hayatım bir kere şu içine girdiğin durumdan çık......
sonra da kendien başka ugraşalr bul hamişliği kafandan at sen nasılsa bir kere hamile kaldın gene kalabilirsin o zaman sorun ne sorun sende kusura bakma ama sorun sen de senin aklında çünkü sürekli olarkadan hamilelik ile meşgul kafan ve hormonların bu durumdna çok ama çok etkileniyor inan bana kendin yuzunden hamile kalamıyorsun burda pek çok arkadaş senin gibiydik hatta hamile kalaım diye ilaç bile kullandık ben mesela 1 sene hamile kalamadım ilaç kullanmama ragmen çünkü sen gibiydim sürkeli aklımda gebelik vardı he radet oluşumda aglıyordum... en sonun da yeter dedim olurs aolur zaman ne göstercek bakalım dedim gün saymadım hamile kalmak için ugraşmadım adetimi takip etmedim ve ben farkında olmadan adetim geçmiş tam 7_ 8 gün oldu ben hiç oralı olmadım önceden geçer geçmez bir gün dahi olsa hemen test yapardım sonrada salya sümük olurdum bu sefer hiç oralı olmadım kendim ile dalga geçtim..... dr um ile görüştüm test yaptın mı diye sordu yok dedim yapmadım cesaretim yok dedim arkdaşlar da bana sürekli test yap dediler beni tanıyanlar bilir hatta zorla yaptım bir baktım çift çizgi inanamadım ben nasıl olur dedim.... bu test kesin bozuk dedim... aynı idrar ile gene yaptım ve hamileydm gerçekten şimdi 1aylık olmak üzerw olan bir kızım var allahım bagışlarsa eger maaşalalh barekallah darısı sana lütfen kendini rahat bırak hatta kk da bu sayfaya girme bile uzaklaş başka şeyle ryap görecekisn saranur demişti diyeceksin yerimseniben