• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Hamile kalmak icin

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

halabirumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
212
79
48
27
Selam Kizlar Yeni evliyim hamile kalmak Cok istiyorum adetim duzenli hep ayin 2 sinde geliyor 30 gun arayla , uygulamaya gore dun dogurgan donemin baslamis ayin 18 de yumurtlama donemi diyor . Ovulasyon gunlerinden PEk anlamiyorum . Sorum Su hamile kalmak icin ne siklikla iliskiye girmeliyim , Hangi gunlerde ? Ve iliskiden Sonra uzandigimda meni akiyor baya sizce normal mi ? Sorularim size Biraz Sacma gelebilir Ama PEk bilgim Yok internetten bilgilenmeye calisiyorum . 😇

Canım gün aşırı ilişkiye girmen yeterli her gün ilişkiye girmene gerek yok spermin akması normal zaten en sağlıklı sperm gidiyor geri kalanı dışarı çıkıyor yani orada depolanacak yer yok 😄 yalnız gebe kalmak için pozisyon çok önemli canım

Selam Kizlar Yeni evliyim hamile kalmak Cok istiyorum adetim duzenli hep ayin 2 sinde geliyor 30 gun arayla , uygulamaya gore dun dogurgan donemin baslamis ayin 18 de yumurtlama donemi diyor . Ovulasyon gunlerinden PEk anlamiyorum . Sorum Su hamile kalmak icin ne siklikla iliskiye girmeliyim , Hangi gunlerde ? Ve iliskiden Sonra uzandigimda meni akiyor baya sizce normal mi ? Sorularim size Biraz Sacma gelebilir Ama PEk bilgim Yok internetten bilgilenmeye calisiyorum . 😇
Bir doktorun yazdıklarından alarak bunlari yaziyorum. Haftada 2 gun ilişki, iliski sonrasinda beline yastik koy ayaklarini yukari kaldir ya da diz dirsek pozisyonunda yapin. Uygulamada yazanlari ciddiye alma. Cok istersen ovulasyon testiyle takip ederek iliskiye gir. Ama daha 22 yasindaymissiniz yeni evliymissiniz. Akisina birakip bebek dusunmeyip iliskinin keyfini cikarsaniz bir surpriz yapip gelecektir. 😊 folik asit kullanmaya baslayin isterseniz.

Hamile kalabildin mi canım?

Canım, daha yeni evliysen bu kadar takılma olaya. Ikilinin tadını çıkar ve ilişki esnasında sakin hamilelik düşünme. Yumurtlama dönemini takip et 18se yumurtlama 17-18-19 ilişki için ideal günlerin ama sık ilişki de sperm kalitesini de düşürür ona göre ayarlama yapmani öneririm.

Canım, daha yeni evliysen bu kadar takılma olaya. Ikilinin tadını çıkar ve ilişki esnasında sakin hamilelik düşünme. Yumurtlama dönemini takip et 18se yumurtlama 17-18-19 ilişki için ideal günlerin ama sık ilişki de sperm kalitesini de düşürür ona göre ayarlama yapmani öneririm.
Hamile kalmış üye. bakarsanız..

Back