***Hamile kalmak isteyenlere tavsiyeler***

Aaaa geç döllenme olmasın?Neden tekrarlamıyorsunuz kan testini?
Utaniyorum şaka bi yana 25 Mayıs da kadin uzmandan randevu aldim oraya gidene kadar bekleyim dedim.hic bi belirtilik de yok kendimi umitlendirmek istemedim. Yeni evliyim adet düzensizliklerim vardi bu da belki onlardan bitanesidir.

Kızlar çok yoğun beyaz akıntım var adetime 15 gün var ama karnıma ara sıra kramp giri ağrılar giriyo bu gebelik belirtisimidir? İlişkim prezervatifleydi ama akma falan olması kafamı karıstırıyor fikirlerinizi merak ediyorum..

Yumurtlama donemin olabilir canim.

Merhaba bende bir öneride bulunayım. Eşinize enerji içeceği içiRin işe yaradığını duymuştum. Bende deneyecem bu ay inşallah

herşeyi unutun bebek yapmaya odaklanmayın... tam 34 ay sonunda hamile kalabilmiştim ikizlerden sonra hiç beklemediğim bir anda kendiliğinden hamiş kaldım eğer sorun yok deniliyorsa yapılması gereken tek şey bebek fikrine odaklanmamak.biliyorum yapması çok zor ama neden olmasın. rabbim hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin en kısa sürede

Sizin son durumunuz ne oldu?
ikinci adet günüm geldiğimde anca regl oldum.acaba yerleşme kanaması mı derken basit kist oluşmuş dedi doktor.
Hormon testi için kan verdim sonuçlarını alıcam 14:30 dan sonra .yumurtalar catlamamış kiste cevirmiş.bakalım nasıl bi tedavi ile karşı karşıya kalıcam.Cuma günü bi doktora daha gidicem özel balat hastanesinde nevin şençobana. o da ylların doktoru.ablam sayesinde hamile kaldı.

amin canım inşallah aslında haklısın ama nasıl olacak bilmiyorum :)

Aaaa ben orda oturuyorum,yahudi hastanesi orası.

Biraz yürümeniz gerekecek,ama kocaman tabelası var zaten görmemeniz mümkün değiltam sahilde ana caddede olduğu için tarife bile gerek yok,balat hastanesi durağı var karşısında da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…