Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalmak isteyenler?
- Konu Sahibi mrsleon34
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var hamile kalma önerileri hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Her ay düşünmicem artık diyorum ama olmuyo sürekli adet günümü sayıyorum kaç gün kaldı acaba bu ay oldumu aşırı kafamı takıyorum napıcam böyle bilmiyorumBende hiç belirti olmadı hala da yok en güzeli kafaya takmayıp düşünmemek,Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.Üzülmeyin
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Ben de sizin gibiydim.Fizyolojik herhangi bir sıkıntı görünmüyordu ama gün sayıyordum strese giriyordum ya olursam bugünü bir atlatsam Yarını da atlatsam bs vs.Dr dedi sen bu stresle biraz zor hamile kalırsın.15 tatil geldi şehir dışına çıktım ailemin yanına gittim ortam değilikliği beni çok rahatlattı.Hatta adet günü Sancı eşliğinde birkaç damla kahverengi pembe damlalar geldi hiç üzülmedim of bu ay da bişey yok aman be dedim ki o damlaların devamı gelmedi.Evde olsaydım ağlardım kesin.Tatil Dönüşü yunurtlama testi sonucumu almaya gittiğimde adetimin 3.günüydü ama damlaların arkası kesilmişti.rahimde sorun mu var acaba diye sordum test istedi Dr ve hamile olduğumu öğrendim:) meğer o damlalar Yerleşme kanamasıymış.çok şükür.Rabbim benimkini tamamına erdirsin ve isteyen herkese de tez vakitte nasip etsin inşsllah.Stresle başa çıkmanın yollarını kendinizce bulun lütfenHer ay düşünmicem artık diyorum ama olmuyo sürekli adet günümü sayıyorum kaç gün kaldı acaba bu ay oldumu aşırı kafamı takıyorum napıcam böyle bilmiyorum
Bende her ay oturup aglıyorum galiba sürekli odaklanıp strese girdigim için olmuyo dediginiz gibi bu ay da olmazsa bende şehir dışına gitmeyi düşünüyorum kafamı dagıtıma ya yoksa böyle oturup resmen gün sayıyorum kendimi dinliyorum.Ben de sizin gibiydim.Fizyolojik herhangi bir sıkıntı görünmüyordu ama gün sayıyordum strese giriyordum ya olursam bugünü bir atlatsam Yarını da atlatsam bs vs.Dr dedi sen bu stresle biraz zor hamile kalırsın.15 tatil geldi şehir dışına çıktım ailemin yanına gittim ortam değilikliği beni çok rahatlattı.Hatta adet günü Sancı eşliğinde birkaç damla kahverengi pembe damlalar geldi hiç üzülmedim of bu ay da bişey yok aman be dedim ki o damlaların devamı gelmedi.Evde olsaydım ağlardım kesin.Tatil Dönüşü yunurtlama testi sonucumu almaya gittiğimde adetimin 3.günüydü ama damlaların arkası kesilmişti.rahimde sorun mu var acaba diye sordum test istedi Dr ve hamile olduğumu öğrendim:) meğer o damlalar Yerleşme kanamasıymış.çok şükür.Rabbim benimkini tamamına erdirsin ve isteyen herkese de tez vakitte nasip etsin inşsllah.Stresle başa çıkmanın yollarını kendinizce bulun lütfen
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Rabbim ihtiyacınız olan Sabri versin inşallah ve bir an önce saplıcakla hamile kalın inşallah.Bende her ay oturup aglıyorum galiba sürekli odaklanıp strese girdigim için olmuyo dediginiz gibi bu ay da olmazsa bende şehir dışına gitmeyi düşünüyorum kafamı dagıtıma ya yoksa böyle oturup resmen gün sayıyorum kendimi dinliyorum.
Bu arada ilişki sonrası belinizin altına yastık koyup bacakları havaya kaldırın bir saat bekleyin.İlişkş sonrası hemen beş dk boyunca karnınıza hafiften masaj yapın ve bacaklarınız havadayken bisiklet çevirme hareketi yapın ben bunu hamile kaldığım ay yapmıştım.Bacaklarıbjsbafa tutma işlemi için 20 dk deniyor da ben bir saat yapıyordum onu ve Öylece uyuyordum sabah 6 gibi banyo yapıyordum yani en az 4 saat banyo yapmayın banyoyu da Ilık suyla yapın.
