- 24 Nisan 2019
- 173
- 64
- 13
- Konu Sahibi Cimcimem33
-
çok yıpratıyor değil mi tedaviler...4 yil dile kolay olmayinca olmuyor
sizi çok iyi anlıyorum bizim sorunumuz bende. eşimin ben üzülmeyeyim diye yaptıklarını görünce daha çok üzülüyorum eminim siz de eşinize öyle davranıyorsunuzdur. üzülmesin diye çocuk muhabbeti bile açamıyorsunuz değil mi?1.5 yıl ve hala olmuyor en umutsuz vakalardanız çünki eşim klinefertel
İster istemez yipratiyor. Nekadar guclu olursan ol icten ice bir ses "ya hic olmazsa" diye kemirip duruyor.çok yıpratıyor değil mi tedaviler...
Sorun ne sizde8 aydır tedavilerle boğuşuyorum olmuyor
Evet asıl eşime kıyamıyorum 8-9 senedir tedavilerle uğraşıyor bıde üstüne tese olup bıcak altına yattı mayısta doktora gidip tekrardan tedavılere başlıycaz. Olmayacagını bile bile uğraşıyorum keşke dememek için diyor ve ben dahada yıkılıyorumsizi çok iyi anlıyorum bizim sorunumuz bende. eşimin ben üzülmeyeyim diye yaptıklarını görünce daha çok üzülüyorum eminim siz de eşinize öyle davranıyorsunuzdur. üzülmesin diye çocuk muhabbeti bile açamıyorsunuz değil mi?
Benim de bir oğlum var ve benim de olmuyorBi oglum var fakat korunmamama ragmen olmuyo
InsAllah olur canm Rabbimden umit kesilmezBenim de bir oğlum var ve benim de olmuyor
13. Çocuk mu yönteme odaklanamadimKizlar yeni bi yontem duydum umarım bu bir vesile olur, adetiniz bittikten sonra 1 yaki alip tam olarak kalcanizin ustune yapistiriyosunuz bu yakinin amaci beliniz kaymissa eger gebelige engel bi durummus yaki duzeltiyomus dayimin esi yani yengem 13. Cocugunu bu yontemle yapti bende denicem umarim vesilemiz olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?