Allah razi olsun cevabiniz icin. Fakat bu batmalar daha once olmamisti. Belki oldu ama bu cok uzun surdu nerdeyse iki gun olucak batiyorHamile değilsin. O batmalar yumurtlama dönemin yani adetin 14. Ve 17. Gün arası aktif yumurtlama dönemidir batmalar yanmalar olur. Mide bulantın psikolojik. Gebeliğin 1.5 2. Ayından itibaren mide bulantısı olur. Ama diğer adetine çokk zaman var sen bu psikolojiyle perişan olursun. Yap bi kan testi kafan rahatlasın hamile olmadığını gör.
Olmuştur ama senin dikkatini çekmemiştir şimdi aklın hep orda ya ondan
Allah razi olsun cevabiniz icin. Fakat bu batmalar daha once olmamisti. Belki oldu ama bu cok uzun surdu nerdeyse iki gun olucak batiyor
Allah razi olsun cevabin icin. Cok sagol. Icimi rahatlattiniz hepiniz allah bin kere razi olsun. Ama bazi yerlerde adetten sonraki bir iki gun hamile kalinir hatta ben kaldim yazanlari okudugum icin korkmustum. Karin batmalarim yavas yavas azladi allahin izniyle reglimi bekliyorum%0.01 ihtimal. Zaten adetin son gunundesin. Adet bitiminin ilk 2 gunu ölü donemdir. Normal sekilde iliskiye girsen hatta esin icine bosalsa bile cok zor oluyor. Ki sen surtunme diyosun. Korkma bu kadar. Oyle cocuk olsaydi dunya nufusu suankinin %20 daha fazlasi olurdu.
Allah razi olsun cevabin icin. Cok sagol. Icimi rahatlattiniz hepiniz allah bin kere razi olsun. Ama bazi yerlerde adetten sonraki bir iki gun hamile kalinir hatta ben kaldim yazanlari okudugum icin korkmustum. Karin batmalarim yavas yavas azladi allahin izniyle reglimi bekliyorum
ama benim kasıklarım batıyor bugün karnım batıyor göğüslerim şişti4 aydır eşimle yumurtlama günlerimi pas geçmeden ilişki yaşıyoruz hamile kalamadım. sürtünmeyle sevişmeyle hamile kalınmaz. hamile kalmak zaten öyle sandığın gibi kolay birşey değil. Buarada bir sürü insan hamile kalabilmek için doktor doktor geziyor, denemediği kür kalmadı vs..
Hahahha her kasık batması hamilelik anlamına gelseydi şu an ülke nüfusu 200 milyon olurdu. 5 gün önce doğurdum benim de kasiklarima bir şeyler batıyor. :)ama benim kasıklarım batıyor bugün karnım batıyor göğüslerim şişti
Kasıklarda batma mide bulantısı göğüs ucu hassasiyeti okadar cok yasayan varki burada piskolojik olarak adeti bile geciken var. Her belirti hamilelik belirtisi değildir. Korkma hamile falan değilsinama benim kasıklarım batıyor bugün karnım batıyor göğüslerim şişti
Merhaba canım yaşın kaçtı bilmiyorum ancak daha gençsin sanırım, korkmana gerek yok, adetinin son günü oldugu için o kahverengi renk gelmiştir, bende adet başlangıcında yada bitişinde mutlaka o kahverengi lekeleri görürüm, korkma eğer çok fazla içeri girip baskı olmadıysa ki doktor da bakiresin demiş zaten, hamile değilsin, reglin son aşaması oldugundan o kanama gelmiştir diye düşünüyorum AYRICA PSİKOLOJİK OLARAK HAMİLE MİYİM düşüncesi yüzünden bu değişiklikleri (kasılmalar falan) yaşıyorsun, bence kesinlikle hamile değilsin , psikolojik anlamda rahatlamaya çalış bu çok önemli, geçmezse bir ay sonra test yapAllah rizasi icin bisey diyin kendime kiyicam yoksa kizlar nolur Bu benim burdaki ilk konum. Başınızı ağrıtmak istemem ama bana yardım ederseniz çok sevinirim.
Ben adetimin son gunu(8 mayis) surtunmeli sevisme yasadim. Bakireyim. Eve gittigimde 2 saat sonra pembe kanamam oldu 1 saat sonra koyu kan pihtisi geldi (belki adetin devamıdır) ve bunu takiben ertesi gun kahverengi akinti seklinde lekelenme gordum. Bu baskidan ve sarsintidan adetimin devami olabilir diye dusundum. Ama korkudan 4 gun boyunca mide bulantisi ve istahsizlik cektim. Alt karnim kasiliyor.
3. gunu ve doktorda kizlik zarima bakti ve hala bakire oldugumu, kizlik zarimin hala durdugunu soyledi. Uzerime bosalma gibi bir olay asla olmadi, sadece sevisme esnasinda salgilanan sividan korkuyorum. Bu sıvıyla adetimin son gunu hamile kalmis olabilir miyim?
Daha ogrenciyim ve bu ihtimali düşünce perişan oluyorum hayattan koptum. Hamile kalma ihtimalim var mi? Bu kanama, kan pihtisi ve kahverengi lekelenme hamilelik midir? Mide bulantim karin agrim iştahsızlığım psikolojik olabilir mi?
Simdiden cok tesekkur ederim hepinize.
EDIT; kizlar bugun yumurtaliklarim kasilmaya basladi batiyor sanki cok korkuyorum nolur bisey soyleyin
bişeyin yokKızlar selam,
Açıkcası benzer bir sorun yaşıyorum hemen yazmak istedim. Geçen hafta pazartesi erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Herhangi bir bulasma olamadı. Ama salı-çarşamba-perşembe-cuma hafif pembemsi bir kanlı akıntı geldi. Sonra hesapladım yumurtalama donemım cumaymıs. Cumartesi hiçbir şey yok pazar da tam yok diyorum iftar sonrası kanlı akıntım oldu asırı korkuyorum. Böyle bir şey yaşıyam var mı? Sadece akıntım olacağı zaman karnımda hafif bir ağrı oluyor. Anlamadım gitti. Dün kü akıntım kankıydo. Ondan öncekiler pembe. Hamile olmak istemiyorum daha reglime 13 gün var bugunden itibaren. Bir de internette okudum yumurta catlaması da olabilir diye düşünüyorum ama sizce yerleşme olabilir mi? Bu kadar erkenden yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?