Hamile kalmak istemiyorum

mercanhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
98
Allah rizasi icin bisey diyin kendime kiyicam yoksa kizlar nolur Bu benim burdaki ilk konum. Başınızı ağrıtmak istemem ama bana yardım ederseniz çok sevinirim.
Ben adetimin son gunu(8 mayis) surtunmeli sevisme yasadim. Bakireyim. Eve gittigimde 2 saat sonra pembe kanamam oldu 1 saat sonra koyu kan pihtisi geldi (belki adetin devamıdır) ve bunu takiben ertesi gun kahverengi akinti seklinde lekelenme gordum. Bu baskidan ve sarsintidan adetimin devami olabilir diye dusundum. Ama korkudan 4 gun boyunca mide bulantisi ve istahsizlik cektim. Alt karnim kasiliyor.
3. gunu ve doktorda kizlik zarima bakti ve hala bakire oldugumu, kizlik zarimin hala durdugunu soyledi. Uzerime bosalma gibi bir olay asla olmadi, sadece sevisme esnasinda salgilanan sividan korkuyorum. Bu sıvıyla adetimin son gunu hamile kalmis olabilir miyim?
Daha ogrenciyim ve bu ihtimali düşünce perişan oluyorum hayattan koptum. Hamile kalma ihtimalim var mi? Bu kanama, kan pihtisi ve kahverengi lekelenme hamilelik midir? Mide bulantim karin agrim iştahsızlığım psikolojik olabilir mi?
Simdiden cok tesekkur ederim hepinize.

EDIT; kizlar bugun yumurtaliklarim kasilmaya basladi batiyor sanki cok korkuyorum nolur bisey soyleyin

Son düzenleme:
Yani ilişkiden hemen sonra hamilelikte ilgili bir kanama gelmez

Şaka diye düşünüyorummm,psikolojikmendir canım o bu şekilde hamile kalınsaydı biz evliler her 9 ayda bir doğururduk

Bugun yumurtaliklarim kasilmaya batmaya baslasi kizlar

Bugun yumurtaliklarim kasilmaya batmaya baslasi kizlar

Yavrucum hamile kalmak o kadar kolay değil stres yapma
Ayrıca hamilelik belirtileri bulantı filan 2 3. Ayda oluyor
Lütfen bu konuda çok bilgisizsin o yüzden bu korkun reglin yeni bitmiş sonrada devamı gelmiş o kadar senin belirti sandığın şeyler psikolojinin sana oyunu

Çok takıntı yaptım diyorsan şüpheli ilişkiden 10 gün sonra b hcg testi yaptır sende göreceksin hamile degilsin

ooo nerde oyle surtunmeyle bosalma tam olmadan hamile kalmak :)) kanamanin sebebi sevisme sirasinda pelvik kaslarinin kasilip gevsemesinden kaynakli devam etmistir hamile degilsindir o kasik batmalarinda psikolojik bence keyfine bak

Bak benim de başımda böyle boyle birsey vardı sadece psikolojik sende öyle birşey yok ama heyecandan stresten oluyor adet sonrasi zaten 1 hafta koyu akıntı gelir kahverengi kolay kolay hamile kalinmaz zaten boşalma durumu olmadan

Sende de boyle belirtiler var miydi peki ?

Bugun ultrasona gittim yumurtaliklarim batiyor diye yumurtlama donemindesindir dedi ultrasobda bisey goremedi. surtunme sonrasi 1. hafta oldugu icin sanirim.
Ama yinede kan tahlili yapalim dedi neden allahim neden kendime zarar vermekten korkuyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…