çoküzüldüm canım inşalah tutarr hayırlısıyla eline alırsın
evet cok zor maalesef Rabbım bızlerı bununla sınıyor galiba ama ASLA ısyan etme canım sakın RABBIMIN bır bıldıgı vardır sen daha yolun basındasın belkı bır kac aya kadar olur. sen bıraz daha sık dişini zaten 1 yıl dolmadan bırsey yapamazsın 1 yıl doldurduktan sonra tedavıye baslayabılıyorsun
sağol tatlım dediğim gibi sen daha yolun başındasın sadece evliliğin tadını çıkar soranlarada bir yıl düşünmeyecez daha yeni evliyiz filande mümkünse sende kendini bu düşünceye alıştır.. çok sitres yaparsın hem senin yüzüne yansır yıpranırsın hemde yumurtalar etkilenir bu durumdan..
kızlarrrrrrrr cok canımsıkın yaaa herkez soryo bebek yokmu diye kendimi kötü hissedyorm ne zaman gelcek bebişşşne zaman olcakk ya beynimi yedim düşünmektennnn
bende seninle aynı durumdayım. geçen ay ailelerime resti çektim bir daha kimse sormasın diye sağolsunlar kimse sorupta hatırlatmadı bana.
insanın morali allak bullak oluyor
doktorumun dediğine göre hiç birşeyin yok sadece psikolojik dedi , düşünme hesaplama akışına bırak dedi.
fazla düşünmedim ama yarın falan yumurtlama günüm yine de tedbiri elden bırakmadım.
evet senin cenazen kalkmış
bizde her evlenen en az 2 ay içinde hamile kalır vede herkez soryo kayın validem falan sanki suç bendeymiş gibi işte bu beni stres yapyo elimde değil dediğin gibi yarış halindeler sanki
o zaman suç sende değil etrafındakilerde onlar senin üstüne gelmişler ki sende olsun artık diyorsun.. bizim burdada öyle hemen hamile kalırlar.. ama mesela dayımın eşi üç ay olmadı dörtüncü ay hamile kalmıştı yani bi altı yedinci aylarına gir olmazsa doktora gidebilirsin içinin rahatlaması için.. ben yeni sezeryan olmuştum altıncı ayda tedavi için doktora gittim doktor kovdu beni resmen bu acele niye hele git bir yılın dolsun dedi.. adam haklı ama biz sabırsızıs işte bilmem kim dün hamileyim dedi bugün doğuracak da zaman çabuk geçiyorda şimdi hamile kalsam bekleme süresi dolana kadar doğururum da yani anlayacağın etraftakiler hep bir ağızla kafamızın içindede konuşuyorlar susturamıyoruz onları..üç gün sonra adet günüm inşallah bu ay olmam yeni yıla yeni bir canla girerim ve herkese dilerim bu mutluluğuu
ben idrar yanması için gitmiştim o arada sordum bir yıl geçmeden bişey yapmıyoruz dedi valla aynen dediğin gibi dayak yicektim nerdeyse ... işte sorun orda ya hiç bişeym yok ama olmuyoo
ha birede soryolaRRR yaa stres yapyolar insanı
bende aynı şeyi deniycem artık olabildiğince düşünmüycem..inş ama keşke bende artık sormayın diye bilsem..
diyemiyorsan eşine dersinonların vidalarını sıkar biraz bak bakalım konuşuyorlar mı.. yeter psikilojimizi bozdunuz yaw desin bu nedir daha dün bir bu gün iki desin
ben idrar yanması için gitmiştim o arada sordum bir yıl geçmeden bişey yapmıyoruz dedi valla aynen dediğin gibi dayak yicektim nerdeyse ... işte sorun orda ya hiç bişeym yok ama olmuyoo
valla ya nedir bu torun hasretii
idrar yanması iltihap da olabilir bence içebiliyorsan soğan kürüne başla iltihabı temizliyor ve hemen hamile bırakabiliyor harika birşey ben bu ay kalırsam önce allaha sonra soğan kürüne borçlu olacam
aslında kaynanam biraz rahatsız diye olsun istiyorm kendisi kanser hastasıydı atlattı allaha şükür bide felç
iltihap yokmuş üşütme dedi amagene denerimgerçi adetim2 aydır 5ila 3gün gecikmişti yumurtlamayı tam bilmiyodum ama denedik olmamıştı şimdi bu ay düzenli geldi eğer doğruysa yumurtlamam29 unda inşallah onu bekliyorm
geçmiş olsun canım.. ama her anne çocuğun evliliğini çocuklarını mutluluğunu ister ama bu denli değil gülüm yaa.. valla annem olsun kaynanam olsun onların yanında çocuk kelimesini bile kullanamıyorum yıllar geçmemiş hele dur sakın tek kelime çıkmasın ağzından diyorlar.. o zaman ben biraz daha rahatlıyorum.. eşimde aynı şekilde çok istemesine rağmen hiç dile getirmez ne zaman kısmetse der hep
aslında kaynanam biraz rahatsız diye olsun istiyorm kendisi kanser hastasıydı atlattı allaha şükür bide felç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?