inan çok üzüldüm allahtan umut kesilmez derler ben çok üzülyorm ama umutsuz değilim....biliyorum olcak inşallah seninde olur baban bu hasrete özlemiyle kalmaz ... bende babamı kaybettim 2 yıl olcak ama inan en çok çocuğumun olduğunu onun görmesini isterdim...inşallah hamile kalırsın cnmmmoncelıkle kayınvalıdene rabbım şifa versin.... benım ablam 9 yıllık evlı tuplerı dogustan kapalı oldugu soylendı ona 5 yıllık evlıyken ve cocugu sadece tup bebek yapabılırsın dedı doktorlar onun ıcınde bıran once acele et dedıler .ıkı tup bebek denemesı olumsuz sonuclandı maalesef 3.cuye kadar gıdemedıler cunkı Tup bebek malıyetlı bır tedavı ve bu para denılen ıllet herkesde yeterkı kadar olmuyor zaten 2 denemede yeterınce zorlandılar.yanı aılemın Torun sevgısı ablamda suya düştü sonra gözler bana cevrıldı eee benımde olmuyorcok sukur benım saglık sorunum yok eşiminde gereklı tum tetkıkler yapıldı rahım fılmler sperm testlerı hepsı yapıldı hıcbır sounum yok. Doktorum sunu dedı takmayacaksın stres yapmayacaksın unut gıtsın herseyı dedı sadece akısına bırak dedı ama yınede ınsan ıcınden atamıyor işteee kolay degıl yanı bu stresden kurtulmak ama bı sekılde artık eskısı gıbı degılım.daha rahatladım dıyebılırım etrafımdakı olumsuz ınsanları bu kım olursa olsun akraba arkadas dost ne varsa hepsını sıldım cunkı gercek Dost yada akraba sana en cok destek olandır sen aglayınca amaaan bosver uzulme dıyendır bence.
neyse Babam 80 yasında ölmeden bır torun ıstıyorum dıyor. Demanz hastası beyın kanaması gecırdı ve sol tarafı felç. zor konusuyor o yuzden onunla gözlerımızle konusuyoruzbakışlarıyla ve el hareketlerıyle bırtanecık olsun dıyor bır göreyım dıyo .aklı gıdıp gelıyor doktorlar maalesef yaşlı oldugu ıcın hıcbırsey yapmıyor .onun tek dileği Torun. nedır bu torun sevgısı bende bılmıyorum ama işte ınanın arkadaslar elımde olsa ben ona bır degıl kac tane torun vermek ısterım ama RABBIM bana henuz nasıp etmıyorum Tek dileğim babam gözlerını kapatmadan torununu görebılsın....
inan çok üzüldüm allahtan umut kesilmez derler ben çok üzülyorm ama umutsuz değilim....biliyorum olcak inşallah seninde olur baban bu hasrete özlemiyle kalmaz ... bende babamı kaybettim 2 yıl olcak ama inan en çok çocuğumun olduğunu onun görmesini isterdim...inşallah hamile kalırsın cnmmm
Umudumu asla yıtırmedım bende olacak inşaALLAH buna ınanıyorum ne zaman olur onuda rabbımın takdırıne bırakıyorum. ınanıyorum senınde cok kısa bır zaman ıcınde hamılelık haberını alıcaz burdan yeterkı sen kendı kendını uzme
aaa rony hanım olmadı şimdi..... bılmek ıstıyorum nedır nedır nedırya aslında sana önerilerim olacak ama öyle herkes okuyabiliyor diyede dile getirmek istemiyorum
ALLAH korusun yavvv sende cenazemı bıle kaldırdın yavvv
Dort aylik evliyken bu kadar stred yapılır mi kendine yazık. .. bende bir buçuk sene olacak nerdeyse cooook istiyorum ama olmuyo tek sikintim pko. :)) ama allah saglikla versin vermedigindede bit hikmeti vardır sual olunmaz
bende aynı şeyi deniycem artık olabildiğince düşünmüycem..inş ama keşke bende artık sormayın diye bilsem..
2 yıllık evliyim 1,5 senedir olmuyor biz kafayı yiyelim o zaman daha dur bakalım henüz çok erken bi sorun var diye kendini yiyip bitirme strese sokma kendini 1 yıl olmazsa doktora gidersin o soranlara hiç kafanı takma ben artık soranlara kısmet diyorum başka bişey demiyorum bizdede hiç bir sorun yok bakalım rabbim vericeği zamanı biliyor he vermezsede bu benim imtihanım derim çekilirim kenara sen onların dediklerini düşünme he birde hiç doktora gittin mi hamilelik istiyorum diye
canım benim ya çok geçmişler olsun bu cuma günün hürmetine dilerim en kısa zamanda bir evladın olur.. sanırım erkek kardeşin yok sana kaldıklarına göre.. dilerim bu hasret ne babanın nede eşinin içinde kalır ve mutluluğun en güzelini yaşarsın.. bir mucize ile ablanda hamile kalır inşallahoncelıkle kayınvalıdene rabbım şifa versin.... benım ablam 9 yıllık evlı tuplerı dogustan kapalı oldugu soylendı ona 5 yıllık evlıyken ve cocugu sadece tup bebek yapabılırsın dedı doktorlar onun ıcınde bıran once acele et dedıler .ıkı tup bebek denemesı olumsuz sonuclandı maalesef 3.cuye kadar gıdemedıler cunkı Tup bebek malıyetlı bır tedavı ve bu para denılen ıllet herkesde yeterkı kadar olmuyor zaten 2 denemede yeterınce zorlandılar.yanı aılemın Torun sevgısı ablamda suya düştü sonra gözler bana cevrıldı eee benımde olmuyorcok sukur benım saglık sorunum yok eşiminde gereklı tum tetkıkler yapıldı rahım fılmler sperm testlerı hepsı yapıldı hıcbır sounum yok. Doktorum sunu dedı takmayacaksın stres yapmayacaksın unut gıtsın herseyı dedı sadece akısına bırak dedı ama yınede ınsan ıcınden atamıyor işteee kolay degıl yanı bu stresden kurtulmak ama bı sekılde artık eskısı gıbı degılım.daha rahatladım dıyebılırım etrafımdakı olumsuz ınsanları bu kım olursa olsun akraba arkadas dost ne varsa hepsını sıldım cunkı gercek Dost yada akraba sana en cok destek olandır sen aglayınca amaaan bosver uzulme dıyendır bence.
neyse Babam 80 yasında ölmeden bır torun ıstıyorum dıyor. Demanz hastası beyın kanaması gecırdı ve sol tarafı felç. zor konusuyor o yuzden onunla gözlerımızle konusuyoruzbakışlarıyla ve el hareketlerıyle bırtanecık olsun dıyor bır göreyım dıyo .aklı gıdıp gelıyor doktorlar maalesef yaşlı oldugu ıcın hıcbırsey yapmıyor .onun tek dileği Torun. nedır bu torun sevgısı bende bılmıyorum ama işte ınanın arkadaslar elımde olsa ben ona bır degıl kac tane torun vermek ısterım ama RABBIM bana henuz nasıp etmıyorum Tek dileğim babam gözlerını kapatmadan torununu görebılsın....
canım benim ya çok geçmişler olsun bu cuma günün hürmetine dilerim en kısa zamanda bir evladın olur.. sanırım erkek kardeşin yok sana kaldıklarına göre.. dilerim bu hasret ne babanın nede eşinin içinde kalır ve mutluluğun en güzelini yaşarsın.. bir mucize ile ablanda hamile kalır inşallah
Şaka gibisiniz vallahi.... bende bırey sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?