briec29 Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 99 0 16 Fransa 12 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi briec29 #1 Merhaba kizlar size bisey sormak istiyorum bugun esimin annesi mekke elmasiyla ipekbocegi hurmasi getirmis bunu yiyince hamile kaliyomussun boyle bisey duyup uygulayan oldumu lutfen yardim edin banaaaa ilkdefa boyle bisey duydum umreden gelen bir hanim teyze getirmis hamile kalamayanlara veriyomus sizinde basiniza yada etrafinizda boyle bisey oldumu Son düzenleme: 12 Mart 2013
Merhaba kizlar size bisey sormak istiyorum bugun esimin annesi mekke elmasiyla ipekbocegi hurmasi getirmis bunu yiyince hamile kaliyomussun boyle bisey duyup uygulayan oldumu lutfen yardim edin banaaaa ilkdefa boyle bisey duydum umreden gelen bir hanim teyze getirmis hamile kalamayanlara veriyomus sizinde basiniza yada etrafinizda boyle bisey oldumu
Mihmandar_34 Rabbime şükür 🤲 Kayıtlı Üye 30 Aralık 2012 5.761 5.078 198 35 12 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi briec29 #2 briec29 .!.: Merhaba kizlar size bisey sormak istiyorum bugun esimin annesi mekke elmasiyla ipekbocegi hurmasi getirmis bunu yiyince hamile kaliyomussun boyle bisey duyup uygulayan oldumu lutfen yardim edin banaaaa ilkdefa boyle bisey duydum umreden gelen bir hanim teyze getirmis hamile kalamayanlara veriyomus sizinde basiniza yada etrafinizda boyle bisey oldumu Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşım, bana hurafe gibi geldi ama sizin şevkinizi kırmak istemem yine de...
briec29 .!.: Merhaba kizlar size bisey sormak istiyorum bugun esimin annesi mekke elmasiyla ipekbocegi hurmasi getirmis bunu yiyince hamile kaliyomussun boyle bisey duyup uygulayan oldumu lutfen yardim edin banaaaa ilkdefa boyle bisey duydum umreden gelen bir hanim teyze getirmis hamile kalamayanlara veriyomus sizinde basiniza yada etrafinizda boyle bisey oldumu Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşım, bana hurafe gibi geldi ama sizin şevkinizi kırmak istemem yine de...
briec29 Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 99 0 16 Fransa 12 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi briec29 #3 gunes_ay .!.: Merhaba arkadaşım, bana hurafe gibi geldi ama sizin şevkinizi kırmak istemem yine de... Genişletmek için tıkla... Banada oyle geldi ama yinede sizlere danismak istedim nebileyim hem sacma geldi hem umutlandim ikilem yasiyorum resmen offf
gunes_ay .!.: Merhaba arkadaşım, bana hurafe gibi geldi ama sizin şevkinizi kırmak istemem yine de... Genişletmek için tıkla... Banada oyle geldi ama yinede sizlere danismak istedim nebileyim hem sacma geldi hem umutlandim ikilem yasiyorum resmen offf
C cgrcgr Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2013 99 1 28 12 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi briec29 #4 canim bende ilk defa senden duydum simdi sanmiyorum oyle bir sey olacagini da yinede sen bilirsin..demekki kayinvaliden hamiss olmani istiyor artikk :)
canim bende ilk defa senden duydum simdi sanmiyorum oyle bir sey olacagini da yinede sen bilirsin..demekki kayinvaliden hamiss olmani istiyor artikk :)