Hamile kalmak için

Nlgnb

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
16
Arkadaşlar çok geç oldu ama güç olmasın sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum .1,5 sene bebeğim olmadı.polikistik över hastası olarak gittim hekime bana bi sırrını söyledi "çörek otu" aç karna çekilmiş çörek otundan bir tatlı kaşığı yememi istedi.sonuç gebe kaldım.şu an bebeğim var.aynı zamanda kızenime söyledim o da ikiz Doğum yaptı.bu kadar zaman yazılarınızı okudum gecikmiş bir borçtur.hepiniz deneyin lütfen......

Bende ikinci oğlumda çörekotu kürü yaptım o ay hamile kaldım 9 ay olmadı bebeğim.

Kızlar bisey sormak istiyorum bizde eşimle cocuk istiyoruz ayni hastalik bende de var ilac kullandm birakali 3 ay oldu ve hala hamile kalamadm bu ay biseyler denedm oluck mi bilmiyorm 2 gün önce bacağimda çatlaklar oluştu adetime 10 gün faln var ilk defa böyle catlaklarla karsilasiyorm ne yapcm nedn olabilir acaba çok stres yapiyrm yardımcı olun

Arkadaşlar çok geç oldu ama güç olmasın sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum .1,5 sene bebeğim olmadı.polikistik över hastası olarak gittim hekime bana bi sırrını söyledi "çörek otu" aç karna çekilmiş çörek otundan bir tatlı kaşığı yememi istedi.sonuç gebe kaldım.şu an bebeğim var.aynı zamanda kızenime söyledim o da ikiz Doğum yaptı.bu kadar zaman yazılarınızı okudum gecikmiş bir borçtur.hepiniz deneyin lütfen......
Bisey sormak istiyorum bunu hamile kalana kadar her sabah devam ettiriyormuyz yoksa sadece bir defalık mı ne zamn baslamaliyz

Kür şeklinde mi yaptınız yoksa direk çekilmiş çörek otu mu yediniz rica etsem ayrıntılı anlatırmısınız tarifini

süpeeerr :)

Kızlar bisey sormak istiyorum bizde eşimle cocuk istiyoruz ayni hastalik bende de var ilac kullandm birakali 3 ay oldu ve hala hamile kalamadm bu ay biseyler denedm oluck mi bilmiyorm 2 gün önce bacağimda çatlaklar oluştu adetime 10 gün faln var ilk defa böyle catlaklarla karsilasiyorm ne yapcm nedn olabilir acaba çok stres yapiyrm yardımcı olun
bende 1 senedir deniyorum canım inşallah olur bebişlerimiz

Kızlar çörek otunun bir zararı olduğunu düşünmüyorum yani gebe kalana kadar devam ettim,bizim kuruyemişçide çekilmiş hali vardı ben çekmedim ama doktor çekilmiş diye söyledi...yani tane aynı işi yapar mı bilmiyorum?!

Kızlar cekilmiş derken un gibi olmusmu zoksa cörek otu yağı mı

Ne kdar surede hamile kaldiniz benim pco dan olmuyor 14 aylik evliyim bende

hım anladım ozaman ben bir aktara sorayım öyle çekilmiş alayım. teşekkürler
Bekleyemedim 2 gün daha.Test yaptım yine tek çizgi oofffoff. Çörek otunu da sordum bildiğin çörek otunu veriyorlarya başka biyere daha soracağım.

Back