Hamile olabildiniz miMerhaba kızlar yeni uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyorum ben bilenler tecrubeli olanlara bisey danismak istiyorum. Biz 10 aydir bebek istiyoruz ama hamile kalamadim. Doktora gittim butun testler yapildi hormon testlerim normal, 21.gunde yapilan progesteron testim normal, vajinal muayene ve smear testleri normal, esimin sperm testi normal cikti hic birinde sorun cikmadi. Benim sorum bu asamadan sonra benim ne yapmam hangi yolu izlemem gerekiyor doktor cok fazla bisey soylemedi ilac bile kullanmama gerke yokmus klomen vb cunku yumurtam olusup catlamis 18 mm buyuklugundeydi hatta bu ay bakildi. Bu noktadan sonra hsg mi cektirmeliyim erken mi bilmiyorum yardimci olabilecek arakadaslar varsa oneri verebilecek sevinirim
Hayir 1 yil 4 ay oldu hala hamile kalamadim cikolata kistimin oldugunu ogrendim 5 6 ay once tek tarafta ondan baska sıkıntı yok esim ve bendede aksine herseyimiz cok cok iyi diyo doktorlar kist disinda. Kist de cok engel olmaz diyolar ama ne kadar dogru bilemem tabi buyumuyo allahtan 3 cm. Klomen ve catlatma ignesine basladik bu ay 10 gunum var adete hayırlısı nasibi geldiyse olur artık yoksa ne yapsak boşa olmuyor. Bu arada bu mesajı yazalida 7 ay olmus hsg falanda cekildim onlarda da hic bi sıkıntı cikmadi zamani gelmedi demekki dahaHamile olabildiniz mi
Evet mesajı yazalı çok olmuş ama aktif olmuşsun yakın zamanda die yazdım :)) çükolata kistiyle hiç alakası yok benceHayir 1 yil 4 ay oldu hala hamile kalamadim cikolata kistimin oldugunu ogrendim 5 6 ay once tek tarafta ondan baska sıkıntı yok esim ve bendede aksine herseyimiz cok cok iyi diyo doktorlar kist disinda. Kist de cok engel olmaz diyolar ama ne kadar dogru bilemem tabi buyumuyo allahtan 3 cm. Klomen ve catlatma ignesine basladik bu ay 10 gunum var adete hayırlısı nasibi geldiyse olur artık yoksa ne yapsak boşa olmuyor. Bu arada bu mesajı yazalida 7 ay olmus hsg falanda cekildim onlarda da hic bi sıkıntı cikmadi zamani gelmedi demekki daha
Cok tesekkur ederim insallah oyle olur ve evet stres yapmamaya calissam da yapiyorum malesef bubkadar zaman gectigi ve olmadigi icin :) herkes kafandan attigin zaman olacak diyolar ama kafamdan nasil aticam bilemiyorum :)Evet mesajı yazalı çok olmuş ama aktif olmuşsun yakın zamanda die yazdım :)) çükolata kistiyle hiç alakası yok bence
Arkadaşımın da vardı ya olmazsa falan diodu
İlk günden hamile kaldı
Tek sebebi stres bence
Hayırlısını isteyelim
Birşey değil ne demekCok tesekkur ederim insallah oyle olur ve evet stres yapmamaya calissam da yapiyorum malesef bubkadar zaman gectigi ve olmadigi icin :) herkes kafandan attigin zaman olacak diyolar ama kafamdan nasil aticam bilemiyorum :)
Teşekkür ederiz allah bağışlasınHiçbir probleminizin olmamasına sevindim. Çok sıklıkla ilişkiye girmek çocuk şansını arttırmaz bilakis düşürür.( Sperm kalitesi düşüyor ) Önemli günlerinde gün aşırı sevişmeniz uygun olacaktır. Sen bütün tedbirleri alıp elinden geleni yapıp taktiri Allaha bırakacaksın. O ne zaman dilerse o zaman olur.Bizim de hiçbir problemimiz yoktu, 2.yıla yakın denedik ancak oldu.Stres yapma vakti var diye düşün.Çocuk olana kadar gez toz dolaş tatile gidin.Çocuk olunca bunların üçte biri olmuyor
Teşekkür ederiz allah bağışlasın
Bizlere de nasip etsin
Peki hamile olduğunuzda
Bir gram bile umudunuz yokmuydu o Aydan???
