filmi çektirdiniz mi? Bunlar önemli. Ben istanbul da yaşamıyorum doktor öneremem ama bütün doktorların ilk yaptığı şey klomen ya da femara gibi yumurta büyüten ilaçlar vermek. Daha sonra çatlatma iğnesi ile yumurtaları çatlatıp ilişki saati veriyorlar. Bu da olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek. Bu sekilde ilerliyor.
yasiniz kac 1 yil sure bu kadar uzulmenizi gerektirecek uzun bir sure degil aslinda mesela ben 7 yillik evliyim evet insan cok uzuluyo ama sizin icin erken yani olur elbet tadavilerinizi olun butun kontrollerinizi yaptirin bi sorun varmiymis arastirin bklm esinde de oyle oda kontrollerini yaptirsin benimde sebepsiz interfelite yuzunden olmuyo son care tup bebek sanirimArkadaşlar merhaba öncelikle Sürekli aynı konuyu açıyorum ama bende sürkeli bu komuyu düşünmek istemiyorum . 1 yıldır hamile kalamıyorum doktor gittik doktor herşey yolunda dedi ve sadece vitamin d eksikliğim varmış ilaç verdi kulanmıyorum sizce yani nedeni nedir yani anlamıyorumyemin ederim çok üzülüyorum çok dua ediyorum Allah’ıma öncr benden uzun zamandır bekleyenlere ver diyorum benide unutma diyorum ama olmuyor Allahım bildiği var 1 yıl olmuş daha biliyorum ama bana önerebileceğiniz iyi doktorlar varmı ben Yurdışında yaşıyorum ve Türkiye’de İstanbul da özel bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz. Birde burdaki doktor bana dediki ben yumurta iğnrsi vurmamı önerdi yumurtlama oluyor gördüdü vajınal ultrasonda bu iğne nedir sizce
Ben de ağustosta 2 yıl olacak evliliğim ama olmadı.Eşim tüp bebek için doktora gidelim diyor ama artık hevesim kalmadı.Bi ara deli gibi istiyordum şimdi aklıma gelmiyor artık.Eşim de kız çocukları nı çok seviyor.Sürekli bi kızım olsa deyip duruyor.Gel gör ki doktora gitmek için adım atmak bile istemiyorum.Arkadaşlar merhaba öncelikle Sürekli aynı konuyu açıyorum ama bende sürkeli bu komuyu düşünmek istemiyorum . 1 yıldır hamile kalamıyorum doktor gittik doktor herşey yolunda dedi ve sadece vitamin d eksikliğim varmış ilaç verdi kulanmıyorum sizce yani nedeni nedir yani anlamıyorumyemin ederim çok üzülüyorum çok dua ediyorum Allah’ıma öncr benden uzun zamandır bekleyenlere ver diyorum benide unutma diyorum ama olmuyor Allahım bildiği var 1 yıl olmuş daha biliyorum ama bana önerebileceğiniz iyi doktorlar varmı ben Yurdışında yaşıyorum ve Türkiye’de İstanbul da özel bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz. Birde burdaki doktor bana dediki ben yumurta iğnrsi vurmamı önerdi yumurtlama oluyor gördüdü vajınal ultrasonda bu iğne nedir sizce
D vitaminini mutlaka kullanın benim d vitaminim ve b12 im düşüktü. Bu değerlerim yükseldiği ay hamile kaldım, çok önemli birsey sakın göz ardı etmeyinArkadaşlar merhaba öncelikle Sürekli aynı konuyu açıyorum ama bende sürkeli bu komuyu düşünmek istemiyorum . 1 yıldır hamile kalamıyorum doktor gittik doktor herşey yolunda dedi ve sadece vitamin d eksikliğim varmış ilaç verdi kulanmıyorum sizce yani nedeni nedir yani anlamıyorumyemin ederim çok üzülüyorum çok dua ediyorum Allah’ıma öncr benden uzun zamandır bekleyenlere ver diyorum benide unutma diyorum ama olmuyor Allahım bildiği var 1 yıl olmuş daha biliyorum ama bana önerebileceğiniz iyi doktorlar varmı ben Yurdışında yaşıyorum ve Türkiye’de İstanbul da özel bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz. Birde burdaki doktor bana dediki ben yumurta iğnrsi vurmamı önerdi yumurtlama oluyor gördüdü vajınal ultrasonda bu iğne nedir sizce
4 yıl olmadı bizim, hiçbir sebep göremiyordu doktorlar. En son bir doktora gittim d vitamini ve b12 değerlerimi yükseltti önce sonra 2 ay letu + Ovitrelle tedavisi gördüm 2. Ay çok şükür ki pozitifi gördüm.Arkadaşlar merhaba öncelikle Sürekli aynı konuyu açıyorum ama bende sürkeli bu komuyu düşünmek istemiyorum . 1 yıldır hamile kalamıyorum doktor gittik doktor herşey yolunda dedi ve sadece vitamin d eksikliğim varmış ilaç verdi kulanmıyorum sizce yani nedeni nedir yani anlamıyorumyemin ederim çok üzülüyorum çok dua ediyorum Allah’ıma öncr benden uzun zamandır bekleyenlere ver diyorum benide unutma diyorum ama olmuyor Allahım bildiği var 1 yıl olmuş daha biliyorum ama bana önerebileceğiniz iyi doktorlar varmı ben Yurdışında yaşıyorum ve Türkiye’de İstanbul da özel bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz. Birde burdaki doktor bana dediki ben yumurta iğnrsi vurmamı önerdi yumurtlama oluyor gördüdü vajınal ultrasonda bu iğne nedir sizce
Ya yanliş yazmışım içiyorum hablarımıD vitamini dusuk çıkmış doktor ilaç vermiş ama içmiyorum diyorsunuzneden yani hem de Hemsireyim demişsiniz.
Ewt hiç bişi yok temiz çıktıEşiniz doktora gitti mi?
AminDoktor yönlendirir sizi tabi ama eşiniz de sperm testi vermeli. Rahim filmi de önemli çünkü tüpler tıkalıysa istediğiniz kadar ilaç kullanın yumurta büyüsün çatlasın olmuyor. Bir yıl kendiniz denemişsiniz zaten inşallah en yakın zamanda nasip olsun:)
Tüp bebek için bende kendimi hazır hissetmiyorumBen de ağustosta 2 yıl olacak evliliğim ama olmadı.Eşim tüp bebek için doktora gidelim diyor ama artık hevesim kalmadı.Bi ara deli gibi istiyordum şimdi aklıma gelmiyor artık.Eşim de kız çocukları nı çok seviyor.Sürekli bi kızım olsa deyip duruyor.Gel gör ki doktora gitmek için adım atmak bile istemiyorum.
İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder bizide unutmaz inşallahyasiniz kac 1 yil sure bu kadar uzulmenizi gerektirecek uzun bir sure degil aslinda mesela ben 7 yillik evliyim evet insan cok uzuluyo ama sizin icin erken yani olur elbet tadavilerinizi olun butun kontrollerinizi yaptirin bi sorun varmiymis arastirin bklm esinde de oyle oda kontrollerini yaptirsin benimde sebepsiz interfelite yuzunden olmuyo son care tup bebek sanirim
Al benden de o kadarTüp bebek için bende kendimi hazır hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?