Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için.?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
Merhaba, çok uzun bir zaman olmadı evleneli. 2 ay kadar önce kadın doğum dr gittim testlerinde hiç bir sorun yoktu. Ama hala hamilelik olmadı. Tedavi için bildiğim kadarıyla 1 yıl geçmesi gerekiyor. Peki ben bu süreçte nelere dikkat etmeliyim, yapmalıyım ?

2 ay çok kısa bir süre vücudun kendini hazırlaması 1 yılı bulabiliyor ovulasyon testi kullanabilirsiniz yada doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapabilirsiniz

folik asite baslayabilirsiniz . d vitaminin eksikse onu takviye edebilirsiniz . bu arada esin de bi sperm testi yaptirabilir durumu gormek icin

kızlar merhaba,
benim bata 3 gün kaldı kasıklarımda ağrı var belim çok ağrıyor ve göğüslerim şişti ve acıyorlar.
geçen hafta sürekli gaz ve ishalim oldu hamilelikte benim gibi olan var mı ?

Canım muhtemelen senden buyugumdir abla tavsiyesi benim 15 ayim gitti başka kimsenin gitmesin folik asidi vitamini falan geç esin bir urologa gidip sperm testi versin hiç 2 ay deneyin zaten sormazlar direk gidip özelde de verebiliyorsun onun sonucuna bakın sende amh fsh ve tsh değerlerine baktir yumurta takibi diyorlar 6 ay gittim klomen çatlama iğnesi verdiler bir doktor da bana amh bakalım demedi yumurta rezervim az normalde yumurta takibi yapan doktor bunu demesi lazımdı ama para gelsin diye demedi.Sen git genel bi tahlil ver sorun olmadığını gör ondan sonra dene bir kaç daha baktin olmuyor rahim filmi çektir

Ben tahlillerimi yaptırdım, hiç bir sorun görünmüyor dedi dr. Ama eşim için gitmedik artık düşünüyorum gitmeyi üroloğa mı gideceğiz eşim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…