Hamile kalmak için

Dlkom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
148
82
98
32
Merhaba kızlar yeni uyeyim uzun zamandir burayi takip ediyorum ben bilenler tecrubeli olanlara bisey danismak istiyorum. Biz 10 aydir bebek istiyoruz ama hamile kalamadim. Doktora gittim butun testler yapildi hormon testlerim normal, 21.gunde yapilan progesteron testim normal, vajinal muayene ve smear testleri normal, esimin sperm testi normal cikti hic birinde sorun cikmadi. Benim sorum bu asamadan sonra benim ne yapmam hangi yolu izlemem gerekiyor doktor cok fazla bisey soylemedi ilac bile kullanmama gerke yokmus klomen vb cunku yumurtam olusup catlamis 18 mm buyuklugundeydi hatta bu ay bakildi. Bu noktadan sonra hsg mi cektirmeliyim erken mi bilmiyorum yardimci olabilecek arakadaslar varsa oneri verebilecek sevinirim

Adetini ol.bitince bir gun arayla iliski bol dua ve sabir hicbir sorun yoksa uc aya hamilesin insallah :)

Cevabinz icin tesekkur ederim:) Zaten takip ediyorum gunleri iliskide oluyo sıklıkla gecen ay ovulasyon testide uyguladim ama bu ay yine husran malesef degil 3 ayda sanki hic olmicakmis gibi geliyo aylar gectikce

Hersey normal ise klişe olucak belki ama olay kafaya takmamak buna endeksli yasamamak bide yumurta takibi yaptırın ultrasonda eminim en kısa zamanda mutlu sona ulaşacaksınızdır

Hersey normal ise klişe olucak belki ama olay kafaya takmamak buna endeksli yasamamak bide yumurta takibi yaptırın ultrasonda eminim en kısa zamanda mutlu sona ulaşacaksınızdır
Kafaya takmamaya calisiyorum ama tabi aylar gectikce ister istemez streste artiyo neden olmuyo acaba diye yumurta takibi falan doktor cok bisey soylemedi benim mi talep etmem lazim acaba

Bende bebis istiyorumn ya rabbimn herkese icindede bizlere nasip etsin amin..

Ne kadarlik evlisin. 1 seneden once hsg cekilmiyor ama 1 senen dolmussa yada gecmisse hsg cektr

merhaba, tez zamanda iyi haberlerinize ulaşırsınız inşallah. bir sorum olacak; hormon testlerinizi adetin kaçıncı gününde yaptırdınız öğrenebilirmiyim? ben de yaptırmayı planlıyorum ama adetimin 3. gnü iş gününe denk gelmiyor yani hastaneler kapalı, acaba daha snra olur mu mesela 6. gün? bilgisi olan yazabilir mi?

Reglin bittikten sonra bir boş bir dolu bir sonraki regline kadar: arada boşluk olur, 2 gün üst üste olur... çok aksatmadan sık sık yapın. Özellikle çocuk için birlikte olmayın yani çocuk fikrini kenara bırakın zevk almaya bakın. Çok zor bunu yapmak biliyorum ama bir ay bunu deneyin. Herkes kafaya takmayın der o imkansız. Ama yumurtlama zamanını kontrol etmeden 2 regl arası booool booolll ilişki... yumurtlama zamanını kontrol etmeyince baskı azalıyor biraz...Bir de eşiniz sabah akşam keçi boynuzu özü ve sabahları bir tane kuru incir yesin. Sperm için faydalı. Bir faydası olmasa bile zararı olmaz. 4,5 sene tedavilerle uğraşmış ama sonunda tedaviye ara verdiği ay hamile kalmış birinden naçizane tavsiye

Adetin ikinci günü yaptırman daha sağlıklı canm. Altıncı gün net veri vermez

Yok 6 çok geç. 2. Günü gidebilirseniz 2 de gidin. Ya da bir sonraki aya erteleyin. 6. Gün alacağınız sonuçlar doğru olmayabilir.

6 gün olmaz yaptırabilirsiniz ama sonuç doğru çıkmaz 2. Günü çektirenilirsiniz

1 yıla kadar bebek bekleyen çok anne adayı tanıyorum bu kadar stress yapmayın. yıl dolunca içiniz rahat etsin diye film çektirebilirsin . Belki tüpler tıkalı olabilir bilemeyiz tabi. Soğan ve incir kürü deneyip olumlu sonuç alanlarda var.

Soğan kürü evet ama İncir kürüne dikkat. Prolaktini yükseltebiliyor.

Ben 4. Gun yaptrdim daha oncede yapilmisti o zamanda 5.gun yapildi

Cevabiniz icin tesekkur ederim zaten sıklıkla iliski oluyor esimin sonuclari 420 milyon cikti doktorlar iyi bisey yok dedi ama yinede keciboynuzu pekmezi tuketiyor inciri de zaten cok sevdigin icin fazlasiyla yer bebek dusunmeye baslamadan bile cok yerdi sevdigi icin kafama takmamaya calisiyorum elimden geldigince ama istemedende olsa stres yapiyo muyum bilmiyorum herseyin bi vakti var tabi ama bi sorun yok gorunuyo ve bu yuzden dahada endise ediyorum ister istemez bi sorun yoksa neden olmuyo acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…