Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrr cok canımsıkın yaaa herkez soryo bebek yokmu diye kendimi kötü hissedyorm ne zaman gelcek bebişşşne zaman olcakk ya beynimi yedim düşünmektennnn
aaa nıye kendıne ezıyet cektırıyorsun canım sen yeme beynını.... kac yıllık evlıısn ne kadardır olmuyor de bakalım
4aylık evliyim ama tık yok
Şaka gibisiniz vallahi.... bende bırey sandım
öylede insan genede tedirgin olyo
soran çok olunca ister istemez stres olyormmm
öylede insan genede tedirgin olyo
kızlarrrrrrrr cok canımsıkın yaaa herkez soryo bebek yokmu diye kendimi kötü hissedyorm ne zaman gelcek bebişşşne zaman olcakk ya beynimi yedim düşünmektennnn
düşünmüycem diyorm ama hep bir hatırlatan çıkyo
2012 haziranından beri deniyorum tüp bebek bile tutmadı ben öleyim o zaman Evlilik işi nasipse bebek işide sabırdır haberin olsun
ah be guzelım daha 4 aylık evlısın kendınden veya eşinden şüphe etmen ıcın coook erken hele bır kac ay daha bekle yumurtlama taıbı yap. adetlerın duzenlımıdır mesela yada baska bır sıkıntınız var mı belkı gununu tutturamıyorsunuz. dur bakalım bır strese gırme hemen.
yanlıs anlama ama kızıyorum ben boyle konu acanlara burda o kadar uzun yıllardır bebek beklentısı olan arkadaslarım var mı 10 yıl 8 yıl 6 yıl ben nacızane 4 yıldır ıstıyorum. hanı bırazda bu ınsanları dusunerek acaba ben ayıp edermıyım dıye dusunun derım ben.
bılıyorum beklemek cok zor her ay husrana ugramak ınsanı cıdden uzuyor emın ol burda herkes bebegı olsun ıstıyor ama sunuda bıl Stres en buyuk faktordur sen borsver o ne dıyor bu nedıyor ben sana anlatsam bana neler yaptıklarını şaşar kalırsın.
gebelıgı beklemek cok zor ve sıkıntılı surec herseyı kafana takarsan ohooo işin zor mecburen tıkıyacaksın kulaklarını ve ALLAHdan ısteyeceksın dualarını eksık etmeyeceksın sabır dıleyeceksın hakkında olumsuz konusanlarıda ALLAHA havale et bosver...
ama dört ay gerçektende erken biraz evliliğin tadını çıkar bebek olursa hiç birşey anlamazsın evliliğinden.. ben ilk bebeğimi hasretle beklerken sekizinci ayda kaybettim iki yıldır çocuk özlemi çekiyorum ama etrafa bakınnca yok yok erken daha diyorum.. bir buçuk yıl oluyor uğraşalı bu ay yumurtalık takibinede girmiştim bakalm hayırlısı artık... olmazsa bu ay tedaviye başlayacam
o zaman ben çokdan ölmüş mü oluyorum (4 yıl )
ya bende üzülyorum kimseyi kırmak değildir niyetim ben sadece duygularımı dile getirdim ...eminim kimse bu yazdığıma uzulmez benim gibi yazan bisuru kisi var o zaman hamilelerde yazmasınmı.. evet haklısın benden daha zor durumda olanvar ben kimseyi görmezden gelmiyorm allah herkezin eline almayı nasip eylesin ...çok zor bir durum bendekide o korku zaten insan herşeyden kaçıyorda korkularından kaçamıyo....eğer bu yazımla birini kırdıysamda gerçekten çok üzgünüm..
ama etraf gerçektende insanın moralini bozuyorlar yarış halindeler biri yürümeye başlamadan diğerinin çalışmaları bitmiş oluyor bu durumda insana yeter artıık dedirtebiliyor ama çalışmalarla değil allahın rızasıyla çocuk oluşur o yüzden du düşüncelerden allaha sığınıp bol bol dua etmek gerekir.. allah tüm isteyenlere versin