• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLE KALMAK İSTİYORUM AMA HER AY DÜZENLİ ADET OLUYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cimcime_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
128
111
103
34
Kayseri
Merhaba arkadaşlar ablalarım kardeşlerim ;
Daha öncede bahsetmiştim.Ocak ayından beri deniyoruz ama olmuyor.İlişki sırasında ayağı yukarı kaldır bekle hemen yıkama sıcak su ile duş yapma yumurtlama zamanında dene adet bitince dene 1 gün yap bir gün bekle falan bunları hep denedim.Bi doktora gitmedim.Onuda zaten malum ortalık virüsten sıkıntılı gitmeyi düşünmüyorum.Başka ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz ?

Doktora gitmeden bişey yapmanız pek mantıklı gelmedi bana. Yani hamile kalamamanızın bir çok sebebi olabilir. Sizden veya eşinizden kaynıklı da olabilir. Bayanlarda genelde, iltihap, kist, tüp tıkanıklığı, troid, yumurtalarda sıkıntı ve hatta rahimde perde vs olabiliyor. Eşinizde de spermlerle ilgili sıkıntı olabilir. Sorunu bilmeden ilerlemek boşa zaman kaybı bence. Yani kist veya iltihap varsa örneğin buna göre tedavi görürsünüz. Bitkisel kürler var tabiki ama bence önce sorunu bi bulun ona göre ilerleyin. Zaman kaybı yaşamayın derim.

Tövbe Tövbe...
Yaği Yukari kaldirip beklemeyi kim tavsiye etti Yahu..
Onu Affiniza Siğinarak Söylüyorum, Ilişki esnasinda erkeğin Orgazm olmasina yakin, bacaklarinizi ya omuzuna alsin, yahut bacaklarinizi Darin beline, Doggy style Bile Olur, 3-5 dak yatiniz. Mümkünse ön sevişmeyi uzun tutun, sizin daha arzulu istekli olmaniz gerekir'ki rahim mesaji alsin, görevine Başlasin.

Kafaya takmayin, Cünkü Takinca olmuyor göreve dönüşüyor!

Ezcaneden Folik asit alin! bu hem hamile kalmanizi saglikcak, hem sağlikli olcak sadece hamile kadinlar emzirenler kulanmiyor bebek arzu edenlerde avrupa'da böyle yapiliyor. Hic Bir zarari yok faydasi var günlük alin, zira depolamiyor!

Bol su için, ve vitamin c için günlük 3 porsiyon meyve tüketin, portakal, mandalina geyfrut 'da olur.
Protein, et, balik, yumurta, süt. yağli balik tüketin haftada 2 Kere istiridye yin çinko bakimdan Zengin, Çinko eksikliginde yumurta üremniz azalir cünkü. Yoğurt
Sezbelerde brokoli,lahana , karninizda günde 2 Porsiyon Tüketin A vitamini acisindan.

Yulaf, Tam buğday tüketin.
Doktorlar hamilelik öncesinde ve sonrasında demir takviyesi reçete eder. Demir yumurtalıkları uyarır. Demir açısından zengin gıdalar; yeşil yapraklı sebzeler, kırmızı et, zenginleştirilmiş kahvaltılık tahıllar, ekmek, kurutulmuş meyve, bakliyat ve narenciyedir.

Bunlari bi deneyin, virus bitene kadar eğer hamile kalmasaniz doktora baş vurun

1 yıl dolmadan düşünme bile oldu mu olmadı mı diye. Nasıl olur diye araştırma bile. Çünkü her yaptığın şey beklentini stresini arttıracak. Sadece folik asiti ihmal etme gerisini boşver. Eger doğru zamansa spiralle bile hamile kalan var. Allah verecekse veriyor.

Doktora gitmeden bişey yapmanız pek mantıklı gelmedi bana. Yani hamile kalamamanızın bir çok sebebi olabilir. Sizden veya eşinizden kaynıklı da olabilir. Bayanlarda genelde, iltihap, kist, tüp tıkanıklığı, troid, yumurtalarda sıkıntı ve hatta rahimde perde vs olabiliyor. Eşinizde de spermlerle ilgili sıkıntı olabilir. Sorunu bilmeden ilerlemek boşa zaman kaybı bence. Yani kist veya iltihap varsa örneğin buna göre tedavi görürsünüz. Bitkisel kürler var tabiki ama bence önce sorunu bi bulun ona göre ilerleyin. Zaman kaybı yaşamayın derim.
merhaba ; evet hala doktora gidemedim sebebi hem ortalık kötü hem de daha evleneli bu ayın 9 unda 1 yıl olacak ocakta başladık diye 1 sene geçmeden gitme dedi ablam (ablam ebe bu arada).Çünkü vucut kendini hamileliğe hazırlama süreci varmıs kimi hemen kimi seneler sürebilirmiş.Bu zamana kadar da adetim hep düzenli olduğu için ne var ne yok diye gitmemiştim o yüzden dediğniz gibi iltihap kist vs.olabilir.Bakalım hayırlısı olur inşallah dün adet olmam gerekiyordu 1 ün gecikti hala gelen giden birşey yok ama adet olucam gibi hissediyorum

1 yıl dolmadan düşünme bile oldu mu olmadı mı diye. Nasıl olur diye araştırma bile. Çünkü her yaptığın şey beklentini stresini arttıracak. Sadece folik asiti ihmal etme gerisini boşver. Eger doğru zamansa spiralle bile hamile kalan var. Allah verecekse veriyor.
merhabalar ; evet daha evleneli 1 yıl yeni olucak ocakta da denemeye başladık.ocakta başladığımızda adette gecikme kan tahlilinde 4,22 falan görünce tutunamadı sanırım diye düşünüp folic aside başladım 100 tabletti geçen aylarda bitti 3 ay dan fazla süre kullanmıs oldum su anda devam etmiyorum hayırlısı olsun bakalım nasipte varsa olur yoksa istediğim kadar zorlayım olmayacak o yüzden akısına bıraktım dün adet olmam lazımdı hala olmadım bakalım kısmet

Back