Slm arkadaslar forumda gezinirken bir cok arkadasimizin hamile kalmak icin ugrastigini okudum ve encok bdv okundugu icin konuyu buraya acmak istedim benim yakin bi akrabam 1,5 yiladir hamile kalmak icin ugrasiyordu 1,5 yil once bi dusuk yapti daha sonra hamile kalamadi drlara gitti ancak hicbir sorunu olmadigi soylendi ancak yinede bidaha hamile kalamadi bu 1,5 sure zarfinda bikeresinde 3 ay boyunca sadece klomen kullanmis dr kontrolunde ancak bi sonuc alamamis aradan baya zaman gecince tekrar dr gitmis yine dr klomen vermis bu sefer klomeni kullandiginda ona bi arkadasi demis klomeni sogan kuruyle dene demis aynisini arkadasida yapmis oda suan 6 aylik hamileymis yani klomen+sogan kuru+folic asid kullanmis arkadsim bu ay ve sonuc hamile o kadar mutluki yanliz affiniza siginarak soyluyorum bide tam yumurtlama donemlerinde yani adetinden 10 gun sonra falan iliski sonrasi ayaklarini kaldirmis ve yarim saat kadar falan oyle kalirmis.arkadaslar tam bu formulle hamile kalabilrsiniz diye bisey iddia etmiyorum ama denemekte fayda var ayrica bir kac kisi tarafindan denenmis ve sonuc denendigi ay hamilelik allah isteyen herkese nasip etsin insanlah