hamile kalmak isteyennn isyancılarrr

çoküzüldüm canım inşalah tutarr hayırlısıyla eline alırsın

sağol tatlım dediğim gibi sen daha yolun başındasın sadece evliliğin tadını çıkar soranlarada bir yıl düşünmeyecez daha yeni evliyiz filande mümkünse sende kendini bu düşünceye alıştır.. çok sitres yaparsın hem senin yüzüne yansır yıpranırsın hemde yumurtalar etkilenir bu durumdan..

inşallah ya rabbi allah hepimize nasip eylesin

haklısın aslında stres en büyük etken

kızlarrrrrrrr cok canımsıkın yaaa herkez soryo bebek yokmu diye kendimi kötü hissedyorm ne zaman gelcek bebişşşne zaman olcakk ya beynimi yedim düşünmektennnn

bende seninle aynı durumdayım. geçen ay ailelerime resti çektim bir daha kimse sormasın diye sağolsunlar kimse sorupta hatırlatmadı bana.
insanın morali allak bullak oluyor
doktorumun dediğine göre hiç birşeyin yok sadece psikolojik dedi , düşünme hesaplama akışına bırak dedi.
fazla düşünmedim ama yarın falan yumurtlama günüm yine de tedbiri elden bırakmadım.

bende aynı şeyi deniycem artık olabildiğince düşünmüycem..inş ama keşke bende artık sormayın diye bilsem..

Son düzenleme:
bizde her evlenen en az 2 ay içinde hamile kalır vede herkez soryo kayın validem falan sanki suç bendeymiş gibi işte bu beni stres yapyo elimde değil dediğin gibi yarış halindeler sanki

o zaman suç sende değil etrafındakilerde onlar senin üstüne gelmişler ki sende olsun artık diyorsun.. bizim burdada öyle hemen hamile kalırlar.. ama mesela dayımın eşi üç ay olmadı dörtüncü ay hamile kalmıştı yani bi altı yedinci aylarına gir olmazsa doktora gidebilirsin içinin rahatlaması için.. ben yeni sezeryan olmuştum altıncı ayda tedavi için doktora gittim doktor kovdu beni resmen bu acele niye hele git bir yılın dolsun dedi.. adam haklı ama biz sabırsızıs işte bilmem kim dün hamileyim dedi bugün doğuracak da zaman çabuk geçiyorda şimdi hamile kalsam bekleme süresi dolana kadar doğururum da yani anlayacağın etraftakiler hep bir ağızla kafamızın içindede konuşuyorlar susturamıyoruz onları.. üç gün sonra adet günüm inşallah bu ay olmam yeni yıla yeni bir canla girerim ve herkese dilerim bu mutluluğuu

ben idrar yanması için gitmiştim o arada sordum bir yıl geçmeden bişey yapmıyoruz dedi valla aynen dediğin gibi dayak yicektim nerdeyse ... işte sorun orda ya hiç bişeym yok ama olmuyoo bu arada inşallah adet olmazsın cnm..

Son düzenleme:
bende aynı şeyi deniycem artık olabildiğince düşünmüycem..inş ama keşke bende artık sormayın diye bilsem..

diyemiyorsan eşine dersin onların vidalarını sıkar biraz bak bakalım konuşuyorlar mı.. yeter psikilojimizi bozdunuz yaw desin bu nedir daha dün bir bu gün iki desin

ben idrar yanması için gitmiştim o arada sordum bir yıl geçmeden bişey yapmıyoruz dedi valla aynen dediğin gibi dayak yicektim nerdeyse ... işte sorun orda ya hiç bişeym yok ama olmuyoo

idrar yanması iltihap da olabilir bence içebiliyorsan soğan kürüne başla iltihabı temizliyor ve hemen hamile bırakabiliyor harika birşey ben bu ay kalırsam önce allaha sonra soğan kürüne borçlu olacam

idrar yanması iltihap da olabilir bence içebiliyorsan soğan kürüne başla iltihabı temizliyor ve hemen hamile bırakabiliyor harika birşey ben bu ay kalırsam önce allaha sonra soğan kürüne borçlu olacam

iltihap yokmuş üşütme dedi amagene denerimgerçi adetim2 aydır 5ila 3gün gecikmişti yumurtlamayı tam bilmiyodum ama denedik olmamıştı şimdi bu ay düzenli geldi eğer doğruysa yumurtlamam29 unda inşallah onu bekliyorm

aslında kaynanam biraz rahatsız diye olsun istiyorm kendisi kanser hastasıydı atlattı allaha şükür bide felç

geçmiş olsun canım.. ama her anne çocuğun evliliğini çocuklarını mutluluğunu ister ama bu denli değil gülüm yaa.. valla annem olsun kaynanam olsun onların yanında çocuk kelimesini bile kullanamıyorum yıllar geçmemiş hele dur sakın tek kelime çıkmasın ağzından diyorlar.. o zaman ben biraz daha rahatlıyorum.. eşimde aynı şekilde çok istemesine rağmen hiç dile getirmez ne zaman kısmetse der hep

ya aslında sana önerilerim olacak ama öyle herkes okuyabiliyor diyede dile getirmek istemiyorum

ne güzel bizimkiler her fırsatta soryo

aslında kaynanam biraz rahatsız diye olsun istiyorm kendisi kanser hastasıydı atlattı allaha şükür bide felç

oncelıkle kayınvalıdene rabbım şifa versin.... benım ablam 9 yıllık evlı tuplerı dogustan kapalı oldugu soylendı ona 5 yıllık evlıyken ve cocugu sadece tup bebek yapabılırsın dedı doktorlar onun ıcınde bıran once acele et dedıler .ıkı tup bebek denemesı olumsuz sonuclandı maalesef 3.cuye kadar gıdemedıler cunkı Tup bebek malıyetlı bır tedavı ve bu para denılen ıllet herkesde yeterkı kadar olmuyor zaten 2 denemede yeterınce zorlandılar.yanı aılemın Torun sevgısı ablamda suya düştü sonra gözler bana cevrıldı eee benımde olmuyor cok sukur benım saglık sorunum yok eşiminde gereklı tum tetkıkler yapıldı rahım fılmler sperm testlerı hepsı yapıldı hıcbır sounum yok. Doktorum sunu dedı takmayacaksın stres yapmayacaksın unut gıtsın herseyı dedı sadece akısına bırak dedı ama yınede ınsan ıcınden atamıyor işteee kolay degıl yanı bu stresden kurtulmak ama bı sekılde artık eskısı gıbı degılım.daha rahatladım dıyebılırım etrafımdakı olumsuz ınsanları bu kım olursa olsun akraba arkadas dost ne varsa hepsını sıldım cunkı gercek Dost yada akraba sana en cok destek olandır sen aglayınca amaaan bosver uzulme dıyendır bence.
neyse Babam 80 yasında ölmeden bır torun ıstıyorum dıyor. Demanz hastası beyın kanaması gecırdı ve sol tarafı felç. zor konusuyor o yuzden onunla gözlerımızle konusuyoruz bakışlarıyla ve el hareketlerıyle bırtanecık olsun dıyor bır göreyım dıyo .aklı gıdıp gelıyor doktorlar maalesef yaşlı oldugu ıcın hıcbırsey yapmıyor .onun tek dileği Torun. nedır bu torun sevgısı bende bılmıyorum ama işte ınanın arkadaslar elımde olsa ben ona bır degıl kac tane torun vermek ısterım ama RABBIM bana henuz nasıp etmıyorum Tek dileğim babam gözlerını kapatmadan torununu görebılsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…