Jel tükrük vs asla kullanmayın.ilişkileri mir gün ara ile yapın.Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ediyorum mm çok iyi geldiii mutlaka uygulıcam hepsini şuanda yumurtlama zamanım mayısın 5i gibi adet olmam gerekiyor inşallah mutlu haberi veririm çok sagolun allahım isteyen herkese versin.Rabbim ihtiyacınız olan Sabri versin inşallah ve bir an önce saplıcakla hamile kalın inşallah.
Bu arada ilişki sonrası belinizin altına yastık koyup bacakları havaya kaldırın bir saat bekleyin.İlişkş sonrası hemen beş dk boyunca karnınıza hafiften masaj yapın ve bacaklarınız havadayken bisiklet çevirme hareketi yapın ben bunu hamile kaldığım ay yapmıştım.Bacaklarıbjsbafa tutma işlemi için 20 dk deniyor da ben bir saat yapıyordum onu ve Öylece uyuyordum sabah 6 gibi banyo yapıyordum yani en az 4 saat banyo yapmayın banyoyu da Ilık suyla yapın.
Jel tükrük vs asla kullanmayın.ilişkileri mir gün ara ile yapın.Güzel haberlerinizi bekliyorum.
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Eşiniz ve siz kontrolden geçtiniz mi ?her şey normal miymişMerhabalar ben de sekiz aydır evliyim hiç korunmadık ama olmuyor
Meraba sizinle konuşmuştuk daha adetime 1 hafta var ama rüyamda gördüm ve bugün dayanamayıp test yaptım sizce dogru mu yani yanılma ihtimali varmı çok heyecanlıyımRabbim ihtiyacınız olan Sabri versin inşallah ve bir an önce saplıcakla hamile kalın inşallah.
Eklentiler
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Adete Bayağı varmış ama silik çizgi de var :) hamilelik var gibi duruyo ama yine de iki gün sobra tekrarlayın koyuluğu artacak mı bakalım.İnşallah göründüğü şekilde hamilesinizdir :)))Meraba sizinle konuşmuştuk daha adetime 1 hafta var ama rüyamda gördüm ve bugün dayanamayıp test yaptım sizce dogru mu yani yanılma ihtimali varmı çok heyecanlıyım
İnşallahhhhhhhh hala inanamıyorum şuandaaa sabah direk kan vermeye gidicemAdete Bayağı varmış ama silik çizgi de var :) hamilelik var gibi duruyo ama yine de iki gün sobra tekrarlayın koyuluğu artacak mı bakalım.İnşallah göründüğü şekilde hamilesinizdir :)))
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Eve kesin sonuç kanda çıkar :) haydi bakalım inşallah sağlıklı bir hamileliğin Başlangıcıdır buİnşallahhhhhhhh hala inanamıyorum şuandaaa sabah direk kan vermeye gidicem
Teşekkür ediyorum inşallah öyledir hevesim kursağımda kalmaz inşallahhhhhEve kesin sonuç kanda çıkar :) haydi bakalım inşallah sağlıklı bir hamileliğin Başlangıcıdır bu
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
İnşallah tabiki ama yine de çok kapılmamak Lazım ben adet 2 gün geçince gittim doktor kese içinde bebeği görünceye kadar umutt vermedi.yanü on gün bekledim teyit için dualarım sizinleTeşekkür ediyorum inşallah öyledir hevesim kursağımda kalmaz inşallahhhhh
Çok teşekkür ediyorum haklısınız 5 aydır beklemede oldugum için silik çizgiyle bile havalara uçtuk vallaİnşallah tabiki ama yine de çok kapılmamak Lazım ben adet 2 gün geçince gittim doktor kese içinde bebeği görünceye kadar umutt vermedi.yanü on gün bekledim teyit için dualarım sizinle