Hamile kalmak istemiyorum sizce hamile miyimdir

parkiki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
1
-1
29
Merhaba hanımlar. Yeni evliyim ve Eşimle adetimin 11. Günü korunmasız cinsel birlikteliğimiz oldu. Adetim 9-10 gün sürüyor genelde. Eşim bebek istediği için ertesi gün hapı aldırmadı bana. Hamile kalmak istemiyorum. Şuan adetime 9 gün var ve çok korkuyorum. Göğüslermde hafif hassasiyet başladı ama adet öncesi benim her zaman ağrır 1-2 hafta önceden. Sizce hamile kalma ihtimalim var mıdır?

Hiçbir şekilde korunmamışsınız, ertesi gün hapı da almamışsınız e illa ki hamilelik olabilir ihtimal var tabi ki. Eşiniz ise baskıyla sizi hamile bırakamaz doğru düzgün bir korunma yönteminiz olsun.

Yani ihtimal var tabi de benim anlamadığım nokta şu, kendi bedeniniz üzerindeki bir kararı eşiniz nasıl alabiliyor? Eşim hap aldırmadı da ne demek? Bebeği taşıyacak olan sizin bedeniniz, asıl kararı vermesi gereken sizsiniz.

Ki taraflardan biri bebek istemiyorsa, buna hazır değilse çocuk yapılmamalı bence. Ancak iki taraf da bunun sorumluluğunu almaya hazırsa bir bebek dünyaya gelmeli.

Özellikle de siz anne olmaya hazır değilseniz kendinizi bir şekilde koruyun bence. Gerekirse eşinizin bilmeyeceği bir şekilde korunun. Erkekler için bebek evcil hayvandan farksız, sevmek için bebek istiyor çoğu. Bakacak olan %80 siz olacaksınız muhtemelen. Bizim kültürümüzde bu var maalesef. Bunları biraz düşünün.

Eşiniz sizi zorla anne yapamaz buna hakkı yok. Çocuk tek taraflı istenen bir şey olursa sağlıksız bir anne, baba, çocuk ilişkisi olur. Keşke eşinizi dinlemeseydiniz ve tavrınızı net bir şekilde ortaya koysaydınız. Hamile kalmış olma ihtimaliniz yüksek çünkü yumurta zaten 1-3 gün yaşar rahimde hatta 5 gün yaşadığını söyleyen kaynaklar bile var. Şu an ben hamileyim ve muhtemelen adetimin 11. Veya 13. Günü hamile kaldım takip edip planlama yapıyordum çünkü ordan biliyorum. İnşallah hamile değilsinizdir hakkınızda hayırlısı olsun.

X