Anladım canım benimBen sana şöyle söyliyeyim.Ben kafama çok takıyordum. Doktora gidiyordum doktorun yanında ağlıyordum artık öyle bir hale gelmiştim ki hamile haberi alınca kahroluyordum inan yavaş yavaş ortamlardan bile elimi eteğimi çekmeye başladım.Kasın ayıydı doktor baktı gördü ben ağlıyorum üzülüyorum tamam dedi vakit kaybetmeyelim sende klomen tedavisine başlayalım bu arada ne bende ne de eşimde hiçbir problem yoktu sırf ben üzülüyorum diye doktor öne çekti.Ben o ay klomen aldım ancak bronşit hastası olduğum için o ay klomen içemedim şiddetli bronşit geçirdim bronşit ilaçları içiyordum. O ay kendimi düşünmekten çocuğu hiç düşünmedim ama hiçççççççççç.... Ne yumurtlama takip ettim ne başka bişey folik bile içmedim düşün.Eşimlede 2 kere birlikte olduk koca ay. Aralık ayıydı adetim her ay 1 gün ya da 2 gün öncesine geliyordu adet olmam lazım olmadım daha önceden alışkındım 5 gün geçtiğini biliyorum hiç umut etmiyorum bütün ay boyunca seviştiğimiz zamanlar oldu olmamıştı bu ay imkansız 2 kere yaptık diyordum.Adet olmayınca iş arkadaşlarım test yap diye ısrar etti ama hiç umudum yok anam bir de ne görelim HAMİLEYİM
Aslinda cikolata kistim var onun disinda bi problem yok esim ve bendede ama cikolata kisti zaten basli basina bi problem :) o mu engel bilmiyorum ama dediginiz gibi ben elimden geleni yapayim da gerisi takdiri ilahi nasibi ne zamansa o zaman gelecek bunum bilincindeyim ama dogum yapan arkadaslarimi görünce hevesleniyorum tabi ister istemez :)Hiçbir probleminizin olmamasına sevindim. Çok sıklıkla ilişkiye girmek çocuk şansını arttırmaz bilakis düşürür.( Sperm kalitesi düşüyor ) Önemli günlerinde gün aşırı sevişmeniz uygun olacaktır. Sen bütün tedbirleri alıp elinden geleni yapıp taktiri Allaha bırakacaksın. O ne zaman dilerse o zaman olur.Bizim de hiçbir problemimiz yoktu, 2.yıla yakın denedik ancak oldu.Stres yapma vakti var diye düşün.Çocuk olana kadar gez toz dolaş tatile gidin.Çocuk olunca bunların üçte biri olmuyor
Hamile kaldınız mi bilmiyorum ama öncelikle stres yapmayın adete yakın Günler'de kendinize meşgaleler bulun beklenti içine girince olmayacağı tutuyo.Merhaba kızlar yeni uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyorum ben bilenler tecrubeli olanlara bisey danismak istiyorum. Biz 10 aydir bebek istiyoruz ama hamile kalamadim. Doktora gittim butun testler yapildi hormon testlerim normal, 21.gunde yapilan progesteron testim normal, vajinal muayene ve smear testleri normal, esimin sperm testi normal cikti hic birinde sorun cikmadi. Benim sorum bu asamadan sonra benim ne yapmam hangi yolu izlemem gerekiyor doktor cok fazla bisey soylemedi ilac bile kullanmama gerke yokmus klomen vb cunku yumurtam olusup catlamis 18 mm buyuklugundeydi hatta bu ay bakildi. Bu noktadan sonra hsg mi cektirmeliyim erken mi bilmiyorum yardimci olabilecek arakadaslar varsa oneri verebilecek sevinirim
Merhaba tavsiyeleriniz icin teşekkur ederim malesef hamile kalamadim 1 yil 4 ay oldu bubay tedaviye basladik yani klomen ve catlatma ignesi. Bende hemen duş almiyorum ama diger tavsiyelerinizi deneyeceğim bisiklet hareketi ve masaji. Bu aradada 5 6 ay once çikolata kistiminq oldugunu ogrendim belkide o yuzden olmuyodurHamile kaldınız mi bilmiyorum ama öncelikle stres yapmayın adete yakın Günler'de kendinize meşgaleler bulun beklenti içine girince olmayacağı tutuyo.
Ilişkiden hemen sonra ayaklarınızı yukarı kaldırın bisiklet çevirme hareketi yapın,bir yandan da karnınıza hafifçe 5 dk masaj yapın,ayaklarınız havada en az Yarin saat Kalsın.Bsnyoyu da hemen yapmayın en az 4 saat geçsin ben sabaha bırakıyordum.İnşallah hamile değilseniz bile hamile kalırsınız
Altınıza yastık koymayı da unutmayın,bacaklar havada olsun ki yerini bulsun inş sperm.İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsınızMerhaba tavsiyeleriniz icin teşekkur ederim malesef hamile kalamadim 1 yil 4 ay oldu bubay tedaviye basladik yani klomen ve catlatma ignesi. Bende hemen duş almiyorum ama diger tavsiyelerinizi deneyeceğim bisiklet hareketi ve masaji. Bu aradada 5 6 ay once çikolata kistiminq oldugunu ogrendim belkide o yuzden olmuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?